Biznis
  • ps

E ovako, posto je jedna od najcescih tema ovde biznis iliti kako doci do para ja vam nudim jedinstvenu priliku za sigurnu zaradu. Ponovicu sigurnu. Garant sam ja. Kada kazem zaradu jasno je da neki kapital mora da se ulozi to valjda ne moram da objasnjavam... Sigurno bi svako od vas pokrenuo neki posao ali je ogranicen sredstvima zato je moja ideja da udruzumo kapital u jednom projektu koji cu voditi ja. Da se ne lazemo nisam crveni krst i da imam dovoljno kesa da sam isteram to boleo bi me kurac, ovako sam prinudjen na neku vrstu pozajmice. Od banaka pare ne uzimam jer im jebem mater u picku lopovsku a imovinu ne prodajem jer kad krene da se krcmi ode sve u kurac. Od prijatelja necu da pozajmljujem novac nego cu im ponuditi isto ovo sto i vama samo naravno malo liberalnije(po mene). Projekat bi trebalo da krene do nove godine, minimalno ucesce neka bude 500e npr a maksimalno 100.000e. Cim skupim dovoljnu sumu zatvaramo krug tako da ako neko uleti sav preostali novac koji meni fali to je to nema vise.

Banka za orocenu stednju daje tipa 1% na godinu a ja za godinu dana dajem 10-20% zavisno od visine "pozajmice". Na duzi period sam spreman i na veci procenat, najvise bi mi odgovaralo kad bi se rasporedili datumi isplate na od 12 do 24 meseca da ne bude sve odjednom ali to je moj problem xd. Ne znam kako da nazovem ovo, pozajmica ili ulaganje, svejedno, uglavnom bila bi jasno uredjena ugovorom i uredno zavedena kod notara sa garantom u vidu neke moje nekretnine koja bi bila zalog za vracanje sa sve zaradom. Tu cemo precizirati da u slucaju da ne ispunim svoje obaveze stan ili neki od placeva idu na prodaju da se podmire svi potrazioci. Troskove notara cu takodje platiti ja.

To koji je posao tj projekat u pitanju smatram da nije potrebno da delim sa bilo kime jer ne vidim zasto bi to nekome osim mene bilo bitno. Svi koji misle da se sprdam nek se jebu u guzicu, svi koji misle da uslovi nisu ok nek nadju bolje i nek me zovu da i ja ulozim, svi koji bi da ucestvuju nek se jave ovde, pvt, mob...

• ps

Vrv sam nesto izostavio pa pitajte ako vas nesto zanima

• Марко 

нашо си де ћеш да тражиш паре џД

• ps

Ne trazim marko, mogu i vrv cu ih naci na drugom mestu vise sam u fazonu da nekome pruzim sansu da uzme neku kintu. Tipa deki me pitao juce/prekjuce gde da ulozi, valjda nije jedini koji ima para a nema ideju

• Deku

Zvaću te sutra

• Бохор

Zelenašiš li to da dodjem da te ubijem odma
    Nisam čitao ovo al te poznajem hahaha

• Марко 

прави неке зграде

• Бохор

Ma to je ok
    Neuzimaj od Dekija pare ko zna šta je to

• ps

Moze lok xdd

• PuppetMaster

Hocemo armin i ja.

• Митке

Поштено звучи остр.

• ps

Pa sta si mislio, da sam ja neposten?

• Митке

Боже сачувај. Ниси ти тамо меки Стевчо да ти људи шаљу паре а ти ладиш јаја.

• Митке

Хахахаха, меки Стевчо. ХД

• ps

Jel ima i tvrdi stevco? Xd

• Млатони

Ps imam ja jednu ponudu za tebe:
    Uplatiš 500 dinara na kvotu 10, ja ti pošaljem predloge. Ako dođe delimo, ako ne ja ti uplatim 500 din :)

• ps

Moze svaki dan tako ako hoces haha

• М♦

Znaci ulozim 500e imam 50e vise za godinu dana, solidna zarada

• ps

I tih 50 je vise nego sto trenutno imas

• ps

Mislim ja kapiram da je tebi nezamislivo da neko ima neki novac koji mu nije potreban za egzistenciju pa moze da ga zarobi ali veruj mi da se desava. Ili sta ako neko skuplja za stan/plac/auto/svadbu pa ima 5-20k a ne treba mu narednih godinu dana? Ja sam se sjebo, nisam stavio upozorenje JADNICI STOP

• М♦

Aj daj ti meni sve pare sto imas, ja cu ih poduplati za godinu dana a tebi dati 10%? Mozeli tako?

• Skočimiš

ahahaha ti ne možeš smisaonu rečenicu sastaviti a ne nečije pare poduplati

• ps

Pa ako mi das zalog u vrednosti dva puta visoj nego sto sam ti dao novca-odmah.

• Mickey Savage

Pseto ulaže u pivaru. Video kako Reme diže pare i prca alt cave pa i njemu došlololo
    http://replygif.net/i/104.gif

• Mickey Savage

Elem, Pseto je pošten, svu mu sriću želim

• Plankton*

Realno, ponuda je skroz korektna i 10% čistog profita se u poslovnom svetu smatra vrhunskim poslovnim rezultatom (pod poslovnim svetom ne smatram one slepce koji ako nemaju 300% za 6 meseci neće da rade). Tako da, svu ti sreću Pseto želim i da mogu da udjem u posao, ušao bih na keca.

• ps

Hvala na podrskama ali jbg znam da je ponuda i vise nego korektna. Doduse nisam ni ja majka tereza, ovako mi vise odgovara jer profit ne mogu da ocekujem za manje od 9 meseci a banka trazi ratu svaki mesec. A i kod njih nema ispod 10 posto a i to treba da dobijes

• Бохор

Brate uzmi na kamatu na 1 posto 100 k i ćao

• Бохор

1.5 plafon
    To mogu da ti rešim ozb
    I više od 100 k

• Бохор

Mada ne trebaju ti sve odjednom, da

• PuppetMaster

Pregovaramo armin i ja sa nekim japancima da prodamo nase zalihe kriptovaluta pa da ulegnemo u taj tvoj biznis.

• Радјард Куплунг

zajebi, rekao je pseto do 100k evra samo

• ps

Gde su bata sale i paninaro kad ti trebaju xd

• Радјард Куплунг

Evo drugar moj baš skuplja pare za stan, njega ću da pitam, znam da neće još godinu i po sigurno kupovati

• Радјард Куплунг

Ali ću da mu kažem da se znamo preko mog ujaka

• ArminVanBuuren

Mozemo li papet ja i jos neko kao jedna osoba da se vazimo za tih 500e mozemobi na papiru kreirati da smo neko preduzece sa nasim notarom to

• ArminVanBuuren

Al bez drkanja sam se nalozio dok sam citao i da nekim cudom imam soma evra na gomili usao bih samo da budem deo ovoga xd

• ps

Evo drugar moj baš skuplja pare za stan, njega ću da pitam, znam da neće još godinu i po sigurno kupovati

A realna prica brate, sta, tipa odvajas mesecno po dve-tri glave kako kad imas da kupis stancic ili plac da pravis kucu i imas tipa 20k i planiras da za godinu, dve uzmes neki stancic od 40k npr. I sad kao losa je spika da tih 20 das nekome da ti za godinu vrati 24? Tih 4 ti je bukvalno godinu dana stednje ako ne i vise, kako kome.

• Радјард Куплунг

labo jebote, ti i kad praviš zajebanciju, provlačiš ono svoje standardno potmulo nezadovoljstvo i zavist kroz nju

• Бохор

Pa si ga video na slici onoj?

• Радјард Куплунг

Pa baš to, ps, svakako je u PUH režimu, ne troši mnogo, pare stoje na gomili, pa stoje

• l

to se zove zelenasenje.znam jednog sto zivi od toga ali njega niko ne sme da zajebe jer je jak i lud.ali ko nije jak i lud onda moze da se bavi time ali da novac pozajmljuje iskljucivo zenama jer je njih lako prebiti i uplasiti

• l

sto bi ja bio nezadovoljan vidis da imam para ko pleve

• Zhajk

o čemu se radi?

• l

napadaju me ovi dvojca da zracim negativnoscu a kosmajcu se ne svidja moja slika