Prvi pregled kod urologa
  • Apsurd

Čitao sam po internetu različite priče o pregledima kod urologa. Radi se ultrazvuk testisa, prostate i te stvari. Neki kažu da se čak radi i opipavanje prostate. E sada, da li neko ima iskustva i kako zapravo izgleda pregled kod specijaliste urologije?

• Радјард Куплунг

90% isto kao kad te jebu u dupe, proverena informacija

• Бохор

Verovatno ćeš svršiti i od svake žene tražiti da dok se jebete da ti gura prste u čmar

• PuppetMaster

Mozda se i zaljubis cak

• Makaronac

Zdravlje na prvom mjestu. Srećno!

• Бохор

Evo može te makaron pregledati svojim šakama

• Бохор

Pregled će trajati 2 puta kraće kao i vreme za koje je završio fakultet XD

• l

ja kad sam bio kod urologa prvo je obavila pregled jedna riba sto je bila tu na praksi,zaboravila da stavi rukavice i pipala mi ga golim rukama i samo je pricala mm dobro, super

• S

armin je bio urolog dok mu nisu odsekli prste

• SokOdZove

bris valjda uretre, mokraćnog kanala il tako nekog kurca, xexe kurca, se obavlja tako što ti guraju neki štapić kroz kurac, u čvabalo da se medecinski izrazim

• Ledeni

Nemoj oprati čmar pa ti nece ni gurati prste u njega.

• celtic

Mudesa, uretra, tj, ono kuda pišaš, nalazi mokraće, i na kraju prostata. Tim redom, ali ako nađu nešto, ide još dojajagnostike - ultrazvuk i ct, a onda....

• SokOdZove

što se mene tiče ti si jeban

• Tronožac

Došao pacijent kod urologa na pregled, i ovaj mu opipava testise:
    - Sasvim je normalno imati erekciju tokom ovog pregleda, reče doktor
    - Doktore, ali ja nemam erekciju
    - Ali ja imam, na to će ovaj xd

• Apsurd

Vidim Radjard zna kako izgleda biti jeban u dupe. Savet ledenog mi je najrealniji. Ali mislim da to rade samo matorcima. Nema potrebe kad ima ultrazvuk zar ne?

• Zhajk

brate onaj ko je napravio ovu temu ima odgovor na svoje pitanju u nazivu svog nadimka
    THE END!

• ps

bris valjda uretre, mokraćnog kanala il tako nekog kurca, xexe kurca, se obavlja tako što ti guraju neki štapić kroz kurac, u čvabalo da se medecinski izrazim

Ovo je jedna od najgorih stvari koje su mi se desile u zivotu

• александаркг

Meni kad su pomenuli da dajem bris, ja reko' aha važi nemaže daj drugo šta može, možda ona i nije pomenula da treba bris uretre sa nabijanjem štapića kroz kurac pošto ima i bris s vrha da se uzima samo, al' kako sam čuo da je pomenula bris setio se priča odavde koliko je gadno i reko' ne može jebe mi se tačno.

A drugarov neki drug je stomatolog, i sad lekar mu rek'o da treba bris da se odradi, ali mu reče da to može i sam da uradi kad je već u toj medicinskoj struci pa samo da odnese na ispitivanje posle, da mu ne čpetaju drugi po kurcu, i on uzeo neki štapić za to u apoteci, i kaže mučenik gurao, gurao koliko je moglo, odneo na ispitivanje i vratio se kod ovoga i rekao "batke, ja sam ga nagurao do pola, dalje nije moglo i jbg sad ako ne valja, neću opet kroz tu torturu da prolazim", a ovaj mu rekao da je trebalo samo s vrha da se uzme bris aahahah plakao sam kad je pričao to

• ps

Brt meni prvo s vrha pa sa strane gde je ona osetljiva koza ispod glavica pa rk u cvabalo da nije klecala ispred mene sa stapicem u mom kurcu nabo bi je u glavu

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.