- TB
Марина и Јоко Оно да сниме дует где вриште обе....

Nije nju, cerku visokih funcionera KPJ i unuku patrijarha SPC, dzabe jos ona Titina drzava oterala u picku materinu i odjebali je i za pare i za fondove. Ni mamaa ni papaa nisu mogli da izbunare kintu, pa otisla na zapad da riba koske. Sad se vratila kada NJ.K.V. Intergalakticki Imperator moze malo da marne love iz budzeta preko nje. (ne dirajte samo porodicu)

https://www.danas.rs/kolumna/aleksej-kisjuhas/to-bih-i-ja-umeo/
Moralni i doslovni kepec Kišjuhas u epizodi "Svako ko ne misli da je postmoderno i moderno kul, edži i progresivno i ne lupa glavu satima da pronađe neki šatro smisao u gomili gluposti, da bi pokazao kako je pametan i dubok, je krezuba porstačina"
- TI
Snimljena je i parodija koja prati njen rad.
Cate Blanchett je odlično odigrala Marinu, a sam film može da bude interesantan i fanovima i hejterima. - DP
Druze, dodji sa svog originalnog naloga, pa da ti se neko obrati i registruje, nemoj da te bude sramota. Dernhelmyu. Lol
- 6
некропост
- PA
Daj tog njenog brata da čujem šta sve priča o Putinu
- P
Ovo šalče mu daje tu notu ozbiljnosti i kompetentnosti da priča o globalnim planovima..
- PA
Odgledao sam sve, tj. odslušao i imam utisak da se krije velika lisica u čoveku, a opet da govori istinu onako propratno uz manipulisanje nekih podataka jer nema šanse da bi se tako lako odao kao seka mu satanista, a on je kulturica jbt baš sus susova
- PA
Ono što je pričao za ona sela kao manipulacija istinom e to je on on radi to
- PA
Ma da brt to potpisujem, sedamdeset mu je leta i pun je životnog iskustva zna sve okultne tajne nema on šta da se zamara prikrivajući nešto. Više mi se čini da i to čega se ne dotakne više radi zato što mu smor da pravi uvod u tu sferu o kojoj ni voditelj ni prosečni gledaoc nema utemeljen koncept pa vrti priču gde mu lakše da nikom ne pregreje mozak
- PA
Npr sad ja da pokušam da objasnim Srbinu pravoslavcu kako je Lucifer zapravo perverzija Venere pa linčovali bi me