ajde ispricaj ono sedim ti ja jedne godine eee opet
Hahha ili ono bila ti dva drugara avijona
saće zvezda svetlana zvezda da zaključa jesam pogodio?
ma nema zakljucavanje ovoga svetlana i chegitaur prste k sebi o.
Žajk, sada kad si pustio Rađarda iz podruma, nema razloga da ne napišeš neki nov vic nema ga na internetu i po novinama vic
Е ЖАЈК МОЖЕ НЕКИ ПАМФЛЕТ БРТ? ГЛАДАН САМ ЗА ЈЕСТИ
Ahahahahha
hahahahah pamflet zadnji put sam se toliko smejao imenu hrane kad je om kupio pajglu
kladim se da je vukajlijas sa kojim si isao na pajglu pajko np
hahahh om==pajko np
#ДАЖАЈК!
nije vama lako
pa desi ti meni zhike,sunce moje
#žale
Kako majstor kordunaš na gradjevini objašnjava svom pomoćniku da postavi pravilno letvu?
haahahahaaa već je smešno
ovo "kordunaš" dodaje posebnu aromu pitalici, baš me zanima šta je odgovor, ali neka još malo, neka krčka se
dajem vam još malo vremena ,pa onda postavljam mala pomoć ima veze sa autorom iznad mene
Sta, kaze mu da broji nulu?
zera je malo nešto, ne znam ovo drugo, kao kant?
to je to.
- Mali, pa na kant to stavi, samo zero na kant!
jel dobijam neke poene?
e sad imaš tu čast Kosmo, da me banuješ na 1000000000000 godina,ali sad stvarno bez zajebancije, smorio sam se više na vukajliji
U, dobar vic!
kordunaši na građevini, kordunaši na građevini, ko vas ne zna, skupo bi vas platio ;=))
на кант
Ae pls banuj ga. #dažajk
-.-
ne mogu, žajk. ja te banujem na tvoj zahtev, ovi dignu pobunu za tvoj odban, veća dara nego mera. poene neke, jel dobijam?
ma pusti ga,svetlana,vidis da to i hoce da molimo za njegov odban i sve,jako sranje mekano s njegove strane ako mene pitas
aj nemoj zajebavati, pa sad si me duboko razočarala
ne bi mu zubi, ne bi mu zubi sve tla naaa
žajk, što samo ne prestaneš da dolaziš?
ima već godinu dana kako je žajka sajt smorio i kako mu se ne dolazi
jedino objašnjenje je da mu neko upada u kuću i prisiljava ga da se loguje i kuca viceve kojih nema na internetu i u novinama
Svetlana Pominjem te svakog dana Svetlana Lakse mi je tako Svetlana Ne mogu bez tebe Prva ljubav ne gasi se lako
meni je vuka uvek upaljena, a nema me jedino u dva slučaja: - nestane struje - zajebava internet tebi je lakše ban, nego meni da nestanem
pa ti ugasi vuku. nije mi lakše, maltretiraće me i tući ovde da te odbanujem.
Po guzci
Hmelj- jaka reč
Rasni kopiraš Olanika?
pff,zhike,bio si pozitivno mekana glavica sad si negativno mekana glavica
aj zdravo aj doviđenja dok se nešto ne promeni, pa me privuče nazad Zhajk ume - Zhajk zna
Da vratiš pare
boh :-* žajk, ne idi tek tako
svetlana,promeni ime teme u ,,e,zhajk PICKO,, !!123 :DD
http://g1.flamingtext.ft-uc.com/MjAxNjA0MTI/flamingtext_com_MTcyMjI1MTAyOTc1.jpg
nema smisla, ollanik, otišo čovek, a mi da tako
ahhahahahh
pa stvarno, a taman postalo interesantno
:DDD