Детињство - некад и сад
  • priplodni bik

Како је било некад у поређењу како је данас , дал је исто или се временом све то изменило?

• Đoto

e kad se setim kako je detinjstvo nekad bilo.... ko izađe poslednji nek ugasi svetlo

• 6

Па временом све све изменило очито.

• Sale d snajperist

Logicno da se izmenilo jebote
    Ko kad bi pito jel se izmenilo od 1970 do 1990.

Svako vreme ima neke svoje fazone kurce i palce

• 6

ово најновије време има го курац од фазона кураца и палаца, тотална рапсодија.

• Tronožac

pravim jedan grafikon uskoro specijalno za ovu temu kako su se menjale generacije od 72. na ovamo

• Đoto

Tronožac
    pravim jedan grafikon uskoro specijalno za ovu temu kako su se menjale generacije od 72. na ovamo

malopre

Je l poduži?

• Mali Mujo

Jedna od definitivno loših stvari je što se djeca lože na Jutjubere. YouTube sam po sebi je super stvar, ali oni koji su kao "popularni" na Balkanu su teški debili od djece, i užasno je pomisliti da su oni nekome uzor, a imaju ogroman uticaj na djecu

• Đoto

Realno!

ps

zapratite me svi na instagramu na @bakaprase

EDIT: šaim se

• 6

ео одма бака мој!

• priplodni bik

Еее јесте овај јутјуб колико је добар толико је и лош чујем један дан свађају се клинци око јутјубера што су се завадили мало ми је фалило једну васпитну да им поделим

• priplodni bik

реално да ти је јутјубер узор је исто као да ти је узор лик са рекламе

• priplodni bik

или сам ја неупућен јебему матер како то иде код њих и шта они виде у њима

• 6

па шта клинац може да видим а па да ништа

• priplodni bik

јебига бар неки утицај старијих , родитеља да им бар дигне неку свест да иду фудбал да играју блеје зајебавају се, блеје празни терени , ја чеко ред на баскету и фудбалу ко у пошти кад пензија дође

• 6

Па родитељи су и криви донекле ја јесам имао комп цео живот телефон исто неку крнтију коју нисам користио али сам од јутра до вечери био напољу и увече комп и тако конст.

• 6

Одем ја на баскет или фуцу, видим клинац 9 година има телефон бољи него ја комп сад што имам :)

• Turk

Svi klinci treba da gledaju after prisone show, da odmah nauče šta ih čeka ako budu bili kreteni.

• Turk

Nwa meni se desilo da vidim klimca 4 eventualno 5 razred sa cigaretom u ustima.Kad sam ja išao u osnovnu školu samo su cigani pušili(ne svi)...
    Izopačeno je sve...

• 6

ма опуштено виђам и ја клинце тако дувају, по журајама ко зна шта све користе.

• priplodni bik

е сад ја нисам ром али сам почео да пушим од 5ог можда нисам ром ал сам индијанац :) то је најмањи проблем гудра је највеће зло за клинце генерално за сваког, ја нисам имао телефон до петог мсм ако се може назвати телефон данас први основне ко да се такмиче ко има бољи

• P

Ovu bih temu sveo pod jednu latinsku izreku; O tempora, o mores

• priplodni bik

Кад дођем кући сав прљав после фудбала још ако зајебем у школи нешто па разредна јави ћалету кад ми звизне шамар преко стола се развучем а данас ...кажњавање курци палци,батина је из раја изашла

• 6

Ухххх трауме из основне кад јави разредна родитељима колико асова имам ххахахахахахаха

• P

Ajde na chat vas 2 imam vas pitati nešto

• Бохор

Znam da je kajgana nekad bila bolja

• P

I pasulj je lepse mirisao

• paninaro

pre uzmeš gitaru, vežbaš, naučiš i pičke k'o salate a vidi sad samo u BMW-a ulaze.

• Бадвајзер

кажњавање курци палци,батина је из раја изашла

Па јесте. Мене су моји тукли кад су стигли и кад сам крив и када нисам (нека превентива да случајно опет не направим неко зло хаха). Ако сам био мало хиперактивнији, мало кашем и смирим се. Данас где год одем, чим дете мало почне да буде хиперсктивно одма му телефон у руке.

• Earthworm Jim

Detinjstvo, kad smo bili deca imali smo

• uGulag

Kontam ono da sam jedan od najmlađih ovde, ali moje detinjstvo se takođe razlikuje od detinjstva današnje dece, prvi telefon sam dobio u 7. razredu, a sadašnja deca imaju i telefon i tablet u svojih 7 godina... Komp sam dobio kad sam imao 6 godina i znalo se pravilo radnim danima pola sata, vikendom 2 sata mogu da koristim. Nisam pratio jućub niti sam imao neke profile na društvenim mrežama... Detinjstvo mi se svodilo na igre napolju: fudbal, basket, ratovanje, sankanje zimi, pričanje sa komšijama preko ograde, vožnja bicikle i tako, današnja deca ne znaju za to... Takođe i među mojom generacijom ima debila koji neće da izađu napolje da se zezamo, kupimo sok kao u stara vremena nego sede kući cepaju lol i druge sranje igre...

• uGulag

I malo mi nedostaje to vreme... Slavni dani naše mladosti, samo nam je trebala lopta i sok da budemo napolju po ceo dan... Niti smo pušili, niti smo pili, niti smo duvali, niti smo imali telefone, niti smo znali šta je internet...

• ps

nece ni sad da izadju napolje da kupimo sok hahahahaha jebem ti

• uGulag

Da, kso tačnije. Tako sada kažemo

• Бадвајзер

Али мало је глупо шатровачки користити за неку реч од 3 слова, али ок.

• Mali Ker

To je samo pokazatelj koliko neka obična reč može da zvuči što bi se reklo badass, kad malo izvrneš slova.
    - Hoćemo da kupimo jedan jači sok da popijemo ispred prodavnice? (bezveze)

- Hajde da uzmemo po kso i odvalimo se. (super)

• Mali Mujo

Hajde da uzmemo po kso i odvalimo se.

Da završimo* neki kso. To često klinci koriste, kao oni završavaju nešto, da zvuči ko da je droga u pitanju. Za plaćanje se koristi ške (još jedna troslovna riječ na šatrovačkom)

• Бадвајзер

Да ауторе Лима Јому.

• Tronožac

mali ker mujo

• kierkegaard

ako je trol, onda je tema do jaja, ako nije, onda je za hag

• uGulag

ne kažemo ške nego keke

• P

Ške se kaže u sarajevu

• Mali Mujo

Koristi se i van Sarajeva

• Sprle

Ja sam sa mojom babom gledala Kasandru i tako se povezivala sa njom, a vala naucila sam kako se postuju stariji.
    Ovi danasnji klinci gledaju jutjubere. Totalno asocijalno ponasanje.

• Mali Mujo

Veci problem od cinjenice da gledaju jutjubere je cinjenica da gledaju DEBILNE jutjubere i idolizuju ih.

• ps

Mene baba terala da joj citam nije mogla da stigne brzo joj isla slova

• Rorшah (Valter)

Eh kad se setim vremena kad su admini bili myluca, facafaca, frenki, džimi, blek hol, kostic. Myluca tad otvori temu o brijanju muda, svi se smiju, samo kostic negoduje jer on ne brije muda nego ih depilira, pa onda svi prsnemo u smeh. Pa onda dodje facafaca i kači slike gde se pljuje po patrijarhu, a on je i sam sveštenik hahah...pa onda krenemo svi da se smejemo, mogao si da kazes frenkiju da je govnar on bi se samo nasmejao, postojao je taj neki prijateljski odnos. A ne ovo sad, sve umisljeni moderatori, ne smes im reč reći. Nema nama leka, ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.

• Cara™

Jbt Rorшah šta ti smatraš pod srećnim vremenima.
    Koji stepen utopije... gori si od random degena sa vukajlije koji se primaju međusobno jer se sve toliko rapsalo da su ostali solo...ne...čekaj...to je u stvari to...

bar da si spomenuo rasnog sve bi dobilo duhovni nivo. Ovako je klasično pičkopaćeništvo!!!