- DP
"Eksperiment" je PROPO jer izgleda da je jedino sajt održavala živim ta (seksualna) tenzija između modova i obespravljenih članova.
Sportske teme mrtve.
Glavna tema KALADONT
Posle afere maestro nismo imali ništa a ima tome mesec i po dana
Na četu težak smor.
Zemlja se raspada u ognju protesta i cenzure medija i na formu potrošene 3 reči na to nisu...
Pa jesu li svi na instagramu i glupim fb meme pejdževima, da li me je vreme pregazilo...
- b
krajnje je vreme da mi posalje admin podatke i da odjebe sa sajta lenstina plasljiva. Moze i uz odredjenu nadoknadu ili blago mesecno uzdrzavanje.
- b
pa da vidi sta ce da bude sajt
- b
atenšn vihor
- DP
Sta fali B. Zdravkovicu
- DP
Ćelafuto jedan

kad se setim kako sam krleta isutirao nogom u dupe na Kalisu pred njegovim drugarima
dal ste ralni da treba jos ljudi da se umoduje hahah...pa bukvalno nekom najgorem anonimusu da das da bude mod, posle tri nedelje ce da ide i deli lekcije po sajtu kako sme da se ponasa, da odredjuje sta je smesno...kao pa mozda nisam ja ipak slucajno umodovan, mora da su prepoznali kvalitet u meni

ali sto kaze djoto 98% sajta se ponasa prepristojno i dostojanstveno, bukvalno svi ucesnici nekih sranja i svajda su se pojavili cak i maestro koji je mogao ovu situaciju da iskoristi da pobegne, a bio je na stubu srama, je ovde.....jedino kosmopolita bukvalno otkako je razmodovana se nije pojavila....jedino moze da dodje da preti kako ima nzm ni ja kakve pvt poruke diskriminisuce, abukvalno joj ne ide u korist da ih objavi jer ce svi da vide kao koji kurac nista diskriminisuce nema i sta sad?....ostace bez oruzija.....al da se bas ne pojavljuje samo pokazuje koliki strah od linca ima, a niko je vrv ne bi ni lincovao osim mozda tilma

Snupi mozes hiljadu puta da ponovis neke stvari, to i dalje nece izbrisati to sto si ti. S druge strane cinjenica da si ti alapacica, glupander i necija kuckica je istina koja je solidno dokazana.
A sto se dogovora tice, premlada sam ja da se dogovaram sa tobom, ipak je gerijatrija tvoj teren, pa nastavi kao i do sada sa njom da surujes.- јп
Зар је гушт јебати некога ко не воли курац, чему то којим добром
- P
Bas je postao dosadan ovaj sajt, mislim da necu ulaziti jedno vrijeme dok se ne uozbiljite malo žbljohe
- P
Mi mislili ti poginuo u lihvarskom obracunu

A sad znas i broj. Bohor Dojava. Bohor Istina.
Elem da li su seksualni afiniteti ka vremesnim gerijatrijskim sestrama uzrokovani tim sto znaju da masiraju prostatu?!
Zapravo izgleda da ti je tu prostatu sjebala, pa te trajno upropastila u vidu impotencije cim imas potrebu ovoliko da guras nos i mastas o seksualnom zivotu ljudi koje ne poznajes.Imas i Ostrog na kaheksicnoj plecki, ne samo patika- cipele.
- DP
Zion Williamson - veliki biće