Planiram da sa par drugova idem u Pancevo na onaj kao najbolji burek u Srbiji pa u povratku kod onog matorog Mileta na pljeskavicu sto ne dozvoljava da se stavljaju prilozi usta ga jebem.
Dajte jos neke preporuke gde ste jeli odlicnu hranu a da nije preskupa.
Za Novi Sad preporuka pite ispod saca u "Koliba" i kod zeleznicke ima neki mali kineski restoran ujutru i uvece akcija upola cene. Velika porcija 230 dinara da se razbijes cak i da si Somi23 (pozdrav druze o/). Garantujem da za te pare u celom NS nema nista obilnije i priblizno ukusno da se pojede.
- b
Na Tošinom bunaru ima jedan bircuz sa rebrima da se usereš

Inače, posle godina i godina iskustva sa dobrim lokalima po Srbiji gde je jeftina hrana i ovde brate vrh pljedža ovde ovo ovde ono - naučio sam da to znači da je tu hrana nešto bolja od kerećeg proseka. Ono kao, ima neke dimenzije lepote, da, blage. Ali i posle takvog lokala odeš u Valter na ćevape i 48 puta je bolje.
- b
srpska kuca u Nisu solide
- b
pitaj djedove i babe
- b
nisu imali bioskop
- DP
+100000
- P
rostilj kod mareta u brace jerkovic najjaca gurmanska koju sam jeo, stepin vajat je ok isto
- P
picerija kli-kli u djure djakovica kod pijace, picerija madness,
- P
ma nije nego ih sramota da se hvale jer si stranac

заправо пре неки дан сам приметио, у граду од 20 милиона становника нема ноћног јавног превоза, паркови и спортски терени се затварају (ако те види тећин (нешто као комунална милиција код нас) да седиш на клупи истера те) и немош видети скоро никога на улици па и саобраћај је слаб, суптилно им поручују да не излазе напоље и не праве срања, полицијски час малтене
- P
pa ako to nije komunizam onda ne znam
- TS
darnik na zrenjaninskom putu
ok rostilj, a lepo je sto imaju tzatziki u prilozima - P
u darniku sam nasao najogavniju zakovrnutu dlaku u zivotu, nikad vise
- TS
hahaha
- М♦
To je bila dlaka iz tominog cmara
- TS
jel mora svima da se povraca od zivota na svakoj temi od vas

Meni nije jasno zašto nema kebabdžinica u Srbiji.
Ima Mek, a nema kebab, ako je neki patriotizam u pitanju.
Najjača ulična hrana, a valjaju i oni malo nadrkaniji po opuštenijim restoranima.
Plus čini mi se dosta profitabilno, još treba da vidim kebabdžinicu da je propala, sve postanu lokalne institucije.- P
pa ima ona shawarma ima kebab sig tamo
- P
i ko zna koliko jos lokala s kebabom sam video ali ne secam se kako se zovu