https://www.youtube.com/watch?v=jezFQfkdqj8
Autori koji će mi ostati u lepom sećanju i autori ćije ću definicije iskoristiti za jednu predstavu koju planiram da odradim do godine za vreme seoske slave.
O tom-potom.- StrajaKg
- Bruce
- Johnny Kurajber
- Penzioner
- Asat
- Facafacaa
- боби браун
- Тхе Проф
- Glavni
- majav
- nesss
- L@ki
- Lukѕ
- NesaDeBeli
- StefanKostić
- Маркo
- Frankie Wilde
- Valdemar
- Natnat
- ФејзбукманијакPozdrav!
Zhajk ume - Zhajk zna
Peace!- јп
ајде мрш у пичку материну
- º
Počivaj u miru brate

pre sam te gotivio al ova tvoja sranja sa napustanjem sajta samo da bi mi se bunili za tebe i da bi se pisalo ,,ee kad se setim one legende zhajka sta bi bilo da je on tu,, to mi je bas jadno...tako su za mene pricali kad sam bio trajno banovan ,,eh da je legenda ollanik ovde sada koliko bi sajt objasnjavao jako,, ali ja sam bio banovan druga prica skroz,ti si samo atenshn hor i prejadan si mi postao sa tim sranjima,umri,umri polako

kad je midori na cetu pricala kako ima strah od zhaba i ombre krenuo kaciti slike zhaba i ona se nervira i buni se,salje mi pvtove gde mi govori ,,e ajde reci mu da se smiri ili cu napustiti sajt ZAUVEK,, i ja u fazonu sta me boli kurac sto ces napustiti sajt zauvek,kasnije nam pisala na cetu nekoliko zbogom fazon postova a mi nismo ni obratili paznju pricamo neku pricu koja prenema veze s tim haha nismo joj rekli ni dobro,cao ni nista...od tad je nisam vidjao na vukajliji,tho
tako treba tretirati sve sto CVRSTO ODLUCE DA NAPUSTE SAJT ZAUVEK,VISE NIKADA U ZIVOTU DA NE STISNU TO ZASTRASUJUCE PRIJAVA DUGME i zele videti nekoga kako ih mole da ostanu,ja jesam molio zhaka,tho kako da budem dugo ljut na tu budalicu :)- A
Ako ode Žajk, idem i ja! Zauvek!
- S
Stavio Marka. Stokholmski sindrom ili ultimativni cin pokazivanja ljudske velicine?
- TS
šta se dogodilo

lik je debilko sa kojim se ne moze ozbiljno nikad razgovarati, uvek ima neke degenske odgovore...par puta sam nesto na cetu hteo ozbiljno da ga pitam, dobijao sam tako neke usrane iritantne odgovore u formi tih njegovih decijih rima...ajde bezi bre u kurac...
a po cemu ces pamtiti nat nat zhajk? po tome sto su je jebala petorica autora sa sajta? pa ok onda...- TS
gde imaju jeftine dojave?
lik je debilko sa kojim se ne moze ozbiljno nikad razgovarati, uvek ima neke degenske odgovore...par puta sam nesto na cetu hteo ozbiljno da ga pitam, dobijao sam tako neke usrane iritantne odgovore u formi tih njegovih decijih rima...ajde bezi bre u kurac.Pezose nije dečko debil nego se jednostavno sprdao, skapirao je čemu služi Vuka i tako se ponašao.