- G
Након уклањања постера и реакција из главног менија Вукајлије није могуће приступити омиљеним садржајима на личној страници - омиљени постери, дефиниције, реакције.
Није могуће прегледати ни своје реакције и постере.
Да ли постоји нека могућност да се приступи овим садржајима по наведеним претрагама?
- b
Olanik kako si
- G
Косовар, шиптару, постоји и таква могућност, али како га ти пушиш већ увелико, ја ћу да прескочим такву могућност.
- G
Љутим се зато што не могу да прегледам моје генијалне постере и још генијалније реакције, а понајмање могу да прегледам све оне супер омиљене постере и реакције које сам скупљао 5 година! Добро, мајку им јебем модераторску, тј власнику сајта, па немам само ја тај проблем. Усрао је све кориснике вукајлије. Разумем намеру да дефиниције буду у првом плану, али ово није начин. Јебем му матер, ово стварно није начин!!!!
- b
Granjko, trebao si na vreme da mislis o ovoj mogucnosti i napravis bekap kao ja
- b
Ajoj izvinjavam se, nije to moje, hahaha, pa nisam bas toliki bolesnik i jadnik
- М♦
Ima li neko snimak stendapa straje kg
- G
А јеби га бомбо, коме би пало на памет да ће неки дебил да побрише 2/3 сајта? Разумем да је неко дебил по дифолту, али брате, овај носи медаљу за сва наша просеравања и дебилизме протеклих 10 година на сајту.
- PA
Svakim danom u svakom pogledu sajt sve više napreduje, može se reći da je kazan Vučić a mi naprednjaci. Glasaj i ti za Srbiju bez postera i reakcija!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.