PRIJEDOR:Ukidanje moderatora
  • dusan1001

Realno koji će nam kurac.Forum i ovako niko ne moderiše a skripa odabira postere i definicije.Ne vidim svrhu iliti "posao" moderatora jbg

• Rasni

ili da se ja umodujem

• Rasni

jedino tako

• º

Kaizen da proda sajt rasnom, rasni da raspodeli 2-3 moderatora, ti moderatori da čim krenu da zabušavaju sa poslom, rasni ih smenjuje i tako u krug.

• dusan1001

Šanin post koja je jedna prosta istina samo loše upakovana!

rockangel

Pridruzujem se napustanju vukajlije iz razloga sto je na ovom mestu toliko eksplicitnog vredjanja, a moderatori ne reaguju.

Ja ovaj sajt pamtim po tome sto se svako vredjanje sankcionisalo, ali sada eto svako svakog moze da vredja na cetu i na forumu, a da za to iste sekunde ne odgovara.

Pre 7 godina kada sam se registrovala, nisi smeo da pisnes na cetu neku uvredu, automatski bi bio banovan bez upozorenja.

Ovo sad na sta lici sajt je katastrofa!

Toliko odvratnosti i vulgarnosti na jednom mestu, mnoge stvari bi ladno mogle da epilog dobiju i na sudu.

Ja na ovom sajtu vise ne vidim nikakvu satisfakciju. Sve sam sljam, olos i mulj!

Vukajlija vise nije recnik slenga, nego enciklopedija vulgarnosti i ogavnosti.

Jebite se svi! I ti se Kajzene jebi, sta si dozvolio!

• Rasni

Toliko odvratnosti i vulgarnosti na jednom mestu, mnoge stvari bi ladno mogle da epilog dobiju i na sudu.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

• BlueScout

Zamisli rasnog na sudu troluje sudiju hahaha

• Shir Kahn

Koji kurac moj grad ima veze sa uklanjanjem modova?!?!?

• Rasni

jesi to iz prijedora picko
    koje si godiste znam ja zajebane likove tamo

• Shir Kahn

jesam iz PDa, ako ti je pinkman zajeban onda ne znaš nikoga.

• plok

ahhaha prijedor kapiram kao prijedlog pa se izmeni samo malo na kraju i zvuci kao onaj grad :+P

• Eru Ilúvatar

malo teže za kapiranje ali da :)

• Shir Kahn

Ниђе везе ал' ето...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.