Koji je najbolji forum na ovim prostorima?
  • Јова

Eto interesuje me koje forume posjećujete i koji smatrate najboljim. Forum Vukajlije ne uzimajte u obzir iz dva razloga, prvo zbog pristrasnosti, i drugo zato što iako je odličan, u neku ruku je suviše mali da bi se mogao porediti s nekim drugim forumima.

Ja sam čuo za većinu njih, neke i posjećujem, ali neću još iznositi svoj sud da ne bi uticao na vas. Samo ću ih nabrojati, da ne morate kopati po sjećanju:

burek
    b92
    parapsihopatologija
    srpskinacionalisti
    ana
    elitesecurity
    serbiancafe
    beogradcafe
    krstarica
    index.hr
    forum.hr
    forum.ba
    dernek.ba
    sarajevo-x
    forum.banjaluka.com

Usput možete iznijeti i vaše stavove o ovim i još nekim forumima. Ja sam ovdje pobrojao skoro sve što mi je palo na pamet.

• Kolja

Sa burekom imam lose iskustvo,a nisam znao za parapsihopatologiju
    Bas dobro izgleda sajt
    Hvala za informaciju ;)

• wojtek

Стормфронт Србија је до јаја ако хоћеш да се усереш од смеха, а иначе бих гласао за форум Света компјутера.

• dl

Ja mislim da su svi forumi sem Vukajlijinog govno. Par pauta sam naletela tražeći neke informacije po njima nemam nameru da se učlanjujem i učestvujem u njima. Ne postoji gora skupina raznih smarača i seljobera i iz pouzdanih izvora znam da su vorumi u suštini golemi jebarnici. Pa ko ne može da nahvata ništa uživo neka ide na forum, poslednje odredište napaljenih paćenika i paćenica.

• Јова

Ima u tom istine DLZ, mada ipak, ne bi se u potpunosti složio. Na nekim forumima sam naišao i na dosta produktivne diskusije. Slažem se da je ovaj naš stvarno odličan, a to što nije prevelik mu je možda i prednost, jer u moru tema tvoja lako može biti neprimjećena, što ovdje i nije baš slučaj, osim u temama kao što su "Šta slušate trenutno?"

• Јова

Ako ništa korist od ove teme je u tome što sam pobrojao (skoro) sve domaće (u širem smislu) forume na jednom mjestu. Pa koga zanima, lako može naći.

• necro

krstarica

• nadrkani_golub

Burek je najbolji, bez price.

• L@ki

Ovaj nas je ,po meni, GO KURAC , izvinite na izrazu.

Svi su manje vise opasno neinformativni ili minimalno informativni,i u velikom broju slucaja krivoinformativni.

Al evo,iz strucne oblasti, x-sport forum,najbolji na ovim prostorima iz oblasti BB.Bodibilding je nauka,a oni je izucavaju.

• M

Vukajlijin forum ja najpregledniji, najzabavniji, najlakši za korišćenje, najzanimljiviji, ili sam ja samo neupućeni noulajfer, a dokad će bit' takav, ne zna se. Ono što je Nokijin meni među telefonima, to je Vukajlijin forum među sajtovima.

• Earthworm Jim

Obrazov forum je krajnje do jaja. A tema je mrtva, pa kontam da je bitno da napišem bilo šta. lolo

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.