Pobedili smo žute, sjebali smo i SNS. Ali cenzuru nam je uvela jedna žena u ranim pedesetim. Kakvi smo to postali? Da li smo robovi ovakvog njenog ponašanja i do koje godine možemo očekivati njeno inaćenje?
Kosmo još možeš da se dostojanstveno povučeš, odbanuješ me, izviniš se svima i tražiš razmod.
Rasni je.EDIT: A ne muči se da me banuješ imam zilion naloga sa pristupom na forum.
- М♦
SNS do kraja, jebi glupe hipstere studentske
- b
vreme je da se nešto uradi povodom ovog spama ili banuj bitange ili se povlači šta koji kurac kohabituješ pičko jedna
- b
ovo pičko nije u pozitivnom smislu

DZABA ME BANUJES IMAM ZILION NALOGA ZA PRISTUP hahahaha jos se hvalis debilko dao bih ti.mozda neki malj da tucas kamen u tvojoj vukojebini treba ko u sparti cim se vidi da je dete kilavo ili mozda moze biti kilavo da se dekne u neku provaliju ili makar da ogradimo neki negotin pa da ih skladistimo tamo kakva bi to zurka tamo bila sa svim rasninima debilima, cica drazama, kornelijima i blz-ovima ovog sveta
- º
Gde su, i šta rade? Epizoda 67, Remac.
- º
Je l se Knez Lazar, bre, za ovo borio, oca mu očinjeg? Da se ljudi po "internetima" ovako ponašaju i ophode?

Prvo da pozdravim sve one koji me podržavaju.
Kosmo pa naravno da ocekujem ne mislis valjda da dzabe otvaram ove teme.
E sad sto se tice bana ne znam sta vise oces proslo je 100 godina od bana. Mislim jesam zasrao al jebi ga.
Drugo tiče se te neke tvoje stranice na fb o sitnim kolačima ŠTO LAŽEŠ DA SAM JA UGASIO TVOJU STRANICU NE ZNAM NI DA JE IMAŠ NISAM TOLIKA PIČKA