hahah kolko god ovi tekstovi bili plod maste neke urednice ovog portala, kako u svakoj prici mora da se naglasi ''kasnije smo raskinuli ALI NE ZBOG VELICINE'' kao nisu zene tako plitke da zbog toga raskidaju
da li znate nekog sa mikropenisom?
ja znam samo za jednu pricu sto mi pricala sestra od bivse, kad je navatala jednog lika na kog se lozilo pola grada i ona isto, i kaze kad ga je izvalio napolje baca mu onako drkicu sa dva prsta kao da ga UKRUTI, a bukvalno ko da ga je pozajmio od devetogodisnjeg brata- DP
Mizoandrija klasična. Beli čovek će pobediti.
- b
zasto bi iko citao blic zenu ne kapiram
- Š
Kako ja nisam video ovu temu ranije, ovo je moje prirodno stanište
- PA
Ko ti je to kačio druye jel dolaze po pozivu, a kičmene pršljenove znaju li to da nameste?
- Š
Da i meni trebaju te informacije, za druga mislim.
al onda imas slabiju erekciju.A šta ako već ne mogu da imam erekciju a? Checkmate atheists
- BV
Ja sam bio polaznik tog programa, pa da podelim svoje iskustvo
Prvo odmah da kazem da ne preporucujem drugima prvo tegovi su vidljivi i nisu prakticni ja sam krenuo sa 200gr progres je bio dobar i nakon 6 meseci nakon pregleda povecali su ma 400gr uglavnom da ne duzim na kraju sam imao vezano 2 kilograma to je izgledalo kao da imam peglu u gacama
Posle sam presao na muzenje pogledao na blicu tehniku i daje rezultate kad se tusiram samo ga muzem 5 do 10 min i za mesec dana koliko muzem povecao se za 14mm a za 3 godine tehnike sa tegovima 15mm i erekcija je bolja sa muzenjem - PA
https://i.redd.it/m12ekxqn4zt31.png
Jel to 400gr sa ili bez kanapa? - BV
Bez kanapa
- BV
Brate ne znam jesi svestan koliko je ovo jadno sta god si hteo da postignes
- BV
I jos da dodam da se najebem mame i tebi i pro past sa sarmom i svima vama duplima koji nemate licnost niti bilo kakav kvalitet osim da nesto iskenjate u 5 reci jer vise ne mozete da sastavite
Ne znam zasto se dozvoljava pristup onima koji nicemu ne doprinose sem napusavanju ejdusa melkijadesa mene ili bilo koga ja sasvim normalno zivim sa time ako neko nije u pravu bio antivakser, ejdus, ili cara ne razumem odakle oholost da se necije misljenje nipodastava bez ikakvog objasnjenja npr hotul samo kaze da treba pobiti sve antivaksere da su mentalno zaostali i to je to. I ponavlja to iznova i iznova a svi vec znaju za njegovo misljenje. Sta je njegova misija tacno