Polako, ali sigurno...
  • Zhajk

Видим ствари у смислу победа или смрт , а не само победу , већ укупног победу . И то је истина : Ја увек имам . То је или победа , или не смета . Једино вредно ради је немогуће . Све остало је сиво . Ти си рођен ... као човек ... са нервима једног војника , хапшење једног анђела , да се подигне фразу , али нема сврхе за то . Овде? Где је употреба за то ? Ви подесите да буде филозоф или краљ или Шекспир , и то је све што вам дати ?
    Желим неограничен ствари . Желим све. Прави љубав. Прави кућа . Прави ствар ... сваки дан.

https://www.youtube.com/watch?v=lHIvgbsNcx0

• Рабин Шлома

Lupajte više manje na igrače u basketu, stavite po 15ak na jedan tiket, trebalo bi da ubodete nešto jednom u godinu, dve dana.

#RABINTIPS

• Predražinjo

I Južnoamerikanci su spremni da mi na novoj temi donesu jedno pravo malo bogatstvo noćas. Nema gde da se padne, realno.

http://i.imgur.com/TH9SYAd.png

• Radoje Cincar

натерајте неког да закључа ову претходну, оно је зло.

У НОВЕ ПОБЕДЕ!

• Ledeni

Zajebite poene igraca pa mozda nekad i dobijete. Pozz

• Makaronac

Noćas sam sanjao plavog slona

• Zhajk

bez zajebancije sutra ujutru izbacujem u prvi post kako ćemo sistematski odrati kladionicu, a pamtićemo svaki uloženi novac
    TENIS STOP
    HOKEJ STOP
    KOŠARKA STOP

• Бохор

Predražinjo lud axaxaxax

• Бохор

To Žale samo balfu matoree

• Zhajk

Ma ide mi sve na ku*ac
    VERUJEM DA ZAJEDNIČKI MOŽEMO DA DODJEMO DO POZITIVNIH REZULTATA

• ps

Stize juznoamericki tip za nekih 7min

• izijem flips

Видим ствари у смислу победа или смрт , а не само победу , већ укупног победу . И то је истина : Ја увек имам . То је или победа , или не смета . Једино вредно ради је немогуће . Све остало је сиво . Ти си рођен ... као човек ... са нервима једног војника , хапшење једног анђела , да се подигне фразу , али нема сврхе за то . Овде? Где је употреба за то ? Ви подесите да буде филозоф или краљ или Шекспир , и то је све што вам дати ?

Желим неограничен ствари . Желим све. Прави љубав. Прави кућа . Прави ствар ... сваки дан.

ovaj citat ako moze u prvi post

• ps

Cucuta-la ekvidad minus golovi do kraja odigrati za nekih 6,7-10min tik pred padanje granice sa 1,5 na 0,5 treba da je oko 1,9 kvota sada nije nesto ali za uduplavanje somundare sto.da ne

• ps

Lajv je u pitanju

• Radoje Cincar

добро, сад кад вас је псето изјебао за нови почетак, ево вам добитни за сутра:

Бајерн 2
    Атлетико х2
    Бајерн победник меча 1
    Локомотива победник меча 2

квота једва изнад два, да се разбије малер. и то, и да почупа из гована, ако не прође збогом коцко једно месец дана.

• ps

Pa jebem ti ne.mogu ni somacu da prodjem ko covek

• Deku

Ne bih to odigrao sve da mi je dogorelo, ko da jebeš kurvu s kondomom pa da si ujutru bezbrižan GDE JE TU ČAR!?

• Radoje Cincar

догорело брт, чак се после чешем што сам ставио бајерн у фудбалу уместо уникахе. толико догорело.

• ps

Ma bio u fazonu sigurice cisto da lepo.krene tema i jos namerno kontriram staro pravilo da posle 0:0 na polivremenu obavezno pada minimum dva u drugom a nekad i triplus reko znam da se urotilo govno protiv nas pa cu ga sjebati kontriranjem i prc

• ps

Ko ga jebe uostalom ocekujte sutra jedan sabijacki tiket samo za ljude sa mudima tipa nikola kalinic ako prodje idemo na kubu

• Бохор

Pošalji mi u PVT

• ps

Onaj ortak sto prosao milion ipo prosao danas jos 800k al ovaj put digao ulog na 50din haha koji bog mrze ga ovi iz kladze iz dna duse dao ovoj maloj sto mu kucala sto evra jebe je upravo sada ja mislim

• S

sutra plus na kalinu, cela školarina i aj u kurac...ako padnem boli me kurac, ionako nema posla, a jagode su uvek tu.

• S

ne izmišljaj coa, ne može te za 10 dana tako usrati, jednostavno ne može

• Deku

Mnogo si negativan shomy23 brt

• Deku

Pokaži malo vere u petak i bolje sutra.

• S

u pravu si brt, izvinite

• Deku

Igra se belgijska druga 2+pp pola lige dolzi tri para dovoljna za 20k

• Radoje Cincar

довољна ако ставиш сома и по јбг.

• Радјард Куплунг

E, ja sam odigrao tri tiketa ukupno u životu, zadnji put pre četiri godine, ako imate neki od tiketa s ove strane kao preporuku da odem da uplatim i ja, možda se primi početnička srijeća

• Deku

Uplati na ovaj pls :)

• Бохор

Realan tiket Deky jebem te usta koštaš me 100 evra goriva u 3 dana što svako malo trčim do kladionice. Ljubi brt daj još vakih

• Deku

Zar nemaš likušu?

• Ledeni

Uplaticu i ja na ovo, makar nisu Bugari.

• Carl Cox

Bravo deki, iz više razloga (nijedan nisu parovi na tiketu, tj. njih ne komentarišem).

• Бохор

Imam jebala te ona u Mocartu radi gde je ovo 35 umesto 54 kvota
    Nju koristim kad je ono da je hitno a da me bioli kurac za 3 k dinara

• Deku

Što Dio? Jer odvikavam pola sajta od kocke? :)

• Deku

EJICAKILPATRACOMASEJITOVO Бохор
    Imam jebala te ona u Mocartu radi gde je ovo 35 umesto 54 kvota
    Nju koristim kad je ono da je hitno a da me bioli kurac za 3 k dinara OVOTIJESAMOCARTAPLIKACIJE

Najpregledniji je mocart jbg
    Brt okrenem lika u soker kažem mu stavi 10k, ako padnem uplatim mu, ako prođe skine ulog pa šibne ovo preko na račun. Evo danas za bugare, skinuo 10k ostalo 16k i kusur ali sam odmah uplatio 10k na bugare opet i puko resto na anderleht mrtvi.

• Carl Cox

Haha, baš zato.

Meni su parovi samo šlag na torti, dosta pažnje posvećujem "stilu" igranja, koji si ti mahom pogađao.

Al jbg, ljudi ovde vole 1.15 kvote, meni se od njih sere, igraju 2-3 gola, od čega mi se prevrće želudac, i tako...

SUTRA ZATEŽI NA ZVEZDU KVOTA 13 MOJ SREĆAN BROJ!

• Бохор

Nema veze onda je ovo u Soceru 65 kapiraš šablon

• Бохор

IStina, Mocart je nekako najbolje uređen jbg

• Deku

Ne igram košarku brt ne razumem se, osim u čovičevu Zvezdu koja će sutra da se nasafta kurca u Rusiji.

• izijem flips

pratio sam zhajka ranije kad je postovao uzimao i gubio na njegove tipove, ali svaki put kad izbaci neki tip stvori mi se u glavi slika kako dok mu se grci telo, pocinje da se trese i pena bela mu na na usta izlazi dobija viziju i izgovara nesto tipa kao : NICA tr 2:1

• Бохор

AXaxaxaxa Žale epileptični vizionar

• Deku

Dobar je Kole ali mnogo se bavi nekim modernim tipovim? Šta koji kurac1x-12???
    1xx&2-3? Nebuloza od kvota.
    Od tih modernih tipova jedino igram gg1Vgg2 i to Brazilsku ligu i Cvajtu.

• S

Pa što onda kačiš bugare pičko ?