Bombas zvezdas HEJ HEJ - nova chrome ekstenzija za prijatnije iskustvo na vukajliji
  • celt

https://files.fm/u/r9gqxktf

1. skini ovaj chrome_extension.zip, i anpakuj u folder.

2. u chrome otvori chrome://extensions/ i klikni u gornji desni uggao na developer mode

3. prevuci folder u browser ekran

4. uzivaj

https://www.cnet.com/how-to/how-to-install-chrome-extensions-manually/

ako je sve odradjeno kako treba, ovako izgleda vukajlija:
    https://cdn.pbrd.co/images/HDxnd1e.png

mnogo je prijatnije ovako

• Đoto

ahhahahahahaa

• 6

ахаххахахаах

• celt

otiso bombas, nema ga bar da opsuje na ovoj temi, da se odmah vidi kako radi ekstenzija

• 6

3 дана макс или 24 као некад или са вучићу педеру ће дође

• Бадвајзер

Има ли штогођ за мобилне телефоне?

• Džonimir

Kelte, imaš PayPal? Hoću da uložim u razvoj projekta.

• Galantni kosovac

Bombas vrati se bre jbt, moras nauciti da prihvatis salu na svoj racun, dokazi da nisi sujetan

• celt

sta bi jos od funkcionalnosti :)

• Đoto

A šta je bilo bonbi, a Kelt ima više "definisa" otebe pa odma' prpa, a? Odma' bežimo sa sajta vidim!

• fade

može li da se domete da ima ovu sliku ispod dodatog potpisa? ja sam pokušavao da uglavim, al neide

https://i.imgur.com/4cpRgkF.png

• lečki_mrav

Hahsha koma
    Jaooo kud se ne setih da napravim nešto ovakvo za Tilma

• celt

moze fade, al da ne bude previse?

• Bata Sale

Kelte turi mu na profil zvezdinu sliku i kao potpis napisi "SMRT PARTIZANU - ZVEZDA DO SMRTI"

• fade

samo baci kod, dometuću ja sam, ne mora za ostale da bude

• Džonimir

I nešto pozitivno za Vučka pa nek ga pukne šlog.

• Đoto

Ahahah nek piše nešto tipa

KOME SMETA JAK VUČKO KURAC MI JE DUĆKO!

i naravno

ĆOKI LEGENDA

• celt

pa imas kod fade, u content.js u folderu samo izmeni sta hoces i reloaduj.

recimo ovo
    post0.innerHTML += '

CRVENA ZVEZDA HEJ HEJ

';

stavi da bude
    post0.innerHTML += '

CRVENA ZVEZDA HEJ HEJ

';

• celt

ne moze ovde da se inlajnuje kod, al kapiras?

• 6

i naravno

ĆOKI LEGENDA

И наравно ПЛОДИ ТЕРЗА!

• Earthworm Jim

Kelte imas gajbu piva za ovo, kako se ja ne setih da ovo uradim odavno :)

• Тхе Проф

Loži vas bombi, dolazi za 24h ovde sa armijom do smrti odanih...kako se već zovu.

Bomb, vrati se, ne budi paranoja, celt ti
    se solidno popišao po virtuelnoj faci, obriši virtuelnom maramicom i gotovo:)

• Earthworm Jim

Pa jel se paranoise ili nas lozi odluci se

• 6

danacelt
    Hakersko ugrožavanje slobode izbora omiljenog kluba i/li navijačke grupe. Opomena.
    дал сте опоменули Келта за ово, фрањевци једни!

• Thilmo

Lečki mrav popušiš mi kurac. Šta me proganjaš stalkeru

• dusan1001

Daj da se vrati rasnin pa njemu prikačimo rasni grobar

• l

svaka cast celt kad si savladao js.sad je bombi najveci zvezdas na sajtu

• P

Jedan bombas je morao biti ubiVen

• Bata Sale

Sa tonu dzava skripta

• Thilmo

i meni je dirljiv momenat, navijao sam za tebe uvek i kad si gubio, a ti Nole na ovaj način deliš već, na sto nacina podeljenu Srbiju, zašto si morao doći na meč domaće lige, žao mi je prvi ali i mi iz Surdulice i okoline smo te voleli..... uzdravlje ti bilo i ćao
    (bombas, 16. septembar 2018 08:36)

• Тхе Проф

Hahaahahahahhahq

• ps

Decko zivis u donjem vranju i pratis jutjubere prosipas fore ugasi kurvu itd ja ne znam ni ko ie negujmo

• ps

Banuo si ovde posle 5 godina sa spikom ja sam govno polivajte me telesnim izlucevinama i odjednom izjavljujes kako mene ljudsku velicinu i moralnu gromadu neko poliva spermom mislim krajnje ti je neozbiljno ovo trebalo bi da pocnes od recimo perija d platapusa pa za jedno 12 godina da dodjes da se macujes sa mnom

• ps

Pa jesam jbg sta da radim sad ti da si neki ti bi dao neki savet kako da budem kao ti ili nesto da se izvucem a ne samo da se smejes :(

• DP

Stavi spajdermena na avatar

• ps

Hahaha ajde bezi bre debilko

• ps

Ne, treba da pokazem da kao ti nemam sta da kazem i da se ni u sta generalno ne razumem pa se nazovem bozo barselona i navijam za barselonu ili spaniju u kosarci cisto da mi eto neko makar majku opsuje jer svaka konverzacija sa zivim bicem je jelte konverzacija. Ili da menjam nikove i avatare na nedeljnom nivou dok ne ubodem nesto sto ce biti hehe e dobar avatar druze imaginarni. Nisam stvarno iz te price gde broj pregleda, lajkova i cega vec odredjuje ko je dzek i nos para nebo a ko je nedzek ili koji je vec opozit tome. Trebalo bi da poradis na tome da steknes samopuzdanje da ti ne treba sud javnosti da bi znao da si u pravu, tu bi mogao da naucis od bombasa koji je klasican diletant ali ima svoje ja i ne dozvoljava da mu okolina utice na misljenje i stavove

• ps

Koje becmenski kompleksas jasam

• Mister_NO

Zašto ste oterali Bombaša sa foruma autori decxko?

• P

Kome treba iskompleksirani matorac koji je ziveo na 3 kontinenta i na kraju zavrsio na vukajliji da podize neke kvaziustanke

• Бохор

Bombaš treba ovom forumu baš jako
    Svako ko misli drugačije je budala
    A i Bomb je budala kad se nadrkao zbog ovoga mada kapiram da ima privatne obaveze pa je izdramio samo kad mu se vec ukazala prilika

• P

Sta treba? Negativna energija na saljivom sajtu? Okej da se drzi par tema i tamo kenja ali lik dodje fazon na automobilizam i kaze vucicu pederu. Smor bas

• Бохор

Ne znam da l je ikad napisao išta na automobilizmu

• P

Uzimam primer jbt jesi bukvalac natasa

• DP

Plidu dobra si pička al ne seri

• P

Dobar je na chatu to moram priznati samo mu zabraniti da se javlja na forume, eventualno ostaviti izuzetak fk partizan i fk crvena zvezda

• ps

Sta bi jbt vec si odustao pih jebem ti

• Сантјаго Коровјов

Bombas se nije ni nadrndao, niti bilo sta, covek igra ulogu u koju je uso ovde. A bombas i negativna energija lol. Pa niko prepucavanje sa njim ne shvata za ozbiljno, nego je deo folklora i sprdnje jebeno. Ne budi debil Plidu.