- s
Ajmo da kupimo sajt od kaizena dok skroz nije crko. Možda bi nam ga prodao za 1000-2000 evra, skupi se dosta nas i kupimo ga. Ja bi mogo možda dati 40 evra, a ako mi krene biznis sa prišivačima 200-300€. Ako kaizen ne da celog kupimo 60% sajta i da mi imamo kontrolu. Celt nubara moze da programira za dzabe.
A dobit koju cemo stvoriti za nekih 2,3 godine delimo prema onome koliko % smo dali. - s
Ovo 1000-2000 evra sam lupio, nemam pojma koliko vredi sajt. Moguće da je i manje.
- S
Aj rušimo vlast.
- S
Skinimo Picoustog s kurca svih nas
- s
Cekam da jos malo padne vrednost pa cu sam da ga kupim.

Aj kupimo sajt
Thumb screenshot 120
stratimirAjmo da kupimo sajt od kaizena dok skroz nije crko. Možda bi nam ga prodao za 1000-2000 evra, skupi se dosta nas i kupimo ga. Ja bi mogo možda dati 40 evra, a ako mi krene biznis sa prišivačima 200-300€. Ako kaizen ne da celog kupimo 60% sajta i da mi imamo kontrolu. Celt nubara moze da programira za dzabe.
A dobit koju cemo stvoriti za nekih 2,3 godine delimo prema onome koliko % smo dali.pre 39 minuta
Thumb qjhitoe
Владимир Путинja sam iz obrenovca, ja nijeeeemam
pre 38 minuta
Thumb disappearance cooper
Аутобусмени вода сјебала сав ламинат, намјештај од иверице и вунени тепих наслијеђен од баке, немам ни марке. Нисам из Обреновца него ми пукла цијев
pre 34 minuta
Thumb screenshot 120
stratimirOvo 1000-2000 evra sam lupio, nemam pojma koliko vredi sajt. Moguće da je i manje.
pre 33 minuta
Thumb ijuijuiju
izijem flipsja sam govno pa zato ni nemam
pre 30 minuta
Thumb image
Milos-88Aj plašimo babe, brate!
pre 29 minuta
Thumb medium minja 001
SamopotapamAj rušimo vlast.
pre 26 minuta
Thumb medium minja 001
SamopotapamSkinimo Picoustog s kurca svih nas
pre 26 minuta
Thumb screenshot 120
stratimirCekam da jos malo padne vrednost pa cu sam da ga kupim.
- S
E sad još samo fali tema na forumu "Kaizen - upokojio se?!!"
- s
Samo da ne zaboravi da plati hostinig.

Vukajlija je propala zbog svih onih što su na fejsbuku pisali 'Works at: Vukajlija.com as author'
Сајт је пропао због аутора: Владимир.
- s
ŠTO NAM KAIZEN NE DA SAJT DA MI UPRAVLJAMO A DA NJEMU PARE IDU???
Skočimiš
Sajt je počeo da štekće kada su počeli protesti u Crnoj Gori.Misli te o to me.
pre 18 minuta
Сантјаго Коровјов
Каизен је Милоpre 18 minuta
E u tu čast, ja prilažem 20 (DVADESET) dinara za kupovinu saita, onako simbolično, jer je **Vladika** na dvajestici
**l
a
d
i
k
a**http://img.ma-shops.com/aurich/pic/jugoslawien_20_dinara_2000_bn_.jpg
- s
Ja sam ozbiljan kad mislim da kupimo sajt.
- s
Pezose pre cirka 3 meseca si napisao da je stanje na sajtu normalno i da se uvek kukalo kako je sranje.