Govno tema
  • Revo

Dakle kao što se iz naslova može zaključiti ovaj fenomen je uzrok propadanja srba kao naroda. Da ne bude zabune i bošnjački i hrvatski su isti u odnosu na svoje narode jer i oni propadaju. Da li će se srbi prije njih dozvati pameti ili će nestati u ništavilu svog ludila? Nadam se da ovo nećete shvatiti kao provokaciju jer nije, ali ako budete imali glupe komentare, znaću da odgovorim na njih.

• Osvetitelj drkanjem

Pa nije da nisi u pravu za ovo.

• Osvetitelj drkanjem

Jesi debil za ono ,,idite koljite da se smirite,, ali za ovo jesi u pravu.

• Берлиоз

Апсолутно неоспорна констатација.

• Mali Mujo

Da citiram gospodina Zapatu i njegove mudre misli

Mrš bre mamu ti jebem balijsku

• Revo

Koliko je raja svjesna toga ili nije?

• Revo

Mali Mujo zmiuga loma.

• Osvetitelj drkanjem

Kakvo ponasanje nacionalisticke stoke.

• Mali Mujo

Još jedan citat gore pomenutog gospodina koji savršeno odgovara ovoj temi

Alo bre balijanderu ajde mrš u dzamiju da sisaš kurac hodži

• Revo

neko-ztj9yudu Ma pusti budalu

• Osvetitelj drkanjem

Probajte da se civilizujete ti i gorepomenuti gospodin.

• Revo

Mali Mujo zmiuga

• Берлиоз

И сам сам националиста, нема ништа лоше у томе. Само је проблем што се код нас национализам не усмјерава у правом правцу и због тога једино што нам исти доноси су безумни ратови на крају којих увијек попушимо курчину.

• Dilan Dog

Revo, jesi li ti Srbin brate?

• Revo

Берлиоз Nacionalizam jeste loš jer je vrsta šovinizma jer uvijek ide u samo jednom pravcu ,a to ljudi miješaju sa patriotizmom pa misle da je nacionalizam ok.

• Revo

Dilan Dože ja sam čovjek

• velikiblek

ZNAČKA
    DOBIJA SE ZA: 5 odabranih iz kategorije
    OMOGUĆAVA: Sajt bez reklama

• velikiblek

You are not afraid of the dark are you?

• Revo

velikiblek može jedna velika u cijelu sa malo luka ?

• Mali Mujo

Ne znam ko mi je obrisao drugi post, ali da ponovim, dakle drugi Zapatin citat

Alo bre balijanderu ajde mrš u dzamiju da sisaš kurac hodži

• Берлиоз

Национализам је љубав према свом народу и презир према удјелу страног фактора у властитој држави и етничком простору. Американци су националисти и зато немају 80% страних производа на свом тлу и не могу странци да им воде главну ријеч као што је ствар код нас. Национализам је слабо повезив са шовинизмом, штавише логичка фалација је повезивати га са неком врстом мржње. Све успјешне капиталистичке земље увијек предводе националисти и види како им је добро а како је нама.

• Mali Mujo

I nije mi jasno sto ova pizda nije odavno banovana s obzirom da je vec nekoliko puta sirio antisrpsku propagandu na sajtu

• Тхе Проф

Revo, tebra, lakše malo sa otvaranjem tema, malo si našo pa zašo ok?

• Revo

Nacionalizam je, prije svega, paranoja. Kolektivna i pojedinačna paranoja. Kao kolektivna paranoja, ona je posljedica zavisti i straha, a iznad svega posljedica gubljenja individualne svijesti; te, prema tome, kolektivna paranoja i nije ništa drugo do zbir individualnih paranoja doveden do paroksizma.

• Revo

Mali Mujo da ponovim zmiuga loma

• Revo

Тхе Проф napisao sam da nije provokacija i naglasio da se ne radi samo o srpskom nacionalizmu, ali pošto je sajt srpski onda pričamo o srpskom nacionalizmu.

• Osvetitelj drkanjem

Amerikanci koji su nacionalisti nisu nista pridoneli razvoju Amerike,drzave u Americi koje nisu takve su doprinele i nemaju veze sa ovim rednecima nacionalistickim.

• Dilan Dog

Teško je danas biti Srbin na ovom sajtu.

• P

Ajde mujo smiri se malo. Ne zaboravljam ja da si ti bosanac koji je otisao trbuhom za kruhom u pazi sta izgovaram - Srbiju. Zapata to moze da kaze on je rodjen u Srbiji, ti si iz Rsa a znam da vas smatraju ljaljanima kad dodjete u Bg

• Revo

neko-ztj9yudu ameri daju preko 150 milijardi na vojsku, oni mogu biti šta hoće

• Revo

Dilan Dože pa tema se zove srpski nacionalizam.

• P

Za dalju raspravu nisam kompetentan da govorim; nisam srbin i ne zanima me tema.

• Тхе Проф

Ok je diskusija na kulturan i relativno uljudan način. Samo kažem da je dosta tema za jedan dan, ionako spadaju dve u "Raznorazno pitanje"...

• Revo

Pliduuu ma pusti budalu, vidiš da nije dobre glave

• Mali Mujo

Plidu ne mijesaj se, znam ja da prirodno naginjes na njegovu stranu, ali ako mozes ti normalno da se ponasas i funkcionises sa svima nama moze i on, a ne da kaci ovde svaki drugi dan neku antisrpsku propagandu. Treba mu dati trajni ban, nek ide na neki balijski forum pa nek se tamo proserava, a ne ovde da provocira. I kakve veze ima gde je ko rodjen, vidi se da je on prvi nacionalisticko govno i da namjerno provocira, gde god ko bio rodjen ima pravo nekome reci da je pizda i da sisa kurac, to je bar elementarno ljudsko pravo, Beograd nema veze s tim, cak ako cemo gledati mjesto rodjenja ima vise logike da ga ja prozivam jer sam se vise puta susretao sa muslimanskim nacionalistima i govnima nego bilo ko ko zivi u Beogradu

• Берлиоз

Ajde mujo smiri se malo. Ne zaboravljam ja da si ti bosanac koji je otisao trbuhom za kruhom u pazi sta izgovaram - Srbiju. Zapata to moze da kaze on je rodjen u Srbiji, ti si iz Rsa a znam da vas smatraju ljaljanima kad dodjete u Bg

Република Српска ће увијек бити ту да вам боде очи и да се живи изједате због њеног постојања. Сви прави Срби је безусловно подржавају а ви кентаури муџашки можете само да кмечите док вам Додик уноси тробојку усред талибанског Сарајева. Толико.

• paninaro

srpska nacija je prestala da postoji posle 500god pod turcima jbg

• Берлиоз

Rsa

Кхахахахах.. па који левел комплекса је ово кад се боје и да нам име изговоре.

• Тхе Проф

Poslednja opomena pred lok i banove. Zvezda gubi jebeno, mojnete lošu priču dodatno...

• Dilan Dog

Danas se najviše isplati biti musliman na sajtu. Zvati se Mujo. Takvi najbolje prolaze ovde.

• paninaro

profe ne budi kušač purca i odjebi u skokovima

• KomšijaMašan

Bespotrebna tema, samo potpaljuješ vatru. Toliko od mene.

• Тхе Проф

Neću, Pani, ionako si sad ti tu :*

P.s upozorenje stoji

• Берлиоз

Poslednja opomena pred lok i banove. Zvezda gubi jebeno, mojnete lošu priču dodatno...

Ооо јеби цигане !!

• P

Izvinjavam se profe, samo da im kazem da nisam nista lose mislio. Imam sredjen zivot, boli me kurac za stanje na balkanu, jedino bi mi bilo zao par nekretnina dole. Dobar zivot imam ja (sto bi rekla Kaća) da bih se zamarao nacionalnoscu haha

• Dilan Dog

Ma jedite bre govna vi koji ne volite Srbe!

• Тхе Проф

Ma udrite priču samo bez uvreda i gadosti, na to sam mislio...

• paninaro

a i na zvezdu se poserem kad je već pomenuste