Veoma zabrinut prethodnim rasnim nemirima u SAD-u, reših da otvorim ovu temu.
Šta je veća pretnja srećnom i bezbrižnom odrastanju bele dece, kako u Americi tako i u Evropi?
http://rampages.us/izdivine/wp-content/uploads/sites/8175/2015/10/14.jpg
Da li je to Islamska država sa svojim fanatazimom i ekstremizmom, ili je to opasna crna rasa koja je na dnu društvene lestvice i okarakterisana kao kriminalna i divljačka?- b
Koji kurac mi imamo sa crncima? Na koji nacin te ugrozavaju?
Vi nacisti ste gora govna od ovih slepaca koji se loze na crnacku rep muziku u Srbiji.
- b
Jebo te Hitler moronu.
- bGovorim ti o Americi, Britaniji...
Nadam se da ostanu u zivotu serije BBC-a. Ostalo nek izgori.
- b
Uzgred, kako je na raspustu Borise? Radujes li se srednjoj skoli? To je potpuno drugacije od osnovne.
- S
Ovaj mali gore levo ne lici na caleta uopste
- b
Evo Borise i ovu brine mir u svetu
Е стварно смо луд народ, као да немамо својих проблема, шта мене брига како ће запад да реши своје проблеме, ајде да се позабавимо нашим двориштем и нарастајућим проблемом Афросрба који се све више и више увлаче у наше друштво и плоде наше жене.
Од свих Срба најгори су Афросрби. Добро, и Хрвати. А да не помињем да се по питању зечева АПСОЛУТНО НИШТА није урадило, све је остало на неким позивима и скретању пажње, али без икаквих конкретних акција на том пољу. Али неееее, ајде да решавамо проблеме запада, пошто смо све наше решили.
- b
Ne znam, taj rep uglavnom slusaju klosari, klinci od 14 godina kad sednu u ford fokus pa odvrnu i cigani. Uglanom debilana.
- Skad sednu u ford fokus
HAHAHAHAH sto bas fokus zivo me zanima
- S
Imam prijatelju dragi, tek ponesto mi pada na pamet, gledaj Sicario ako nisi, slusaj sve sto je dobro ali ne Cecu, sto se tice citata postavicu ti Teslin omiljeni citat iz njegove omiljene knjige
Sunce se krece i odmice, dan je na izmaku,
tamo zuri sunce i stvara nov zivot,
O zasto me krila ne dignu sa zemlje,
da letim za njim, uvek za njim!Bojana
Ljubav
- S
Dobar citat 8,2/10
To mi prvo palo na pamet posto si spomenuo Teslu, dakako ima mnogo boljih.
edit
inace taj stih je bitan zbog ovog
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/Tesla's_induction_motor.jpg
to bi svaki srbin trebao da zna