Virtuelni majstor Krpikuća
  • Električar 

Ako vam se išta pokvari majstor Krpikuća i njegov pomoćnik Smota će vam dati savet kako to da popravite ili eventualno kome to da prodate za dobre pare.

• Др Јанковић

У заносу сам се окачио о лустер;пао сам,са све лустером,и притом извукао све каблове из плафона.Да ли могу да их вратим,а да не штемам плафон?

• Električar 

Rešenje je jednostavno.Kablovi se zalepe na zid i preko njih se stavi tapeta.Ostatak kablova provuci ispod tepiha.U slučaju popravki tapeta se vrlo lako skida.Takođe tapetom zalepi i rupu na plafonu.
    Nadam se da smo bili od pomoći.

• Др Јанковић

Хвала.А јел може плакат уместо тапете?

• Električar 

Pa ti sam proceni šta lepše izgleda.Naravno bitno je da lepo izgleda i da se ukućani slažu sa tim.

• Др Јанковић

У мојој половини куће нема осталих укућана,тако да ме баш брига!:)
    Ставићу плакат.Хвала још једном.
    Јел могу да вам се придружим?

• Električar 

Naravno,uvek treba novih majstora.Samo izvoljevajte!Pitaj modove da dobiješ titulu majstora.

• Il Capitano

Ima li mesta za treceg? :) Da ne bude previse?

• Električar 

Tražio sam od modova dozvolu da otvorim novi nalog za majstora Krpikuću.A vi tražite mušterije!!

• Il Capitano

A ako sam primljen da imamo svi pass od tog Krpikuce..pa da moze da udje ko kad stigne?? :)

• Električar 

Pitaj modove.Ako ne spavaju...

• Il Capitano

Ti si ih pitao za nov prof. :) Ako to odobre lako cemo za ovo :)

• Električar 

I ako ne odobre majstor ima da šljaka.Joooooj jedva čekam da vidim kako kaplje lova 8)

• Il Capitano

Haha x) Samo za par godina na Haitiju broji(mo) lovu i blejimo :)

• Smokey1

Evo majstor je stigao.Možemo da počnemo sa radom!xD

• .Vule

Samo da podrzim ideju.... Svaka cast, kad mi nesto bude trebalo pitacu?

• Il Capitano

pa pitaj :) Ja sve mislim neko ima problem kad ono samo podrzavanje :)

• Električar 

Slabo ovo funkcioniše,moraćemo da se bolje reklamiramo!

• .Vule

Kuciste kompjutera poceno nenormalno da mi krci, ko kultivator, sta da uradim a da ga ne sjebem.

• Smokey1

Pa probaj da ga zategneš šrafove (naravno šrafcigerom,ne nogom).Ako ovo ne pomogne kupi bežični miš i tastaturu,a monitor preseli u drugu sobu.Kućište onda neka tandrče u jednoj sobi,a ti se zezaj u drugoj.
    Ako ti ovo nije isplativo stavi sluške i pusti neku muziku do daske.

• Smokey1

Kad si vec spomenuo kultivator mislim da bi mogao da ga ugradis u sasiju nekog traktora,ima da pici 200 na sat.Em imas prevozno sredstvo em ti ne tandrce komp.A kad ti se ide na Vuku ti lepo odsrafi sve srafove pa ukakni ekran.Nista lakse.

• brainiac96_Dio

Baterija u mp3 plejeru mi traje kratko,kako da produžim trajanje baterije? :)

• Smokey1

Ima više fora za produžavanje trajanja:
    -Izvadi je na par minuta,pa je vrati(kod mene je to uspevalo)
    -Probaj da uštediš tako što nećeš stalno držati muziku otpanjenu na maximum
    -Kupi punjivu bateriju i,naravno,punjač
    Ako ništa od ovog ne uspe,poveži plejer sa akumulatorom,stavi akumulator u ranac i uživaj!:)

• Električar 

E da se i ja umešam.Ako kupiš alkalnu punjivu bateriju,,drži plejer uvek u džepu ili negde gde je toplo.Inače ove baterije se mogu dopuniti ako ih staviš na radijator na primer.

• Il Capitano

Slazem se sa kolegom.Mada najbolje resenje je da se puni baterija tek kad se skroz isprazni i da se puni do kraja.Kupi novu bateriju,postuj ovo pravila i gorepomenuta i neces imati problema.

• brainiac96_Dio

@krpikuća
    pokušaću to ali ako muzika nije pojačana do kraja nije to to......

@električar
    vredi pokušati

@kapitano
    ok

• brainiac96_Dio

Zakucavao sam ekser u zid i pritom sam se opalio po prstu, da li da psujem čekić ili ekser ili zid?

• Smokey1

Da li ti ja ličim na psihologa?
    Ako treba nekoga da psuješ,onda je to definitivno čekić.

• Др Јанковић

Или зид,ако је у њега утрошено превише беомала.

• Il Capitano

Naravno, ako ti nije do psovanja bilo koga od ova tri,uvek ti preostaje bojler!

• brainiac96_Dio

Puu jebem ti bojler da ti jebem bojler!!!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.