- l
ja kad sam bio kod urologa prvo je obavila pregled jedna riba sto je bila tu na praksi,zaboravila da stavi rukavice i pipala mi ga golim rukama i samo je pricala mm dobro, super
- S
armin je bio urolog dok mu nisu odsekli prste

Meni kad su pomenuli da dajem bris, ja reko' aha važi nemaže daj drugo šta može, možda ona i nije pomenula da treba bris uretre sa nabijanjem štapića kroz kurac pošto ima i bris s vrha da se uzima samo, al' kako sam čuo da je pomenula bris setio se priča odavde koliko je gadno i reko' ne može jebe mi se tačno.
A drugarov neki drug je stomatolog, i sad lekar mu rek'o da treba bris da se odradi, ali mu reče da to može i sam da uradi kad je već u toj medicinskoj struci pa samo da odnese na ispitivanje posle, da mu ne čpetaju drugi po kurcu, i on uzeo neki štapić za to u apoteci, i kaže mučenik gurao, gurao koliko je moglo, odneo na ispitivanje i vratio se kod ovoga i rekao "batke, ja sam ga nagurao do pola, dalje nije moglo i jbg sad ako ne valja, neću opet kroz tu torturu da prolazim", a ovaj mu rekao da je trebalo samo s vrha da se uzme bris aahahah plakao sam kad je pričao to
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.