- M
patrik, ololo, krateŽ (sa velikim ž ga ja zamišljam dok se izgovara), pils plus, kobjasn!, medator.
- M
O, ne hvali meni radosti nego ste vi govna. I hvala na ponovljenoj čestitci. Ja nešto ne mogu da se upravljam prema datumima, oni su tu nama da koriste a ne da naše poimanje sreće i blagorodnosti zavisi od par njih godišnje, a 365 ih je u godini. Djeluje mi kao ono: Želiš da budeš srećan? Budi. :uz dodatak: - Ali sačekaj Bajram. Ili Božić. Ligu šampiona. Ili 1. maj.
- M
"Palac gore"
- P
Patispanisanje
Djeluje mi kao ono: Želiš da budeš srećan? Budi. :uz dodatak: - Ali sačekaj Bajram. Ili Božić. Ligu šampiona. Ili 1. maj.Не говори се то баш без везе. Имаш пун курац људи који су хроничног расположења као покисли мишеви кроз цијелу годину осим кад је неки *битан* датум. Није ми до живота, понекад и помислим да се убијем, али хееј Божић је данас, послије тога Дан републике па дочек Српске Нове с Микијем. Биће и нека згодна слава ускоро тако да имам разлога за радост. Увијек ми је била занимљива та реакциона формација, обично су најдепресивнији ти људи који држе до датума.
- DP
DODJI KER MALI KER - umotvorina najmanje duhovitog lika severne hemisfere
izvuci se- moždana izdrkotina ne pamtim vise koga.
- P
Nelol
- М♦
dechxko
- P
Rasni. Bukvalno mi se povraca kad cujem taj nick i kad vidim da se na ovom saljivom sajtu toliko paznje daje nekom krkanu iz han stjenice. Vukajlija bi trebala da se distancira od cobanstine i duhovne bijede a ne da se zasmijava djelima njenih isprdaka
- P
Hahahahaha
- P
Nisam koristio ove sto sam naveo, nikada.
- Нр
Социјала Социјала сиг би ми гузу дала хахах
- P
Bas je zanimljiv lik koji se sere na grobove i psuje mrtve nekom rendom liku na saljivom sajtu. Ne ocekujem previse od tebe sudeci po nicku.