Afera Thilmo: rješavanje najveće misterije na Vukajliji u posljednjih metar dana
  • Puzzle-Fox

http://i.imgur.com/7scbdfIh.jpg

Prvo, izvinjavam se što nije rađeno u nekom kompjuterskom programu... komp mi je trenutno u kvaru pa sam bio prinuđen da crtam, ali cijenim da je dovoljno pregledno.

Drugo, ja stvarno nijesam dovoljno pametan da sam 'prokljuvim' ovaj slučaj pa bih vas zamolio da se u što većem broju odazovete u pomoć pri rješavanju istog.

Po meni je prilično očigledno da je Thilmo dosta izlagao u proteklih par neđelja, ali zanima me i dalje (a cijenim i mnoge druge) da li je sve što je iznio bilo laž, ili su neke pojedinosti istinite.

Unaprijed zahvalan. Poyy

EDIT: Korisni linkovi:

1. http://vukajlija.com/forum/teme/71371#post_3654685 - Maestrov post koji sadrži printscreen Thilmove tvrdnje da mu je 7. decembra oduzeta vozačka dozvola
    2. http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2358#post_3667320 - Thilmov post u kom kači sliku oštećenog službenog automobila (19. decembar)
    3. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3027#post_3670329 - Thilmov post u kom se, po svemu sudeći, pravi da je pijan i tvrdi da je automobilom otišao u kladionicu prije nego li je objavio post (nije naglašeno o kom se konkretno automobilu radi)
    4. http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2370#post_3671159 - Post u kom Thilmo tvrdi da je položio vozački ispit po drugi put

• Eru Ilúvatar

thilmo je jednom saobraćajcu oduzeo 6 poena

• Марко 

није то ништа ја сам одузео 12

• Skočimiš

Tilmo prkosi običnom

• Carl Cox

ZOVITE RASNIJA NE MOŽE OVA TEMA BEZ NJEGA!

• Carl Cox

Sa sve korektorom nisi dobro izbrojao kockice :))))

• S

Ne ja moram da se upisem, carski skroz

A cek jel moguca varijanta da su mu eto oduzeli vozacku 7dec pa posle mora nakon nekog vremena nesto opet da se polaze, ocu reci ne ko prvi put naravno ali neko sranje da vratis vozacku, dokle da budes bez nje, npr zaradjujem tako sto vozim

Pitam jer u zivotu sam samo jednom platio kaznu i to neku mizernu, a pogotovo ne znam sad kako ide to sa tim kaznenim poenima.

• Puzzle-Fox

Sa sve korektorom nisi dobro izbrojao kockice :))))

Ma prvo sam dobro kzracunao ali sam kasnije uzeo da pomjeram nesto jer nije bilo na sredini pa se sjebalo... al kapiram da je pregledno bar za ove što ne pate od OCDja haha

• SokOdZove

nije haha tema nego mora malo da se razmisli

• SokOdZove

a i 27ti decembar dolazi pre pre 26og mada je vreme relativno

• Puzzle-Fox

Ja se izvinjavam trebalo je da stoji 25. Decembar a ne 27m...

Dodaću u editu

• S

Covek nije stizao da uplati tikete, sad kapiram uzrok tih jada

• Puzzle-Fox

Alika u uvodnom postu je sad promijenjena hvala soku od zove na ovoj primjedbi

• Др Јанковић

Зовите Док Брауна, флукс капацитатор се покварио и мења распоред догађаја на временској линији

• Пипач хлеба

brate, imaš li ti nekog autoriteta da ti bane u sobu i iznalupa kajišom vojničkim kad te vidi na šta trošiš vreme umesto da učiš? Jebeno konstruišeš tri dana uvodni post svake teme, kako te ne mrzi da se unosiš tolko u sranje.

• Shir Kahn

axaxaxa jel provaljujete korektor

• Puzzle-Fox

Pipač brt stvar je u brzini. Ja jako brzo svršim, ali zato i jako brzo crtam i pišem uvodne postove.

Pozz

• Puzzle-Fox

Ne dajte da ugine tema!!!

• Eufrat

šta dalje, čekamo?

• Puzzle-Fox

Cekamo tilma i istrazitelje Rasnog i Maestra

• Puzzle-Fox

Hmmmm... 22 dana, a on nakon 21. dobija novu vozacku... smh

• b

Samo da kazem da je iznosenje privatnih prepiski tako siptarski... oh cekaj

• Shir Kahn

Ovo psetovo mu dodje kao dokazni materijal u korist odbrane tj. Thilma

• ps

Pazle seminar traje 18 dana dve cele nedelje i trecu do cetvrtka tj u cetvrtak je polaganje testa

• ps

Da, ja branim tilma ovde

• Skočimiš

https://youtu.be/DUmq1cpcglQ

Dramatična muzika za uvod i onda od drugog minuta uleće Pseto pa se atmosfera stišava, na 2:36 će vjerovatno ulećet neko da malo pljuje i onda kreće rasplamsavanje

• Puzzle-Fox

Hmmmm... i dalje mi je sumnjivo da se sve to tako brzo odigralo, narocito jer je thilmo u medjuvremenu ostao bez automobila

• Puzzle-Fox

Molim istrazitelje da provjere da li je, i u kojoj mjeri thilmo postovao radnim danimau periodu od 17h do 20h

• plok

hahah a sto ne bi moglo jbg nije morao na casove(iako se promenio zakon od kad je prvi put polozio) nego odmah na polaganja i to sto je polozio ne mora znaciti da mu je istekla zabrana

• plok

al svejedno udavio sam se na ono u svesci i sve hahahahahh

• Rasni

Qhhahahahaha

• Rasni

Žao mi je što sam sinoć zaspao pa nisam mogao na adekvatan način da ispratim temu. Imam ja još neke dokaze koje ću da predočim danas oko 3-4 sata.

• омбре

hahahahhah pazl krajm rezolushns

inace, brate, tilmo nista drugo ne radi na forumu sem sto laze i baronise

EDIT: i siluje mrtvu decu

• Rasni

I dalje ostaje enigma jel izgubio dozvolu za motor zato što ga je vozio neregistrovanog i bez kacige, ili je izgubio dozvolu za auto vozeći pijan.

• Thilmo

Hahaha jbt jos jedna tema o meni oh kako sam polaskan. Xd

Elem, na stranu sve. Kad u Srbiji izgubis dozvolu, lak je nacin da je dobijes nazad, 13 dana slusas nastavu po 2 časa i na kraju polazes. Daju ti taj papir i sutra ides po dozvolu.

Cak ti i brisu sve poene koje si imao, tj ne cekas 3 god da zastare. Jedino sto kosta 43 hiljade al jebiga ne moz sve da bude dobro.

• S

eto, a ja lepo pitao

A cek jel moguca varijanta da su mu eto oduzeli vozacku 7dec pa posle mora nakon nekog vremena nesto opet da se polaze, ocu reci ne ko prvi put naravno ali neko sranje da vratis vozacku, dokle da budes bez nje

vidite da moze sad da se izvinite coveku i da mu se odabere definicija

• Rasni

Dobro thilmo ali reci ti nama jesi izgubio dozvolu za auto zbog alkohola ili dozvolu za motor zbog neregistrovanog motora i kacige?

• Petar Pan Pezo$

paz, jesi ovaj tekst prvo pisao pa onda uokvirivao, ili si prvo napravio kvadrat pa onda u njega unosio tekst?
    Po ovom tekstu ''thilmo kaci sliku...'' kontam da si prvo ocrtavao kvadrate pa onda u njih unosio tekst zbog ovog ''automobilu'' na kraju

• Rasni

Idem još malo po forumu kopati.

• ПАНЋЕРА

tilmo.je najjaci bio kad nije drkao tri dana pa otisao kod ribe u jagodinu, i nije joj ni stavio a poceo da svrsava po celoj sobi i njoj i svemu hahahha i od sramote pobegne u wc, dok ona nosi posteljinu na pranje.

al sad nzl da li je to istina ili lazh oh

TILMO.RECI MI DA JE ISTINA

• Thilmo

Na zalost brate istina.

• Thilmo

Ne znam ni sto sam to podelio uopste ovde, baš blam situacija. Xd

• Mlada Partizanka

Ćiro,
    Jako mi se sviđaaaaa, ali jako crtež i šema u prvom postu.

Za Tilma ne znam al mogu da pretpostavim.

• Deku

A ti seminari kako god i vikendom se šure a?

• Thilmo

Vikendom ne. Radni dan od 5 do 8. Da l dobi i ti? Xd

• Puzzle-Fox

paz, jesi ovaj tekst prvo pisao pa onda uokvirivao, ili si prvo napravio kvadrat pa onda u njega unosio tekst?
    Po ovom tekstu ''thilmo kaci sliku...'' kontam da si prvo ocrtavao kvadrate pa onda u njih unosio tekst zbog ovog ''automobilu'' na kraju

Samo sam ove trouglaste sto povezuju datum i ostatak okvira crtao prvo... q sjebeno j3 sto nedje sam 0ocinjao prenisko tekst i preusko ga odredio pa je ispalo ovako sugavo na tom mjestu za "automibil"

• ПАНЋЕРА

tilmo to je jedv od jacih prica na sajtu