Ako neko zna bilo šta o ovome ili zna gde da nadjem bilo šta o ovome pomagajte, uzvraćam uslugu ljute veze imam moćan sam čovek jako
https://i.imgur.com/xAdE7GN.png
Pomogao bih ti rado brt, ali sve više i više shvatam da spadam u bukvalno 2,5% ovdašnje populacije mladih koja se ne razume u računare, programiranje i ostale digitalno matematičko računarske mambodžambove.
U prevodu: Glup sam za isto i nikad me nije nešto ni interesovalo da sednem da probam da naučim. :-/
- D
De malo pojasni naslov uopšte, dobio si uputstva valjda. Šta fazon, skajp treba da ti bude medijum u komunikaciji između kompa i telefona (activesync)?
I jesi to u nekoj etš dobio? To su fazon počeli od moje generacije da se zezaju sa temama. Pre toga su 30 godina bile iste teme...

Imam 4 pitanja, pa kaži koje ubada tvoju temu.
1. Misliš kako da instaliraš Skajp na mobilnom i na PC-u i koristiš isti account da pričaš?
2. Kako da uradiš sync Skajpa između mobilnog i PC-a tako da dobijaš SMS poruke na kompu?
3. Kako da praviš video pozive na mobilnom i PC-u?
4. Ovo Dođoš što pitao.Što reče Dođoš, pojasni malo. Ili idi kod tog profesora, pa neka ti on pojasni. Ili idi do njega, ljubi ga majka i kaži mu "pita Bata Sale šta ti koj kurac ovo znači majmune nesposbni što nisi bio dovoljno dobar za privredu, pa radiš u školi i zajebavaš mlade ljude, da može čoek da mi pomogne da napišem maturski na tvoju retardiranu temu".
- BV
Ma balavac se zajebava

Prijatelji pitao sam danas i reko je da napišem opširno o Skajpu smartfonima itd da izgura 15 strana min i da će se posle toga odgovori sami kazati
Šta fazon, skajp treba da ti bude medijum u komunikaciji između kompa i telefonada, makar sam ja tako razumeo nisam dobio uputstva neka osim forme i naslova