gazda popravljaj ovo
  • S

nazivati kajzena gazdom je tako 2009. fazon

• ps

Nece mi posteri jebenti kosmos

• Carl Cox

SRPIJA SE UMIRIT NE MERE!

• Tuccini

Lajf iz a bič
    end den ju daj :'(

• Fender Stratocaster

Имали сте дефиниције - није вам било довољно.
    Добили сте постере - опет вам није било довољно.
    Добили сте реакције - ни то вам није било довољно.
    Добили сте белу Вукајлију, белу као снег - није вам се допало.
    Сад кад имамо ситуацију - и то вам смета!
    Па шта хоћете више?! Какви сте то људи? Пу!

ЕДИТ: Каизен је

• Hogar_Strašni™

Odamkni malo server od radijatora i ništa ne diraj!

• Skočimiš

ček ček, kako ono bi...?

KAJZENA BOLI KURAC OPAAAAAAA

• Zes,in medias res.

Kako ide ona pesma Aj em d pendzeeeeer end aj rarrararararararraid tako ide al ko peva da

• ps

Ceca brt

• celtic

Ovo nije slučajno, vlast planski i polako gasi sajt. Prvo ne mogu posteri, onda, imamo situaciju, pa će pojedine teme, pa vječnaja pamjat.

• Mlada Partizanka

Pozdravio vas "gazda" i reko da se strpite.

• Tuccini

Kazene, što ga diraš kad ne znaš da sviraš :'(

• Радјард Куплунг

"Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija."

"vukajlija.com ide kaj mene na bookmark hahahahahaaa #ROFL"

"Vukajlija.com. Da li ga posećujete? Ima mnogo jakih provala!"

"Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega."

"http://vukajlija.com najjača stranica u ovom dijelu galaksije!"

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

"нелош речник на сръбския жаргон http://vukajlija.com"

• celtic

Mlada Partizanka
    Pozdravio vas "gazda" i reko da se strpite.

Drugarice Katrin, implicirate li to da vam gazda nije odolio?

• S

Sve je kriv Vučić!

• Fender Stratocaster

Drugarice Katrin, implicirate li to da vam gazda nije odolio?

Шта ћеш, жив човек. Лололо

• Tuccini

I za kraj, šta bi poručio sadašnjim članovima, budućim članovima i posetiocima sajta?

Vukajlija zaista može dati odgovore na mnoga pitanja, predlažem da je koristite kada ste u nekoj nedoumici... Tako sam ja recimo kad mi je stigao sms od bivše devojke "Moramo da razgovaramo", ukucao taj tekst u pretragu Vukajlije i odma' dobio nekoliko tačnih odgovora šta to zapravo znači.

I za kraj, šta bi poručio sadašnjim članovima, budućim članovima i posetiocima sajta?

Poručio bih im da ne dolaze. To prije svega. Ako pak dođu, tu su, zaraza je počela... Ne primajte k srcu sve što pročitate, čak i da je vama upućeno, sve je to jedna velika BIP, nikome neće biti lošije od toga, nikome neće emocije bit' povrijeđene ako se sprda sa nečim, pa makar to bio i crni humor ponekad.

Poštedite majke moderatorima ako vam obrišu nešto, vjerujte da imaju razlog. Mada su BIP, to stoji.

• celtic

Ne osuđujem, samo sam pitao. Čak i podržavam dijalog i razmjenu emocija, ali drugarica Katrin nije shvatila revolucionarni značaj pitanja ;-)

• Eru Ilúvatar

kajzene oliži mi mudo memljivo

• Shir Kahn

PORKE NO WORKIČIĆ?

• Skočimiš

To je zato jer mali Stefan Nemanja Đoković slavio rođendan pa su svi resursi preusmjereni na taj hepening

• Шоми 

контам да је кајзен заменијо сервере онима из 2007. у складу са посећеношћу сајта

• torazulu

Sto bi reko Br. 1 ,Gazda, ja sam odvise star da se mesam u stvari koje se ticu kompjuterske tehnologije, ali ipak poslusaj moj savet:

Vukajlija je jedini sajt koji koristim na kome kad se ulogujem, OSTANEM ulogovan dok god ne iskljucim kompujter ili se rucno ne izlogujem. Svi ostali me izbace posle odredjenog perioda neaktivnosti. I da, ja sam ekoloski nesvesna jedinka kome kompjuter radi 24/7/365. Da slucajno to nema veze sa povremenim trokiranjem sajtoa (ogroman broj ulogovanih ljudi na sajtu promenljivog sadrzaja).? Da probas da implementiras i ti izbacivanje logovanih posle odredjenog perioda neaktivnosti i vidis da li ce da bude bolje?

• s

GAYDA OTERAĆEŠ I NAS 16 STALNIH KORISNIKA KOLIKO NAS JE OSTALO

• Fender Stratocaster

Сви корисници Вукајлије би требало да разумеју напоре нашег газде да нам боравак овде учини пријатнијим. Пуна подршка газди и свака му част што редовно уноси новине на наш сајт и свака част што је за само годину и по дана рада наше владе учинио имамо ситуацију, у част ових преосталих 16 и по корисника са све модераторима који су преостали. Каизен је рекао: "Главу горе, ништа није изгубљено докле год се ја не одрекнем сајта, а и ако га се одрекнем, БИЋЕ то у корист Расног."

• s

http://www.worthofweb.com/website-value/Vukajlija/
    Ako Vukajlija vredi milion i 100 hiljada dolara ja vredim barem 15 000$

• Comi_PG

Šta se desilo, prijavio sam se juce posle 11 godina

• Zabavna_pojava

Grafikon posećenosti Vukajlije po aleksi, retko sam imao prilike da vidim da neki sajt ovako brzo propada. Gazda, prodavaj ovo, dok još možeš da uzmeš koji dinar!

http://traffic.alexa.com/graph?o=lt&y=t&b=ffffff&n=666666&f=999999&p=4e8cff&r=1y&t=2&z=30&c=1&h=150&w=340&u=vukajlija.com

• s

Kad popravi vrata na kući.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.