- P
Banovanjem Macka zakucali bi zadnji ekser u sanduk vukajliji. Onda bi se vratio kaizen i spustio ga u zemlju
- P
Otjerali ste Boba Rocka, Bombasa, Olanika i sad hocete i Macka? E pa nece moci ove noci !!!

Ти деградираш све нас овдје твојом појавом. Иди негдје друго па пропагирај радикалну србофобију, предлажем форум klix.ba, тамо Плиду рентује биће вам лијепо. Глуп си као тоцило и сваком твојом објавом рушиш углед сајта, а и интернета уопштено

И да, у вези Плидуа сам погријешио, ти и он сте топла браћа, покупи и њега на пут одласка па одите иза неког жбуна и наизмјенично се трпајте док препричавате драге вам приче о клању Срба из БиХ током Другог свјетског рата
- P
Ja imam samo jedan dupli nalog i to je ovaj. Jedini razlog sto sam ga napravio je sto je prosli banovan. I ovaj mi je bolji, cak i da mi vrate stari jebe mi se za njega. Ionako sam bio klinac na tom nalogu jer je star.
- P
Zamislite da sam ja neki bivsi robijas i sad kad sam izasao sa robije promjenio sam se malo se socijalizovao i napravio novi profil, zreliji. Ostavljam burnu proslost iza sebe, nov sam covjek
Pliduuu
Ja imam samo jedan dupli nalog i to je ovaj. Jedini razlog sto sam ga napravio je sto je prosli banovan. I ovaj mi je bolji, cak i da mi vrate stari jebe mi se za njega. Ionako sam bio klinac na tom nalogu jer je star.Pliduuu s originala http://xdn.tf.rs/2016/02/03/BzU5PfYCMAAq8iH-670x627.jpg
VS
- P
Hahahaha pa bas to djoto, sramota me proslosti. Isto tako cika bolja, napravio novi profil jer je na proslom imao 13 godina i zalio se bruceu da ga pogadja kad mu kazu cika bulja
- P
A ti boljo, ostavi macka na miru i nece biti frktanja. Budimo slozni u ovim teskim vremenima za vukajliju, pogledaj zadnju aktivnost modova i bice ti jasno da su se kapetani ispalili, sta ce tek biti sa nama obicnim putnicima..
- 6
дассда
- 6
Који модератори блече јбт па нема никога те врсте већ 8 дана на сајтоу хахаха
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.