Da bude neke koristi od ovog foruma, možda nekome i pomognemo jbg, a kad već psetov predlog za poboljšanje sajta uklanjanjem duplih naloga nije prošao, možda ova tema ukloni par slepaca pa nam bude bolje.
Da se raspravi jesu li lekovi za pičke, može služiti i za anegdote pri pokušajima samoubistava i sl.
Napomena: Tema je šaljivog karaktera i poučna istovremeno, ko hoće da morališe o morbidnosti i sl. mršukurac, ko je obriše ćelava mu keva ahahah

To ko onomad kad je crnogorac pokušavao da se samoubije, pa da uzme otrov, ono bočica prazna, da preseče sebi grkljan, nož tup, uze pušku da puca sebi u glavu, puška nenapunjena. Uze crnogorac potom jedan kanap, okači ga za drvo da se obesi, ali kako ga nije išlo crnogorcu kanap puče i on upade u neku reku. Krete on tako da se davi, nekako ispliva napolje, gleda onako zadihan i reče "Ta oca ti jebem, mal se ne udavih!"
XD
- DP
Najbolji način? Živeti sa svojim lošim odlukama 70 godina, anksioznošću, žalom za propuštenim prilikama, nedostatkom hrabrosti i pustiti da te to izjeda dok ne postaneš ljušturica od čoveka ili moderator fb stranice Predloži dobar film (shout out to my man reme, morao sam ne zamjeri)
- М♦
Malo se govori o ovome, ali možda je overavanje od pajda dobra najbezbolnija i najlepša smrt? Mada onda si zabeležen kao narkoman jbg, možda jedino ako ostaviš oproštajno pismo u kome napišeš izričito da nisi narkoman i da namerno radiš to. Ako ćeš da budeš upamćen ko čovek onda pištolj u usta ili na slepoočnicu. Mada šta te boli kurac kad umireš svejedno. Danas živ, sutra mrtav, za mesec dana svi zaborave da si ikad i postojao.
- DP
Pa nije, jer je overavanje od pajda u 90 posto slučajeva zagušenje svojom povraćkom.
- М♦
Ahhahaha solidno zapišavanje.
- DP
Pa tu si se zajebao, zapravo sam stručnjak za opijate i disajni put.
- DP
Ahaha lolo to je možda jedina stvar u kojoj sam dobar u ćivotu, koja ironija
- 6
само убис

http://lostallhope.com/suicide-methods/statistics-most-lethal-methods
evo bez polemike imate skalu sta je najuspesnije i najmanje bolno
kurt kobejn je znao znanje- М♦
Bio sam u pravu da je predoziranje najmanje “bolno”. Ono sto me na ovoj skali zabrinjava je vreme. Pise da je u minutima, i pise da kad se upucas u glavu da si mrtav tek za 1.7 min. Wtf? To bi bilo najjezivijih 100 sekundi. Ležiš upucan i 100 sekudni još mozak radi, dovoljno vremena da se pokaješ a da bude prekasno.