Такмичење у компарацијама- АЈДЕ ДА ГА МЕРИМО!
  • Мачак у чизмамa

Међу вас је стигла нова занимација-
    Такмичење у писању компарација!

Ношен мишљу о томе на који бих то начин могао унети мало живости на сајтоу, паде ми на моју лукаву мачију главу једна идеја. Сви се сећате Бурзе и његових маестралних дефки која су красила веома духовита поређења, додуше не и за Амантина, па га је мајсторски испрозивао у култној теми ТИПОЛОГИЈА СРАЊЕ ДЕФИНИЦИЈА, теми којој се увек вратим када ми недостаје смеха. Фале обојица, дефинитивно. Но, да наставим. Овај натјецај има за тематику писање поређења, тј компарација. Нате већ- исек'о га к'о бурек за понети, поцепао га к'о свиња масан џак, опр'о га к'о Перволом, смаз'о га к'о МАЧАК ШНИЦЛУ итд. Дакле, наслов дефке ваше поређење, тело нешто у фазону "ултимејт, надри, анфакабл, пржи га Милојко САД ГА ЛОМИ" а пример нека шмешна ситуација у којој сте употребили дату комперејшн. Фикција прихватљива, мада непожељна, јер ми је као и увек намера да подстакнем квалитет који може наћи примену и у стварном животу. Значи, не неко претеривање типа крештав као смех Лее Киш у недељу поподне ради чијег се изговарања треба поломити језик као Иван Богданов пластичне столице на стадиону у Ђенови, мада, опет.. Ко га јебе, спрдајте се људи.

• A

Kad gledam kako ovaj forum izgleda u 2015. i 2016. godini, smorim se kao baštenski patuljak.

• Тхе Проф

Puši ga, ja teo sutra novo takmičenje hahahh

Prijava ovde, pre svega iz respekta prema Burzumu:)

• ArminVanBuuren

mozda nije najbolje mesto da linkujem svoju drugu definiciju, ali vidim da to rade iskusne glave pa eto

• Fender Stratocaster

Пријава!

Мачак, немој као прошло такмичење да започнеш па да други преузимају организацију. Немој да нас позиваш да га меримо, а онда оставиш Партизанки да нам га мери, овај да као и прошли пут преузме палицу у своје руке... јбт, шта ја ово пишем?!

• Радјард Куплунг

Koji kurac, jes da još nisam provalio čiji si ti dupli, Mačak, ali sam mislio da ti je i Mlada Partizanka dupli

• Mlada Partizanka

Radjare, ja se isto pitam.

• Advokado

E ja za ovo takmičenje neću da se prijavim, jer u komparacijama nikad nisam bio dobar. Al ću zato rado da ga pratim i, ako trebujete ljude, dobrovoljno se javljam za žiri.

• Мачак у чизмамa

Хахаха, насмејали сте ме сви од реда.. Жири није лоша идеја, али овде одавно нема непристрасних глава, сајтоа је постао ана.рс и скоро сви су ортаци саовим или оним барем ту на Вуки.. Шта знам Адвокадо, акобуде жирија, бићеш сигурно члан, али нзм још увек смишљам смишљам

• (

Ja ne želim da učestvujem na ovom takmičenju.

• Мачак у чизмамa

Преживећемо веруј ми

• G

Капацитет као мачији мозак.

Него, Мачак је дупли Боб Рока након еманципације силног бановања и одлично се контролише. Терапија даје резултате.

• Мачак у чизмамa

Нека буде да сам његов дупли, хоћете сад престати да ме гњавите са тим?

• YouCantHandleTheTruћ

ако не завршиш ово такмичење сам до краја следи ти дугачак бан. тако су се договорили модератори, а ја ти преносим.

• Мачак у чизмамa

Грањка, у животу нисам видео исфрустрираније људско биће од тебе. Нити ћу у то нема сумње. Уколико се будеш на дневној бази позабавио својим проблемима онолико времена колико ти је потребно да напишеш један просечан грањка пост на форуму бићеш излечен врло брзо!

• Мачак у чизмамa

Локси се понудио да организује такмичење, тако да ће он на даље водити ово. Локсију се обратите за било какве нејасноће!

• YouCantHandleTheTruћ

јбг, ако локси заврши ти нећеш моћи да учествујеш. :(

• G

Нећемо. Од данас ћемо те звати Мачак Боб :)

• Loksi

Локси се понудио да организује такмичење, тако да ће он на даље водити ово. Локсију се обратите за било какве нејасноће!

E, ne izvlači se sad, jebe mi se da ovo organizujem. Rekao si da ti je frka preko one stranice challonge napraviti žreb, tu sam mogao pomoći, da organizujem, to već ni pod razno.

• Стеван

http://vukajlija.com/jebe-k-o-gluv-krmak/402382 ово ставља катанац на тему ко ева рас на пичку

• Мачак у чизмамa

Трућ, па нисам ни планирао човече. Ето, дао сам вам идеју- толико од мене, а остало је у вашим рукама. Са опроштенијем:р

• Мачак у чизмамa

Реци бобу да је боб, али Мачак је Мачак..

• G

Мачко Бобе, како ниси? Зар у кући немаш огледало?

Много си агресиван и нервозан, не ваља ти то мацане. Треба ти појачати терапију, много су ти осетљиви живци, као голе жице од трафостанице.

Хвала на савету, али би било лепо да их прво примениш на себи, па да ми јавиш како напредујеш. За твој мозак и оволики пост је опширан.

И немој се толико љутити, па шали се чика Грањка са тобом, не буди на крај срца. Можда ће те опет бановати до 2042. године ако не будеш добар.

Peace, мачко!

• kosmopolita

ništa, truć, ja ovo zaključavam, ti ga banuj.

• G

Космо, љубави, немој да закључаваш тему, а ти Труће немој да ми банујеш Мачку Боба. То што је отворио тему о компарацијама - да га меримо, па се одмах посвађао на прво премеравање са мном, никако није разлог за БАН! Није он крив што има мачју памет и исти толики курчић, па се љути због премеравања.

• Мачак у чизмамa

Грањка.. Еси ми добар?

• Мачак у чизмамa

Нико се овде не свађа са тобом већ ти сви пишамо по полумозгу получовече!

• YouCantHandleTheTruћ

мачак је новајлија, па не зна да су такмичења овде највећа светиња.

• G

Написао сам:
    - Капацитет као мачији мозак - компарација у складу са темом.

Пријавио сам се на тему, а то што си ти јебени идиот који не уме да се шали нити да испоштује властиту тему - није мој проблем.

И нико се не свађа са мном, свађаш се само ти, јер си нервозни и надркани скот.

А ово за пишање... па шта очекивати од мачијег мозга? То ти је домет - колики ти је млаз, толико ти је и схватање. Не видим како би неко могао да те увреди, а да ти то схватиш.

• Мачак у чизмамa

јер си нервозни и надркани скот

јебени идиот

шта очекивати од мачијег мозга?

Година је 2016та а још увек постоје ложане које је могуће избацити из такта преко интернета:) Чру стори!

• Mickey Savage

Granjka će uskoro ubiti nervoznog klijenta na šalteru!

• G

Бобе, дебил попут тебе би избацио из такта и мотор на носачу авиона. Мислио сам да си човек и да је тема на месту, али јбг, нисам се надао да си толико мачије говно.

Ако већ користиш интернет пробај да не будеш дебил на истом, већ се понашај нормално - то ће ти оправдати уложени новац.

• Мачак у чизмамa

Хахах каква прсотина хебот читао сам му неке постове и још увек сам у неверици шта он лик пише коме чему која је сврха јеси читав ти брате?

• G

Мачак, јел се сад осећаш лепо? Боље?

• Мачак у чизмамa

Ма царе мени је ГАЛА али теби је изгледа ЈОШ БОЉЕ хахаха теби је баш досадно у животу јел да? Него знаш зашто сајт одлази у мајчину због ликова попут тебе који су од Вуке направили србин.инфо форум нспм стормфронт или нешто већ слично томе расправља се о имигрантима на речнику сленга не делује ли ти стормфронт или шта већ прикладније за тако нешто? Покупи екипицу па се друшкајте тамо зашто смарате људе овуда? И јел те боли факт да те сви осим оних који те запишавају само прескролују;)