Diktatura
  • Ucviljeni diktator

Pobedili smo žute, sjebali smo i SNS. Ali cenzuru nam je uvela jedna žena u ranim pedesetim. Kakvi smo to postali? Da li smo robovi ovakvog njenog ponašanja i do koje godine možemo očekivati njeno inaćenje?

Kosmo još možeš da se dostojanstveno povučeš, odbanuješ me, izviniš se svima i tražiš razmod.
    Rasni je.

EDIT: A ne muči se da me banuješ imam zilion naloga sa pristupom na forum.

• ArminVanBuuren

Necu da se mesam u ovu raspravu, ali druze pobedili sns hahah nemoj to samo

• Ucviljeni diktator

Hahaha brate Vucic nas nije cenzurisao ali kosma jeste.
    Postali smo premekani.

• М♦

SNS do kraja, jebi glupe hipstere studentske

• Ucviljeni diktator

Maestro idi vredjaj obolele od raka to ti je specijalnost.

• b

vreme je da se nešto uradi povodom ovog spama ili banuj bitange ili se povlači šta koji kurac kohabituješ pičko jedna

• b

ovo pičko nije u pozitivnom smislu

• plok

ovako temolim brate ne pretvaraj ovo upoliticke spike

• ps

Hahahaaha rasnin debil i cica draza dva najveca bednika

• ps

DZABA ME BANUJES IMAM ZILION NALOGA ZA PRISTUP hahahaha jos se hvalis debilko dao bih ti.mozda neki malj da tucas kamen u tvojoj vukojebini treba ko u sparti cim se vidi da je dete kilavo ili mozda moze biti kilavo da se dekne u neku provaliju ili makar da ogradimo neki negotin pa da ih skladistimo tamo kakva bi to zurka tamo bila sa svim rasninima debilima, cica drazama, kornelijima i blz-ovima ovog sveta

• Peaks89

Maestro majmune, serem ti se usta. Popij lekić care, najbednije trolaš u istoriji sajta. I to toliko bedno da vređaš bolesne ljude, to je najjadniji onaj nivo intelektualne inferiornosti

• kosmopolita

ja stvarno ne znam jel ti kad otvoriš ovako neku temu očekuješ da ja kažem: ok, rasni, izvini evo pobedio si saću da te odbanujem

• Чеги

одлична тема, додао бих

• kosmopolita

šta ćemo sad, trnavac, evo otvorio odličnu temu, kako ćemo sad, šta ćemo evo živa nisam...

• Eru Ilúvatar

možeš da pišeš šta hoćeš, ali jedino je remac bio gori mod od tebe

• kosmopolita

šta ćemo sad?

• º

Gde su, i šta rade? Epizoda 67, Remac.

• plok

odbanuj ga pa moze da ti odgovori na ova pitanja ;)

• Eru Ilúvatar

ništa, leči pms van interneta, odgledaj neki feel-good film ljubavni :)
    jako je pičkasto odgovarati tek kad rasni nema poena za forum

• dusan1001

SAMO NAPRED RASNI DO POBEDE

• kosmopolita

kako nema, kaže ima zilion naloga sa pristupom forumu.
    jao, nije valjda da me slago?

• Eru Ilúvatar

kakav jebeni kaligula od moda hahah

• riffraff

Uso sam samo da odgovorim NE BANUJ OVAJ NALOG SAMO RECI KADNOCES DA IZADJEM I IZACU.
    evo sad nekih odgovora sacekaj 2 minuta.

• dusan1001

NEMA PREDAJE

• º

Je l se Knez Lazar, bre, za ovo borio, oca mu očinjeg? Da se ljudi po "internetima" ovako ponašaju i ophode?

• riffraff

Prvo da pozdravim sve one koji me podržavaju.
    Kosmo pa naravno da ocekujem ne mislis valjda da dzabe otvaram ove teme.
    E sad sto se tice bana ne znam sta vise oces proslo je 100 godina od bana. Mislim jesam zasrao al jebi ga.
    Drugo tiče se te neke tvoje stranice na fb o sitnim kolačima ŠTO LAŽEŠ DA SAM JA UGASIO TVOJU STRANICU NE ZNAM NI DA JE IMAŠ NISAM TOLIKA PIČKA

• kosmopolita

prošlo dva minuta, jel mogu sad da banujem cokulu?

• riffraff

Ajde ne skečuj.

• riffraff

Jel banovan nalog rasni ili sam ja banovan kao čovek jer sam uvredio tvoju malenkost?

• riffraff

I odgovori, a COKULU NE BANUJ, nego reci kad zavrsimo raspravu da izadjem i ja cu izaci sa naloga.

• Eru Ilúvatar

i da ga banuješ, ja ću pisati misli koje rasni ima, on neće biti na nalogu, a za to ne možeš da banuješ

• Ledeni

Prvo da pozdravim sve one koji me podržavaju.

Hahha ovo ko kad daju izjave raznorazni ucesnici velikog brata i slicnih govana

• Ledeni

Inače diktatura je bolji oblik vladavine od demokratije gdje god su ljudi govna sig.

• kosmopolita

rasni, ne postoje teoretske šanse ja da te odbanujem. na pogrešnu adresu se obraćaš. vidi sa nekim drugim modom ili sa kaizenom jel oće.
    a to ' zasrao sam jebi ga ' prvi put sad kažeš, do sad je bilo da je potpuno bilo opravdano onako jesti govna

• riffraff

Ti znas da te ja mrzim i da mislim da si odvratna baba, ti mislis da sam ja debil i to je OK.
    Ali jebi ga preterao sam onda i sad me treba vecno proterati zbog toga?
    I odgovori mi za ono sto pricas da sam ti ugasio fb stranicu.

• kosmopolita

Hahha ovo ko kad daju izjave raznorazni ucesnici velikog brata i slicnih govana

ahahahaha da da a meni ljudi pišu ej juri me rasni po fb i moli da mu postujem na temi za odban

• riffraff

Ahahahahah ajde daj print toga.

• riffraff

Dokle laži ženo?

• kosmopolita

ne znam zašto si zapeo, svi znamo da si tu svaki dan sa drugih naloga i niko te ne dira

• riffraff

Prvo lažeš da sam ti ugasio fb stranicu sad ovo

• riffraff

Ajde odgovori za fb stranicu pa se izlogujem.

• riffraff

Ma bre ko me ne dira???
    Banovala si mi preko 15 naloga od bana, a nisam nista radio protiv pravila. A posle bana onog trajnog nisam usao 2 meseca na vukajliju bukvalno.

• riffraff

Ajde reci za fb stranicu

• kosmopolita

i šta ti je falilo ta dva meseca bez vukajlije?
    ja nikad nisam imala fb stranicu

• kosmopolita

kojih 15 naloga?