- b
debili nemojte se obraćati kazanu više
dalje, pored toga što se novi vlasnik usro Vučića (ili je čak napredan i krezav???!!!), razlog za sklanjanje postera i reakcija je prostor na sereverima, odnosno nedostatak para za isti. Zašto iko misli da bi radio ovo sa slikama, čije bi postavljanje opteretilo hard sajta? Ništa ne znate u pičku materinu
By bombas, doktor za elektrotehniku i kompjutere

Kandidar kakvog posla konkretno ima, nije cim ni napraviti novu logiku, da ne pominjem da moze iskoristiti postojecu za avatare
Malo je komplikovanije ako upload ne ide na server nego na neki besplatan ili jeftin storage, ali ne bi prostor trebalo da bude problem sa 10 aktivnih clanova. A ako se poveca kojim cudom broj clanova onda nije problem uzeti jaci hosting jbg tj. obavezno je u svakom slucaju

Pa konkretno za neku najjosnoviju varijantu bi trebalo nekih 20-50 linija koda samo u frontu i npr cloudinary varijanta, najpogodnija za ovakve stvari, i sa trenutntim korisnicama bi moglo da se prodje i sa free varijantom za pocetak
https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/6728de72-b4a1-4622-9330-5ef38abb739c.png
da plati nekog da mu to odradi cca 300-500€- P
Ma kakvo crno placanje, pa kako da placamo mi iz inostranstva, liebe got ne mislite na familie aus osterajh. Kladim se da bi nam tu uzimali jos vise Gelda, sajze auslenda
- P
Cek cek cek kaizen vise nije kaizen nego neki drugi lik? :0
- b
gambi ne seri, kakav css koji kurac
da, uzasno je tesko otvoriti skrill nalog za forum, kao i svaki potencijalni donator sto moze za 5 minuta i prebaciti pare na skrill karticom ili bankom, a zatim poslati na forumski skril nalog koji bi bio izreklamiran jpeg slicicom u headeru koja linkuje na temu gde se objasnjavaju donacije... uzasan, uzasan posao koji zahteva cak 15 minuta posla bez da izadjes iz kuce
- P
ja sam kupio sajt i nazvacu ga rasnajlija
- P
u cast rasnom
- P
meni
- b
jebo vas mali bosnjo smarac u supak
- b
jeste ti si bas dosta cuo o karanji mene krezava cigansturo... mrs bre nubino napredna
- b
evo opasno sam iznerviran sto neka napredna nubina sa prosekom 20 na definisima pokisava da bude duhovit
- b
rasni bosnjo mali, sklanjaj ove izdajnike odavde
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.