Lokali po Srbiji sa odlicnom hranom
  • PuppetMaster

Planiram da sa par drugova idem u Pancevo na onaj kao najbolji burek u Srbiji pa u povratku kod onog matorog Mileta na pljeskavicu sto ne dozvoljava da se stavljaju prilozi usta ga jebem.

Dajte jos neke preporuke gde ste jeli odlicnu hranu a da nije preskupa.

Za Novi Sad preporuka pite ispod saca u "Koliba" i kod zeleznicke ima neki mali kineski restoran ujutru i uvece akcija upola cene. Velika porcija 230 dinara da se razbijes cak i da si Somi23 (pozdrav druze o/). Garantujem da za te pare u celom NS nema nista obilnije i priblizno ukusno da se pojede.

• b

Na Tošinom bunaru ima jedan bircuz sa rebrima da se usereš

• ps

Ma jok onaj komunisticki plava krila ili kako vec

• ps

Preko puta drena u zgradama

• Бохор

Pap u Pančevu Leskovoz nađi
    Nema na čemu druže

• Марко 

заправо кинеска храна у србији (мада само на једном месту сам јео) је око шест милијарди пута боља од кинеске у кини

• Марко 

сад ми се јавио буразер да је код тог милета, каже одлична пљескавица, можеш да ставиш лук, купус и кисело млеко

• Марко 

ко се нађе у чачку нека иде код Ђака, најбоља пилетина у округу сиг а и пицу имају одличну (не каприћоза она је говно гумено)

• Gvozzden

U Leskovcu je Bibac najbolji

• Gvozzden

Inače, posle godina i godina iskustva sa dobrim lokalima po Srbiji gde je jeftina hrana i ovde brate vrh pljedža ovde ovo ovde ono - naučio sam da to znači da je tu hrana nešto bolja od kerećeg proseka. Ono kao, ima neke dimenzije lepote, da, blage. Ali i posle takvog lokala odeš u Valter na ćevape i 48 puta je bolje.

• Марко 

зна ли неко има ли тајландски ресторан код нас?

• Gvozzden

Čitao sam pre koju godinu na fejzbuku neke matore pederčine sa lovom su kukale kako u Beogradu nema tajlandske kuhinje.

• celt

odeš u Valter na ćevape i 48 puta je bolje.

e, jeo sam tamo cevape i neke corbe mislim, i dobra je klopa

• Марко 

веруј ми да је тајландска клопа најјаче нешто овде, не што су мени стандарди по питању клопе пали него стварно кида

• Марко 

и чмар ми покида после пар сати али одлично је руку на срце

• b

srpska kuca u Nisu solide

• celt

il neke dezerte tipa baklave tufakje i tako to. cevapi bili dobri.

valjda walter bese, negde na dorcolu, jos prosle godine

• Марко 

иначе имао сам идеју да у кини отворим сарајевски роштиљ валтер и рачунао намлатићу паре ал то је још један мит који су срби измислили да им буде лепше, нико овде за валтера не зна упркос томе што смо сви чули како је то најпопуларнији филм икада у кини

• b

pitaj djedove i babe

• Марко 

јесам незнају

• b

nisu imali bioskop

• celt

Kinezi nisu komunisti cirka 20god nego necemo sebi da priznamo to

• Gvozzden

Ja sam jeo kod tog matorog drkadžije što ne da kečap da se stavlja i slično. Obična jebena pljeskavica, malo lepša od najrendom.

• Che-Vu

Ja sam na NZ radio sa Kinezom koji zna za Valtera i kaže da je kao klinac gledao tonu partizanskih filmova, kaže naši su im bili najbolji od svih. Lik je tipa '60. godište.
    Ali da, ove nove generacije nisu indijanci, odrasli su na keni džiju i blek ajd pis.

• P

rostilj kod mareta u brace jerkovic najjaca gurmanska koju sam jeo, stepin vajat je ok isto

• P

picerija kli-kli u djure djakovica kod pijace, picerija madness,

• Gvozzden

Mile - Senjak

Fast Fud i gotova jela

• Марко 

да бре овде комунизма нема ич, има сигурно по селендрама и понекад видим да виси маова слика у неким радњама

• P

ma nije nego ih sramota da se hvale jer si stranac

• Марко 

заправо пре неки дан сам приметио, у граду од 20 милиона становника нема ноћног јавног превоза, паркови и спортски терени се затварају (ако те види тећин (нешто као комунална милиција код нас) да седиш на клупи истера те) и немош видети скоро никога на улици па и саобраћај је слаб, суптилно им поручују да не излазе напоље и не праве срања, полицијски час малтене

• P

pa ako to nije komunizam onda ne znam

• Djoks Stajl

Cevap iznad stadiona Vozdovca
    Iva u Zarkovu

Vajat je vise tradicija nego sto je nesto vrhunsko
    To je sto se tice rostilja

A od restorana Pomodoro u Hilandarskoj

• ps

Svaka tema je kineska tema

• Марко 

то јесте али све остало није, бедан ми интернет да сад сликам и окачим мој крај да видиш који контраст између насеља па ми реци има ли ту комунизма ако један живи у препуцаном солитеру са баштама и срањима и супераутомобилима у подземној гаражи а десет метара даље трче пацови по циганмали

• TS

darnik na zrenjaninskom putu
    ok rostilj, a lepo je sto imaju tzatziki u prilozima

• P

u darniku sam nasao najogavniju zakovrnutu dlaku u zivotu, nikad vise

• М♦

To je bila dlaka iz tominog cmara

• Марко 

са гованцетом

• TS

jel mora svima da se povraca od zivota na svakoj temi od vas

• Che-Vu

Meni nije jasno zašto nema kebabdžinica u Srbiji.
    Ima Mek, a nema kebab, ako je neki patriotizam u pitanju.
    Najjača ulična hrana, a valjaju i oni malo nadrkaniji po opuštenijim restoranima.
    Plus čini mi se dosta profitabilno, još treba da vidim kebabdžinicu da je propala, sve postanu lokalne institucije.

• P

pa ima ona shawarma ima kebab sig tamo

• P

i ko zna koliko jos lokala s kebabom sam video ali ne secam se kako se zovu

• Che-Vu

Nzm, pre desetak godina ljudi se krstili što uopšte pitam.

• Радјард Куплунг

meni je kod Cice duplo bolji ćevap nego kod Valtera

• Đoto

Da, da kod Cice ćevapi odlični!

• Марко 

има овде шаварма (либански гирос) одлична је пече је дебели циган рики

• Марко 

кафана код виде на златибору, комплет лепиња и домаће кисело млеко