Rasni
Ili odemo na vikipediju pa zajedno menjamo tekstove :DDDhttps://sr.wikipedia.org/sr/%D0%92%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%98%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0
eto ti odgovora
Milos-88
Meni je odličan, bar ovo do sada sto sam procitao a zanimljivo je da mi je stepski vuk najmanje legao dok su mi i demijan, sidarta, samovolja predstavlja zadovoljstvo super i mislim da se moze covek pronaći i prepoznati sebe u njegovim knjigama. Čest motiv mu je bas to, pronalaženje sebe, razumevanje drugih, prirodu coveka, slobode, maste, odnosu dobra i zla, podvojenosti ličnosti, ljubav prema ljudima, ponegde odnos sa ocem (to mu se provlači verovatno zbog odnosa kakav je imao on sa ocem, zanimljiv lik). Njegovu filozofiju i misli nije tesko razumeti jer i komplikovane stvari kaze na prilično jednostavan način (mislim da je zato i veliki pisac). Takodje mi je zao sto ga nisam citao kada sam imao 18-19 godina jer mnoge stvari koje kaze (npr o pronalaženju sebe) sam vec shvatio a tada bi mi koristile vise ali u svakom slucaju preporuka.

http://vukajlija.com/forum/teme/69223-strajk-broj-2?strana=2#post_3406919
Da, ali još gore i jače!
Односи међу самим ауторима су интригантни:због великих разлика у погледу хумора, често се дешава да аутори ауторе који хумор виде као нешто детињасто, називају "дауновцем", као пример се најчешће наводи аутор под надимком "Расни". Вукајлијашки "даунизам" је једна од главних тема расправе међу ауторима.Због спекулација да се на овом интернет сајту организују илегална окупљања с циљем да се новопридошли аутори увуку у лоше друштво, те почну да користе опојну мароуану, администратор под псеудонимом Кајзен одлази у Зимбабве 12. априла 2014. и од тада му се губи сваки траг. Сајтом настављају да управљају припадници организације Подигнимо ступове, због чега долази до изузетног незадовољства међу члановима ове хумористичке заједнице. Постоји сумња да ће организација Хакс Мод Тим ускоро преузети вођство. Уколико дође до тога, верује се да ће Вукајлија постати обећана земља.
ahahahahhahahahahhhahahhahahhahhaahahaahhahahahahhahahahhhhahahah
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.