1. skini ovaj chrome_extension.zip, i anpakuj u folder.
2. u chrome otvori chrome://extensions/ i klikni u gornji desni uggao na developer mode
3. prevuci folder u browser ekran
4. uzivaj
https://www.cnet.com/how-to/how-to-install-chrome-extensions-manually/
ako je sve odradjeno kako treba, ovako izgleda vukajlija:
https://cdn.pbrd.co/images/HDxnd1e.pngmnogo je prijatnije ovako
- 6
ахаххахахаах
- 6
3 дана макс или 24 као некад или са вучићу педеру ће дође
- 6i naravno
ĆOKI LEGENDA
И наравно ПЛОДИ ТЕРЗА!
- 6
danacelt
Hakersko ugrožavanje slobode izbora omiljenog kluba i/li navijačke grupe. Opomena.
дал сте опоменули Келта за ово, фрањевци једни! - l
svaka cast celt kad si savladao js.sad je bombi najveci zvezdas na sajtu
- P
Jedan bombas je morao biti ubiVen

Banuo si ovde posle 5 godina sa spikom ja sam govno polivajte me telesnim izlucevinama i odjednom izjavljujes kako mene ljudsku velicinu i moralnu gromadu neko poliva spermom mislim krajnje ti je neozbiljno ovo trebalo bi da pocnes od recimo perija d platapusa pa za jedno 12 godina da dodjes da se macujes sa mnom
- DP
Stavi spajdermena na avatar

Ne, treba da pokazem da kao ti nemam sta da kazem i da se ni u sta generalno ne razumem pa se nazovem bozo barselona i navijam za barselonu ili spaniju u kosarci cisto da mi eto neko makar majku opsuje jer svaka konverzacija sa zivim bicem je jelte konverzacija. Ili da menjam nikove i avatare na nedeljnom nivou dok ne ubodem nesto sto ce biti hehe e dobar avatar druze imaginarni. Nisam stvarno iz te price gde broj pregleda, lajkova i cega vec odredjuje ko je dzek i nos para nebo a ko je nedzek ili koji je vec opozit tome. Trebalo bi da poradis na tome da steknes samopuzdanje da ti ne treba sud javnosti da bi znao da si u pravu, tu bi mogao da naucis od bombasa koji je klasican diletant ali ima svoje ja i ne dozvoljava da mu okolina utice na misljenje i stavove
- P
Kome treba iskompleksirani matorac koji je ziveo na 3 kontinenta i na kraju zavrsio na vukajliji da podize neke kvaziustanke
- P
Sta treba? Negativna energija na saljivom sajtu? Okej da se drzi par tema i tamo kenja ali lik dodje fazon na automobilizam i kaze vucicu pederu. Smor bas
- P
Uzimam primer jbt jesi bukvalac natasa
- DP
Plidu dobra si pička al ne seri
- P
Dobar je na chatu to moram priznati samo mu zabraniti da se javlja na forume, eventualno ostaviti izuzetak fk partizan i fk crvena zvezda