Видим ствари у смислу победа или смрт , а не само победу , већ укупног победу . И то је истина : Ја увек имам . То је или победа , или не смета . Једино вредно ради је немогуће . Све остало је сиво . Ти си рођен ... као човек ... са нервима једног војника , хапшење једног анђела , да се подигне фразу , али нема сврхе за то . Овде? Где је употреба за то ? Ви подесите да буде филозоф или краљ или Шекспир , и то је све што вам дати ?
Желим неограничен ствари . Желим све. Прави љубав. Прави кућа . Прави ствар ... сваки дан.
Видим ствари у смислу победа или смрт , а не само победу , већ укупног победу . И то је истина : Ја увек имам . То је или победа , или не смета . Једино вредно ради је немогуће . Све остало је сиво . Ти си рођен ... као човек ... са нервима једног војника , хапшење једног анђела , да се подигне фразу , али нема сврхе за то . Овде? Где је употреба за то ? Ви подесите да буде филозоф или краљ или Шекспир , и то је све што вам дати ?Желим неограничен ствари . Желим све. Прави љубав. Прави кућа . Прави ствар ... сваки дан.
ovaj citat ako moze u prvi post
- S
sutra plus na kalinu, cela školarina i aj u kurac...ako padnem boli me kurac, ionako nema posla, a jagode su uvek tu.
- S
ne izmišljaj coa, ne može te za 10 dana tako usrati, jednostavno ne može
- S
u pravu si brt, izvinite

http://www.dodaj.rs/f/3V/LY/16C2B1Cq/1/2015-10-30-00-21-49.png
Nema belgijanaca izbagovao sam nešto.
EJICAKILPATRACOMASEJITOVO Бохор
Imam jebala te ona u Mocartu radi gde je ovo 35 umesto 54 kvota
Nju koristim kad je ono da je hitno a da me bioli kurac za 3 k dinara OVOTIJESAMOCARTAPLIKACIJENajpregledniji je mocart jbg
Brt okrenem lika u soker kažem mu stavi 10k, ako padnem uplatim mu, ako prođe skine ulog pa šibne ovo preko na račun. Evo danas za bugare, skinuo 10k ostalo 16k i kusur ali sam odmah uplatio 10k na bugare opet i puko resto na anderleht mrtvi.- S
Pa što onda kačiš bugare pičko ?