S obzirom da nam je ministar zdravlja gosin Loncar koji je sa svvojom ekipom alsifikovali lekarske nalaze koji su upotrebljivani kao opravdanje na osnovu kojeg su se pojedini kriminalci izvlacili iz zatvora, zatim skenjavanjem njihovih protivnika na operacionom stolu i slicno tomu, zasto onda da i vukajlija nema ovakvu temu na forumu, bar za vas svih 15 koji obbitavate ovde
eo ja cu prvi/ naime, poslednjih par meseci me cesto tera na riganje jutarnje pranje zubu, odnosno ono zevanje kad se to radi, ne rigam, ali par puta sam bio na granici.
Dal nije od cigara mamumu, mislim pusac sam vise od 15 godina, sa prestancima od po par meseci, nekad i do godinu i po, ali nikad do sada nisam imao problem s tim. Dal me stizu cigare, dal niee rak neki pu pu a?- 6
Позивају се аутори др Ројкен као и аутор др Вук.
- јп
Ноћас сам сањао да сам пропушио опет, тешка траума то је била
Него, да, што каже џони бићеш добро. Накупи се згодинама та талогчина негде у грлу па испарава ужасно јутром
- l
nije to nista to ti je na psihickoj bazi nisam strucnjak za nervni sistem ali znam po meni ja imam tik kad citam pomeram donju vilicu u levu stranu,nije to neki bauk ali izbegavam pred ljudima da citam novine ili na tel da citam vesti
- l
msm nije meni, neko na mom mestu bise ubio mozda
- l
a za cigare samo napred, ostavi ako mozes stetne su za zdravlje.ja sam pokusavao ali ne ide, nemam motivacio..verovatno bi ostavio kad bi dosao bil gejtc i reko mi:ostavi cigare dacu ti 4 mil dolara..tad bi imao motivacio

Lab ne jedi govna
Manijak čovek ne zna da se praviš retardiran mesecima pa možda usvoji nešto što nalupetaš
Manijače ja imam taj problem kod svakog pranja zuba
Iako bijem 3 kutije dnevno nisu cigare
Visoko mi stoji dijafragma i zagadi me četkica npr ako me razumeš
Oće i kad imaš unutrašnji čir na zeludcu lako da te tera na povraćanje
Da tema ne ispadne Izjadaj se njanjavština:
@manijak
Tebra, nisam lekar, ali to što opisujes jestre gastroezofagusni refluks tj kiselina iz zeludca ti se penje ka gore i tera te na pegliranje. Da li imaš često gorusicu? Kakvu hranu jedes? Elem, ono sto može da ti pomogne a nimalo odmogne je AKTIVNI UGALJ koji kupi kiseline i ta sranja. Potpuno je bezopasan a puno radi. Voleo bih da se javi neki lekar, student medicine pa da imamo koga da pitamo
@boh
Matori, to mi liči i zvuci ja hiatus herniju, sa tim se moja žena pati, probiotik neki pije i gleda sta jede...mozda da odes na onaj test za intoleranciju...njoj je pomoglo
- l
da od cigara sig.
- P
Od marlbora crvenog
- l
tako meni cackao po kicmi neki sto kao namesta, dve nedelje nisam mogao da idem ko covek.sjebo me skroz
- l
ozbiljan sam ovaj put bio, stvarno me sjebo covek za 2 min.stego me ispod kolena i u lumbalnom delu, sutradan sam jedva ustao iz kreveta.jos mi je sa kicmom sve uredu nego on bio tu pa kao aj da ti pogledam
- l
meni se jedan zalio pola sata kako se posekao na papir.kaze nista gore od toga nema..a rana jedva da se vidi golim okom..
- P
Hahahahahahha labo volim te
Jebena je posekotina na papir pisao sam to na moram nekom da se izjadam. Ima neko sranje jer ne krvari rana je duboka a suha pa vazduh ulazi neam ti pojma
- PPliduuu
Opasno sam porezao usnu papirom, kažu da su ove posekotine od papira najbolnije, jer su duboke, ne krvare (ili jako malo) i nešto ulazi vazduh nemam pojmaHahahah evo i moje iskustvo sa tim
- l
hahahah da gadno je na papir, nedo bog nikom..a zanoktica moze da napravi pakao od zivota
- l
uplasio se, pao bi sajt kad bi doslo jos desetak ljudi

Meni se to ujutru javlja samo zbog hrane koju sam jeo prethodnog dana kontam. Nekad se probudim noću koliko me izjeda ta kiselina odvratna ali popijem sodu bikarbonu i bukvalno za 10 minuta me prođe. Mada primetio sam da mi se to javlja čak i zbog vremena kad sam pojeo nešto, recimo ako neku pljeskavicu pojedem u 2h ujutru na brzinu, ujutru samo što se ne ispegliram koliko mi odvratno bude
Šta znam, gorušicu imam samo od par jela, recimo od prebranca kojeg obožavam od njega mi najgore bude ubedljivo, krompir salata, musaka
Manijak, ne guraj cetkicu toliko duboko. Za duboko grlo ipak moras da izvadis krajnike...lol, imao sam devojku koja izvadila krajnike, best rilejsnsip ever
ma nekad ujutru dovoljno je samo da je primaknem ustima cetkicu i zapocnem trljanje i eto, refleks za povracanjem pocinje da zove.
jutros npr je bilo sve ok.
nemam problem sa gorusicom nit s kiselinoim zeludacnom ili bas vrlo retko to, sumnjam da je to u pitanju.

Imam neku alergiju i obično kreće u jesen da me jebe. Sliva se šlajm, slinim, kijam, kašljem... Tad baš svaki dan imam problem kad perem zube, podigne mi se dijafragma i krene pegla do dušnika pa se vrati. Krenu malo suze na oči ali sačekam dva-tri minuta i vratim se u normalu. Pretpostavljam da je normalno jer, ono, da je nešto s plućima crko bih do sad.
- S
Pao mi imunitet u par zadnjih dana, plus neki stres, skupilo se sranje i izašao mi herpes pored obrve. I u isto vreme počelo i oko pored njega da me pecka nekako nelagodno, plus me svrbi, smeta mi svetlo, koji kurac da pijem, da mažem, help me pls
- nlЏереми
Brate kako herpes pored obrve