- јп
Мачке су за гледање... егзотичне., оранж-црног крзна. Пси су за суживот.
- DP
Al odakle to mačke SVOJEGLAVE i NEPOSLUŠNE ima u zgradi kod mene jedna debela ide ko ciganin od vrata do vrata govno bi pojela da joj baciš. I samo lezi depresivno po ceo dan
- b
macke iz razloga sto zna da sere gde treba za razliku od dzukela koje pisaju i seru gde stignu
- b
haha inace ima ona ako hoces slugu kupi kera ako oces gospodara kupi macku
u praksi macki izvrnes konzervu ili one granule u ciniju i ocistis pesak, keruzanju vodaj po ceo dan napolju bilo kisa ili sneg ako neces da ti zasere stan

evo naravno da ce najveci poslusnik na sajtu koji je morao ceo zivot da peva sta mu kazu i da aplaudira u masi kad mu kazu IZ KOMPLEKSA da voli vise macke jer su po prici sve ono sto on nikad nije bio
glupane izadji iz tog mehura u kom zivis, pas se jednako lako nauci da trazi da ide napolje da pisa i kenja, a ne ko macka da ti iserava ona jeziva tanka i smrdljiva govna u pesak u kupatilo
- јп
Ахахах дочекао је пенал пезз
Танка говна пуна песка...
- b
pa sad, neki imaju i terasu ako nije garsonjera u pitanju, ne mora kupatilo

brate bas nisam volio macke ono bas bas nikako ali prije 2-3 godine ja msm 2 jedan Sajo(sto se za vrijeme rata krio ispod leseva itd ) omaci mu se macka majka navali da donese i on donese ja majki krv pio sto ce nam to i tako znaci sprdali smo se sa njima zvali ih sajovke po saju i tako ali brate malo po malo znaci te macke su mi se tako pod kozu bile uvukle i nedje mozda pola godine posle jedna macka ojde nedje ubiju je kola malo posle toga opet i ovu drugu ubiju kola tu bas ogromna tuga bas bas znaci ka da mi je neko ruku okinuo pa ne mogu dotu vise igrat tako nekako i reka sam majki nikad vise da ne trazi macke i mozda godinu posle toga saju se macke opet omace i majka mu trazi opet macke ja skacem na majku sto radis to jadna sto ce nam to opet i donese nam macke brate vrlo slicne onim proslim mozda cak i jace i znaci bas su prelijepe i fine i mirne i umiiiljate braate znaci nevjera kako umiljate ono bas dodju da se maze i cuda cuda i mozda godinu ili pola godine jednu mi opet ubiju kola a i drugu nedugo zatim
nikad vise moja kuca macke nece imat ne brate prevelika je tuga kad ih izgubis- DG
Људи који држе мачке или псе у кући су највеће дебилчине на свету.
- М♦
Mačke jer one vode same brigu o sebi, nahrani kad se setis i pusti je da ide po selu i zivi zivot lepo i slobodno. Kera moras da vezes negde ili mu ogranicis kretanje jer je debil.
- М♦
Ma salim se ja malo, kerovi su bolji
- b
ja imam macku, mislim nemam ja nego kucni macak, treba li napominjati da je rasan persijaner sa papirima i ostalo.... ne sluzi nicemu generalno, tezak smarac i dosadnjakovic, grebe vrata, ludi celu noc po kuci... ali opet nekako se vezes za njega, nemam pojma... evo sad nisam par meseci u Srbiji, kazu mi da je smoren, slabo jede, verovatno mu nedostajem
- јпЉуди који држе мачке или псе у кући су највеће дебилчине на свету.
Не. Али људи који држе коња од 25 година у кући су већ упитни.

Macke. Ne setas je, nahranis je, zamenis joj pesak, ima karakter, a ne slepo podanicko pozicioniranje u coporu. Vezuje se uglavnom za jednog clana porodice, eventualno ako je neko bas fin prema njoj mozda ga zgotivi. Nece pokazati pandurima gde drzis vutru i slicne stvari.
Psi su previse komplikacije i za ljude koji vole da su napolju i da neko bas bas zavisi od njihove dobre/ lose volje.- DP
Samo kučiki
- l
macke, lepse su mi.bas me briga sto nisu umiljate kao psi, covek moze da gnjavi macku dok spava.ako je budna onda bezi pa i kad je uhvatim ne mogu da je zadrzim vise od minut.znaci najbolje dok spava.a nervira me kad vlasnik psa kaze-vise volim pse jer pokazuju ljubav..pa onda one price-moj riki mene kad vidi on skace od srece.jooj ko se to meni obradovao.fuj macke, macke su lukave.oce da izrade coveka i ne masu repom i skacu od srece kad vide gazdu.nego ih briga za gazdu.kazes joj:eeej ko te rani, dodji voli me..a ona nista.
- b
haha da, ovo sta kaze labo kako se samo usudjuje da mi ne dodje kad zovem.. da ne pricam o primatima koji sutiraju onu pitbulove da budu opasniji, kakav jebeni glitch evolucije...
- l
bombas, u mnogo stvari se slazemo.mi smo ta generacija koja koliko toliko zna za prave vrednosti, ne ko ovi klinci danas.a ljudi u staro vreme su ziveli najpravilnije.sad se seti jedne zene sto po ceo dan ide sa svojim kucetom i prica sa njim.sva je posvecena kucetu, to kuce je ceo njen svet.kakav mizeran zivot, treba da se ubije.mucno je gledati je.posebno kad prica sa kerom kao sa srodnom dusom.takav osecaj ne izazivaju u meni ni prosjaci bez ruku i nogu, ko ona...ljudi su je izdali a kuce nikad nece.
- l
nekad su ljudi bili srecni samo da imaju da pojedu i popiju.ali zato nisu znali za stres, bili su srecniji nego mi danas.tako se pravilno zivi
- l
orkana pricas lazi
- l
jedna zena je sexualno opstila sa kerom preko 10 god, ker joj bio ljubavnik.aj da je samo to nego je kupila grobno mesto za nju i kera da budu sahranjeni jedno pored drugog
Macke. Ne setas je, nahranis je, zamenis joj pesak, ima karakter, a ne slepo podanicko pozicioniranje u coporu. Vezuje se uglavnom za jednog clana porodice, eventualno ako je neko bas fin prema njoj mozda ga zgotivi. Nece pokazati pandurima gde drzis vutru i slicne stvari.
Psi su previse komplikacije i za ljude koji vole da su napolju i da neko bas bas zavisi od njihove dobre/ lose volje.IMA KARAKTER....hahahahhaha.....reci ovo engleskom buldogu koji ima vise karaktera nego 99% ljudi na svetu....koji jebeno je tvrdoglaviji od svake macke i neposlusniji....ima preko 200 vrsti pasa samo tih rasnih priznatih od kojih je svaka drugacija, al ne mora neko ko se apsolutno ne razume bukvalno ni recenicu da sastavi o kinologiji mora da da svoje misljenje inace ce se smatrati jako neispunjenim danom....ajde bezite bre, macke sve od ove domace do one najdivljije tipa tigra i lava sve imaju isti karakter i dosadne su generalno, a psi, kolko god rasa postoji na svetu sve su drugacije, i ono sto pas moze da nauci tipa malinois ili border koli ili tako nesto ne moze ni simpanza jebena da nauci, aj mrs svi u kurac sa tim pricama o macijem karakteru....od tog njihovog karaktera samo dobijete da vam skrivaju tanka i jako smrdljiva govna svuda iza troseda i ugaonih garnitura, kad god im je dosadno iskopaju govno iz peska i stave ga negde vama ispod kreveta.....psi su 5000000 puta raznovrsniji i osobeniji i imaju vise karaktera od jednolicnih macaka na koje se loze hipsteri i mahom masa iz kruga dvojke

plus sto pas ako stvarno ne umes da mu budes karakter bukvalno je nocna mora, pogotovo ako je neka rasa iz FCI2 grupe na primer molosa.....bas bi voleo neku presvilenu osobu da vidim kako barata sa boerboelom ili bulmastifom ili alabaiem ili nebitno sta hahah koji se ne boji ni kometa sa svemira da padne na njega, a kamoli kad oseti neki svileni glasic neke feministkinje kako mu govori TI NISI MACKA NEMAS KARAKTER..... ajde mrs bre i za najobicnijeg maltezera moras da imas karakter da bi te voleo i postovao, a kamoli za neku zver od psa, tako da ne moze svako da ima podanika u psu, pogotove ne svileni glasovi hahha tipa bombas ili tako neke feministkinje....a svako moze da ima glupavu macku koja nikog ne slusa i koju svaki pas zadavi cim mu dodje u dvoriste

Imao sam koker španijela , koji je izuzetno bio veran, a komšije imaju barem 10-ak mačaka, koje više budu kod mene, nego kod njih, zbog velikog dvorišta gde mogu da se zabavljaju.
Neki dan baš mi druge komšije otišle nešto privatno u Germany, i ja prosto ne verujem kako njegov pas tuguje za njima.TRi dana nije jeo, a svaki put kad pređem kod njib on se zaleti na kapiju, jer misli da oni dolaze.
Sve u svemu da skratim priču, i ako sam i ja imao predivnog kokera, ipak dajem glas MAČKAMA, jer BAŠ ZATO ŠTO NISU VERNE GAZDAMA, tako lakše preživljavaju i gledaju samo svoj interes, a psi su previše vezani i to ih puno košta u njihovom životu.
Ima razlika naravno u zavisnosti od rasa, i naravno da li je životinja od malena kod istog gazde, itd., ali donekle to varira po istom principu.- b
Jedini razlog što se ne bavim preterano ozbiljno Pezosom jeste baš ogromna razlika u svemu. Kao dete od pet godina da me napadne i maše ručicama, eto tako. Dakle u svakom smislu sam užasno i neuporedivo dominantan u odnosu na njega i nemam to pogonsko gorivo da se bakćem sa njim. Jednom rečenicom sam ga izbacio iz takta, evo ne može mesec dana da se smiri i progoni me u maltene svakom upisu.To je stvar iskustva jednostavno, kakve šanse ima 28-godišnjak koji živi u Novom Sadu sa kevom u garsonjeri protiv nekog poput mene? Postoje dani kada vidim više akcije nego nesretni Pez za čitav život. Zato ga i ne diram, mislim zamisli Javor (Pezos) trči okolo unezveren i proziva Čelzi (ja), smešna spika. Jebena vukajlija, dođeš malo da se nasmeješ, progene te kojekakvi mediokriteti Pezosi, Čika Bulje i slični.

Komšinica 80+ udovica muž vojno lice umro ona živela sa Vučjakom i 6, 7 mačaka
Vučjaka muž doneo iz vojske. Umre žena nisu je našli par dana dok se u prodavnici nisu zapitali gde je
Dodje hitna, policija i provale uvidjaj ovo ono da je neko nije ubio imala baka pare
Mačke krenule da je jedu jebeno, pete joj pojele skroz to se videlo a vučjak podavio sve mačke i majkao pored nje tu. Nerealna slika
Mada mislim da sam pisao o tome
Kako neko može da voli mačke mrtve od kerova