Drustvena dinamika u sluzbi seksanja
  • М♦

Imam dva prijatelja, tj imam ih mnogo više ali uzimam ova dva za primer sad.

Jedan se trudi da kad šalje poruke devojkama napravi jedan takav mix da poruka koja probija led bude istovremeno:
    cool, duhovita, pomalo provokativna, vanšablonska, s nekom poentom.
    tako i za svaku sledecu poruku. Kod nekih prodje ali broj seksualnih partnerki sasvim prosecan. Izgled decka moze se reci prosecan. Finansijsko stanje malo slabije.

Drugi se ne trudi nista. Poruke su kratke jasne. “Ej cao sta radis *slika kurca* hoces da se vidimo”. Broj seksualnih partnerki zavidan. Izgled decka, vrlo slicnih fizickih karakteristika kao i prvi. Finansijsko stanje: bembara od 10k evra i solidan instagram.

Daklem, mozda su sva kenjanja o nekim forama za zavodjenje go kurac, jer se na kraju sve svodi na ono sto imas da joj das, a to je: kurac / auto / telo / faca. Kontam da je u glavi te ribe: vidi ovaj, lep decko, ima dobra kola a ima i dobar kurac, to je to.

Ribe lazu da se zgrozavaju slika kite i da to samo prostacine salju. Zgrozavaju se kite ko i mi sisa i dupeta, lol. Sto sam stariji sve vise sam siguran da treba pokazivati kurac i skracivati pricu sa zenama. Kontam takodje da verovatno postoji procenat zena koje se stvarno groze prostakluka slanja kurca, ali takodje i procenat koji se groze lejm muvanja tarzanija stil humorom nekim iz dnevnjaka. I sto je najgore nemas na osnovu cega provaliti u kom je neka riba fazonu od ta dva. I uvek mozes ispasti: 1) debil koji smara glupim forama 2) seljak koji salje kurac kao da je neandertalac. Izbor je vas.

Ovo da ne mozes proceniti ribu kakva je, zeli da potvrdim cinjenicom da je jedna riba sa najurbanijim lana del rej instagram profilom na svetu poslala mom prijatelju snimak kako tverkuje u gacama nakon 4 razmenjene poruke.

Takodje, imam jednu teoriju da ako ispunjavas odredjene kriterijume mozes jebati 95% riba:

1) posedujes auto koji vredi najmanje 10k evra, njemacke proizvodnje
    2) imas kitu od 17-18cm i slike spremne za slanje
    3) kratko osisan oko usiju i solidne sirine ramena i visine (180+)
    4) motor A kategorija i jebacki ne mora biti vise od 5k evra
    5) po mogucnosti instagram pratilaca nekoliko hiljada, pozeljno 10k
    6) pristojnu facu

Tesko je postici svih 6, ali makar 4 stavke ako covek ispunjava na konju je.

Mozda se neki stariji clanovi sajta nece sloziti za ovo oko instagrama ali ipak je ovo 2018. i ako hoces da jebes 2000. godiste a nemas instagram neces joj biti kul lik neko creepy lik.

• celt

dok ti filozofiras o jebanju, oni jebu

• Бохор

Ta koja oce da se jebe sad za sad naravno da joj je bitno kako izgledas i velićina kurčeganje
    Pa neće kući da te vodi da joj sečeš kolač za slavu i recituješ oče naš

• A

Jbt, ispunjavam samo dve stavke.

• Тхе Проф

Ne ispunjavaš :P

• fade

nisam vido da nekog tuče nejebica ovoliko
    maestro idi plati nešto da jebeš

• Sojin_komadić

A dje ces Marko gologuz medj Turke?!
    Nes jebat splavarku prepicku nebesku sa deset e u dzepu.
    Bejzikaru svog levela vrv hoces.
    Goticarku sto posto hoces.
    Koliko dajes toliko dobijas i tako te munje.
    I bukvalno batali pisanje po Astro kutku na ana.rs, fazon ustrojio si se samostalno tim.

• Тхе Проф

Mora ps sa se javi, nema

• Sojin_komadić

Mene je na ovoj Vukajliji startovalo bar deset likova sa molbom da im pozajmim svoju prednju rodno neutralnu rupu zarad tridesetak sekundi neverovatnog polupotentnog koitusa, kad sam na molbu odgovorila potvrdno, razbežali se svi do jednog.
    Vi bre ne smete da jebete, rođeni ste za drkanje. I bolje, tako se bar nećete razmnožiti.

• fade

aj ne drvi kurac sojo, doduše znam da nemoš jer ti ni muž kurca ne daje.
    ženska si verzija maestra
    idi lepo u švabiju kod njega, daj mu pičke, a tog tvog što se švaleriše ostavi.
    skinite šanu i barakudu sa trona najpara vukajlije
    verujemo u vas!

• Sojin_komadić

Ono sto je nekad bila vagina Zap.

• Тхе Проф

Prednja rodno neutralna rupa...ovo ide kaj mene u bookmarks.

• Sojin_komadić

Neko prejebavanje sa rodom i polom opet, jer pol ne mora da odgovara rodu i tako te forice.

• М♦

Doklen da vas potsecam da sam ja djecko pred zenidbom, ovo samo posmatram kao jednu sociolosku pojavu.

• Sojin_komadić

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_dobrobiti_zivotinja.html
    Bukvalno Maestro ne mozes se ozeniti, jer koitus sa kozom ozbiljno krsi neke clanove ovog zakona.
    Doduse msm da je to u Nemackoj legalno, ali ne znam koliko brak priznaju.

• Sojin_komadić

Pa Zap, sta ti tu nije jasno??
    Normalno da je tako.
    Evo ja sam divna krasna i sve to po redu.
    Za ukucu takorec.
    I sta mi to vredi kad nemam sise?!
    Evo i dalje s vama na ovom propalom sajtu blejim i kradem bogu dane.

• Petar Pan Pezo$

dobra tema upis, kad se vratim kuci diskutujem

• М♦

Sojin komadic, da ti kazem par stvari. Nik ti je glup do jaja. Avatar odvratan. Smisao za humor nula. Pokusaj neke duhovitosti tipa “rodno neutralna rupa hehe kao kapiras rod” ocajan. Kazes sama za sebe da si divna krasna i za ukucu: jadno.

Udalji se od interneta i porazmisli malo o svom postojanju.

• Sojin_komadić

Znaci ubola sam za kozu. :(
    Prvo nik mi je fenomenalan.
    Ovo nije pokusaj duhovitosti nego si ti neupucen bukvalno. Guglaj.
    Jesam za ukucu.
    I brt realno moj cale jaci od tvog. Poyy

• М♦

Koje za ukucu jasam >>> pitalo me 10 vukajlijasa da me jebe rekla sam moze

Domacica prava

• Sojin_komadić

Ali znas kome nisam rekla moze??
    Tebi kad si mi slao svoj poludignut kurac u inbox.
    Pa lol

• М♦

Slao sam autorki Sprle a ne tebi, i nisam trazio picku nego misljenje o kurcu i dobio sam pozitivan odg

• М♦

Ne treba da odustanes od jebanja ali svoje slobodno vreme treba upotrebiti u svrhu arbajtovanja zarad boljih finansija, u teretani popravljajuci svoj izgled, jebuci sta si u mogucnosti da jebes dok ne postanes ono sto treba da postanes da bi jebao istinski dobre picke

• paninaro

jbt ispunjavam sve, nešto čak i višestruko.

• Sojin_komadić

Sprleta sam ja koristila, javna tajna.

• М♦

Ima auto od 30k evra pa ispunjava ovaj deo za auto puta tri

• М♦

Cekaj, to znaci da imas instagram od 10k ili vise. I dobar auto. Znamo da si crnogorac od 40ak godina. Jebote paninaro je Crni Djurisic

• М♦

I motor. To je to provaljen si. Naklon do poda legendo.

• Mali Mujo

Samo da se ubacim da kažem da ova "rodno neutralna prednja rupa" nije neka forica autorke gore, već su se ovi imbecili koji izmišljaju svaki dan nove polove i seksualna opredijeljenja zalagali da se pička zvanično nazove "rodno neutralna prednja rupa" jer kao izraz vagina/pička je previše vezan za ženski rod a po njima ne mora značiti da si žensko ako posjeduješ istu...

• Sojin_komadić

Mogao je da izgugla pre nego sto je ispao glup, ali nije i jebiga, sta sad. Vrv mu je Merkur krenuo retrogradno pa ne razmislja bas najbistrije.
    Elem u Americi su stvar prakticnije resili, covek sa penisom i covek sa vaginom.

• paninaro

sa sojom je problem sto nikada ne znas ko je momentalno na profilu

• 6

Само упис, заобиђите ме.

• riffraff

Zabranjeno za autore koji na forumu pišu ćiriličnim pismom, bivše autore Tarzanije (sa izuzetkom Gvozdena), autore iz Bosne (Republika Srpska je Bosna) i Remea.

ПУШИ КУРАЦ КО ТЕ ЈЕБЕ МОЖЕ СРПСКА И БЕЗ ТЕБЕ ФЕДЕРАЦИЈОООО ФЕДЕРАЦИЈОООО!

• 6

ЏАЏАЏААЏАЏАЏ

• Мулти

тај други јебе више зато што капирам да пошаље 20 слика кураца и онда ко се јави јави се а овај први вјероватно не зна кад треба да престане да баца форе и онда стиче пријатељства умјесто кресова

• fade

dvoje su se tako smuvali
    ali ne soja, ona ima fetiš na grubijane koji je kresnu 3x pa nađu švalerku

• Бохор

Soji ta tvoja spika je prolazila ovde 2011 i furala je Lemaja
    Sad je to truba teška baš i dok čitam tvoje postove na forumu imam one leptirice u mošnicama od sramote
    Ne prozivam te sad, ne drkam te itd baš prijateljski kažem batke

• Sojin_komadić

Koja spika Boki?

• Бохор

Komadić pa to ja sam žena svesna da imam pičku i ne stidim se da je upotrebim i da pričam o tome
    Zap ti nemaš mošnice beži u kurac

• Sojin_komadić

Lol Boki, rekla bih da je ovo transfer, ali ne mogu jer nije, samo je tugica.
    Bukvalno projektujes zato sto se ti stidis da upotrebis kurac.
    Ali to je vec malo frojdovska prica.
    Ja se ovde zajebavam, to sto vas pucaju kompleksi je vec vasa stvar i nema veze sa mnom.

• Бохор

Da sigurno se stidim haha

• Сантјаго Коровјов

Je l' Maestro konacno izgubio nevinost?

• fade

jel se računa ako platiš?

• Mali Mujo

ChipmunkED je objasnio sustinu problematike. Znao sam ja jednog narkomana, narkoman ko narkoman, drogiran po cijeli dan, nema dinara u dzepu, glup ko kurac, itd i on je redovno prilazio ribama sa "oces da mi popusis" ili tako nekim slicnim debilizmima. Medjutim posto nije nista u zivotu radio, on je svaki dan prilazio sa takvim glupostima gomili riba, i naravno uvijek se nalazila neka rava koja je pristajala, nije se desavalo cesto, ali je lik opet jebo. Da li je to zato sto je on smeker? Da li je to zato sto ima dobar pristup? NE, vec jednostavno na toliku kolicinu neka se mora upecati da jebe rak raka...

• Mali Mujo

Stari izraz, zar nisi to nikad cuo?

• A

Raka maka fon

• Mickey Savage

Ja sam jedno vreme smatrao Maestra sasvim pristojnim kontribjutorom na sajtu. Posle sam mislio da je izuzetan trol, kasnije je ispao očajan trol. Nakon onog momenta kad je uplatio neku ogromnu svotu na singl i dobio (mali procenat u odnosu na uplatu) bila je situacija ili da dobije ili 2 metra ispod zemlje. Njegov obrazac ponašanja prilično liči na čoveka koji je na ivici da ode totalno u kurac, i pritom sjebe što više ljudi, makar na sajtu, ne bi li sebi našao smisao. Bilo je ovde na sajtu sjajnih trolova koji ju, pak, s vremena na vreme imali izuzetne momente, ali smo u biti znali da su normalni ljudi. Jebiga, učestalost paštete u ishrani, porodični problemi, manjak novca i razni problemi, sve to uđe u DNK i nagriza ljudskost. Kad se čovek izopači, nema mu smisla pomagati. Ali valja malo probati da dobiješ potvrdu od drugih, tako što standardno praviš sprdnju na račun Remea, Soja je raspala sajtuša, BLZ kreten HAHAHAH itd. Tanka spika, brate. Reci lepo da ti izađemo u susret, sad su na sajtu ostali samo nubovi i neke jako ljubazne glave. Pitaj za pomoć, traži inkluziju, svi smo mi ljudi. Ako ne, probaj da se uglaviš u bulju nekoj jakoj glavi na sajtu. Kod Pseta je okupirano, mislim da kod Bohora ima mesta u onom tesnom mladenovačkom rču, čak su ga neki napustili nakon skorašnjih afera. Evo, čak je i Zapata slobodan, njega je tek pojela inflacija, a i kapiram da nije loš lik. Znači, nađi nekog jakog drugara na sajtu i sakrij se ispod njega, totalno će se promeniti percepcija tebe na sajtu.