Vežbanje je varvarizam?
  • DP

Molim vas, mislim da je svaki vid fizičke aktivnosti za debilčine.

U 21. Veku smo, sve je digitalizovano, ne moram biti fizički spreman da ulovim zeca, postoji onlajn naručivanje, ne moram imati ludački kardio da bih jednom nedeljno gurao kolica u Lidlu i nabavio sebi sve što mi treba.

Nikada se neće dogoditi smak sveta pa da za to budem spreman.

Fizička aktivnost kao prevencija kardiovaskularnih oboljenja: glupost. Lakše je popiti jednu tableticu za pritsak koja je tekovina modernog drustva i medicine, nego znojiti se kao nekakav neandertalac.

Uopšte, svako to fizikalisanje koje ti nije posao nametnuo... ja ne znam šta pokušavate da dokažete?

• DP

- evo pošao do teretane

- ej i ja sam isto iskompleksirana debilčina

• DP

Shvatite jednom da budućnost pripada nama, suvonjavim, četvorookim, proćelavim nerdovima sa uskim ramenima. I plačite.

• ps

Jeste, svi cete biti bil gejtsovi a niko kornelije

• Мулти

џо вјежбање је варваризам роган

• mordoss koll

Nijedna tableta nije dobra alternativa fizickoj aktivnosti

• Mali Mujo

koja glupost od teme, a kako mislis da se slikamo za instagram bez majice kad smo na moru, je li?

• Bolesnik Jović

vežbanje je sranje,al testosteron nije loše da se ušprica u bulju povremeno. nixa se ufiksao ekstra mu.

• Bolesnik Jović

kad smo kod balkan jutub scene i analogije sa idenjem u teretanu, pa najveći jebači su neki iz jaserštejnove ekipe štrebosi, ja cenim da jaserštejn najviše jebe tamo, i onaj debeli cile prći kovalsku samo tako, a ovi dizači teretanci - slabo jebiga, kad se uz to i bodeš jaja ti se svedu na klikere nema tu fluida, nema ništa.

• mordoss koll

Ma da, kovalska najbolja picka. Daj boze da jebe nesto sa strane, al tesko bogami

• Mali Mujo

dajte deje gola

• 6

Добро је вјежбати.

• mordoss koll

Vuzi, ovde se misli na vezbanje u teretani, a ne 8h samozadovoljavanja dnevno, koje ti upraznjavas.

• mordoss koll

Uopste nije zdravo to toliko da radis

• Mickey Savage

Zapata se počeo ponašati krajnje маестрално♦.

http://replygif.net/i/104.gif

• Earthworm Jim

Ovo ko Valsinarb kad je rekao da je sport drustveni kancer

• Kashof

Gospodine Džo, da li je ovaj izgled dostižan samo pisanjem programa, ili uzimate još nešto?
    https://i.pinimg.com/originals/d0/62/3f/d0623f1e148b77d97c0a040ce3f04625.jpg

• ps

Samo programiranje i vr naocare i jebe ti se bas

• P

Ko ne moze da uradi 50 sklekova u seriji, nek ugradi picku caoo

• DP

I šta kad uradiš tih 50 sklekova?

• DP

Moja poenta je da je vežbanje postalo opsolentno i opstaje samo kao neka društvena dogma

• P

Pa jeste, npr. Ja sam totalno neprimjenjiv van teretane i jebe mi se da sutra istovaram keramiku, za to su fizikaneri ispred mene svjetlosnu godinu, ali jbg prija to gradjenje tijela, neki ego boost i tako

• DP

Pa da al to društvo gde izvajano telo muškarca nešto znači... umire. Onda nemaš ego boost. Za žene to ne važi jbg...

• М♦

Totalno sam suprotnog misljenja, dobar fizicki izgled je plus za sve, za psihu, samopouzdanje, za dominaciju nad ostalim ljudima, za picke, za sve jebeno. Evo ja se nesto spremam da postanem instagram influencer ali ne vredi mi dok malo ne stesem masnoce.

• velikiblek

Jel smatras sebe smesnim u vecoj skupini ljudi?

• Mali Mujo

Zapata se počeo ponašati krajnje маестрално♦.

lol

• DP

Ja mislim, maestro, druze moj, da drustvo od zena sve vise i vise trazi nerealno dobar izgled, dok za muskarce opada lestvica. Cak je i uvredljivo ako si napucan, lep, alfa... Nisam ja to smislio jbg

• 6

хаха ћао запата

• DP

Ej al najjace su mi ove stock fotke koje nerealno prikazuju nerdove, pa pogledaj ovog lepotana, prvo visok je 190cm, ima lepe crte i napucan je.

• Mali Mujo

fazon je sto bi se zapata lako mogao nabildovati, jer je mali, pa cim bi dobio malo misicne mase vec bi izgledao napucano

• Kashof

Ima ramena devojčice iz trećeg razreda

• DP

Devojčice treci razred uglavnom su krupne, svi smo imali takvih po 5 u odeljenju

• 6

па да јесу отп истина

• М♦

Pa pazi, imam i ja dosta mana i sve to, ali ako je zapata stvarno visok samo 163 kao sto je rekao negde skoro, ali cak i da se sprdao, znaci nek je i 170 svejedno mu je dzabe i da bilduje i sve, jedino sto mu preostaje da napise ovako jedan uvodni post i utesi sam sebe. Bez 175cm sto je minimum svakog minimuma za muskarca, dzabe sve ostalo

• Bolesnik Jović

prosečan programer u srbiji ima oko 2500e platu. Može sa pola plate da plati top10 starleta sa estrade. A prosečan dizač tegova moli boga da mu prođe tiket da ima za whey i musli.

• 6

па да човека од 170цм би куковима шамарао опуштено

• DP

Nikad nisam upoznao osobu koja ide u teretanu i koja je prijatna za razgovor

• Mali Mujo

da se ne lazemo stereotipi su i jedno i drugo, ja cijeli zivot treniram, opet radim i kao programer, i nisam ni klosarcina koja ispunjava tikete, nisam ni nolajfer koji sjedi kuci cijeli dan

• М♦

Vidim ovde ima bas jakog hejta prema tiketima

• Bolesnik Jović

teretana likovi imaju neki trip da svi gledaju u mišiće i opažaju svaki milimetar njihovog napretka. A ženska se misli u sebi au ala mu badžuga zadah na pokvarena jaja i mlečne protejne. A tek ispod miške onaj divni zapuh kad se nakljukaš kreatinom pa bubrezi preusmere posao na znojne žlezde.

• P

Haha gagi ima keša, jebo bi i u kolicima.

• Mali Mujo

vidi mu farmerki, ko kurva sa kacke petlje

• ShteffNK

Da, možda konstanto vježbanje produži život za godinu dana, ali tih si do tad potrošio godinu dana na odlaske i boravak u teretani. Po računici na kraju isto dođe.

• Zliko

Organizam je stvoren da bude aktivan, inace trpi psiho-fizicke posledice. Cak i dizanje tegova je veoma dobro za kosti i pravilno drzanje, pogotovo sto vecina danas previse provodi vreme sedeci, pa ima ramena izbacena unapred, karlica pomerena napred ili nazad i ne znaju ni kako da stoje mucenici. Kao kardio je go kurac, tako da mora da se ubaci neka setnja/ fudbal/ basket (trcanje je za debile ali to je druga tema).

Pricao sam vec da zena danas tezi da se uda za programera sa dobrom platom i koji ce da bude zivotni provajder, a sa strane se jebe sa fitnes instruktorom jer joj to zadovoljava osnovni instinkt i potrebu za jakim genima.

• P

Teretana, termini, skijanje, plivanje, biblioteka, skupljanje salvetica> klubovi i ziljave ribe