Ponovno okupljanje Vukajlijaša u toku nedelje u KST-u
  • Električar 

Ako neko hoće da dođe,čisto da se vidimo i napijemo.Ovo drugo i nije obavezno.Bitno je da se dogovorimo,ko hoće i može neka se oglasi.

• leela

ja sam za sredu
    i da se vidjamo svaki drugi dan dok se ne popnemo jedni drugima na *****. sredu zato sto KST radi i u toku noci pa nas nece terati metlom kao juce :(

• Earthworm Jim

Nije loša ideja. A možemo i u na primer četvrtak, ali da sakrijemo metle negde. :)

• elenna

Dodjite u cetvrtan u SKC, ima neka svirka u Livingroom-u... Ribar i ja dolazimo:))
    Pozz

• Električar 

Sad sam video da rade od 9 do 5 do kraja nedelje.Pa ako ste raspoloženi...

• Џими

Који рибар?

• Вокаси

Ко оће да ме види нека дође у Зрењанин у петак!

• celt

ajmo okupljanje u cork-u, sta kst, pf!
    iznajmicu ovde jedan pab samo za nas.

• celt

nece biti panoa i definicija, al ima dobro pivo, a onda te bole mnogo za definicije :)

• leela

aj iznajmi ti nama jedan avion a za pab cemo se snaci vec :P

• celt

vazi!
    ja vozim.
    ko oce :)

• prvi srpski vampir

Ja sam položio za avion u Saudijskoj Arabiji, ja vozim, ali slećemo na celtovu zgradu, odnosno kod njega u stan. Jebiga, naučio sam da vozim, a i da slećem samo na taj način :)

:zamišlja Lilku kako otresa prašinu sa sebe,i kaže;Jebo ih aerodrom da ih jebo:

• Chupav_Chups

Ljudi, otopljavanje sledeći vikend. Ja nisam imao prilike da se lično upoznam sa vama, pa bih voleo da pozovem sve članove da se nađemo u Manježu (onaj parkić iza SKC-a) u petak 12.02.2010.

• Mr. Moon

Može, a je l' prošle godine? :)))))

• Chupav_Chups

Pa ne bih vas zvao sada za prošlu godinu...
    Vi kako 'oćete, al' deder javite mi, da znam dal' da ćekam koga ili ne...

• Mr. Moon

Znam ja to, al' ti si stavio petak, 12.02. :)))

• Вокаси

ЈА долазим у бегеде двајестпетог марта... Идем на сајам. И мало до Вука Бојовића да га питам јел му треба један овакав... враћам се у Орловат двајестшестог.... ако неко оће да ме види.... нека ми јави на певете!

• Che-Vu

Ocu ja da te vidim, cujem i dodirnem :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.