Animoziteti medju vukajlijasima
  • Eru Ilúvatar

objasnjavanje kompleksne mreze hejta medju vukajlijasima i razloge za to, odnosno kad je otprilike pocelo

reme - - - - - bohor

(nedovrseno)

pseto -- - - -- thilmo

(nedovrseno)

• kandidar

Valdemar <=> Granjka
    (lateralno dovršeno)

• Thilmo

Ja pseta gotivim, samo ga jebuckam profesionalno.

A reme i Bohor su imali nekih ozbiljnih cimanja, valjda ga je reme olajavao kod svih na fejzbuku.

• Eru Ilúvatar

rasni i kosmopolita
    kosmo ga banovala za nebitna sranja, on joj pretio da ce joj zaklati sina

• Mali Mujo

A boljo i macak? ili boljo i bombas? ili boljo i daun dog? ili boljo i boljo?

• PuppetMaster

Paprat i Izijem vs Armin

Pa se zapitajte ko je pobedio (ko vise ne dolazi na forum itd) ;)

• Мачак у чизмамa

Хахах Мујо, па нисам ја имао проблем са њим, него он са мном... срећа те кренула школица па више не морамо гледати малог дебилка овде. Плиду ми недостаје.

• Мачак у чизмамa

Ни ону бакутанерку козополиту... капирам да јој се рука заглавила у шупку неког пензионера, па добила гангрену и сад нема чиме писати

• Mali Mujo

Hahah kosmopolita kao ovi politicari nasi, dok je imala vlast glumila neku silu, cim je izgubila zavukla se u misiju rupu i nema je, ne postoji vise

• Petar Pan Pezo$

bukvalno kosmopolita najvece razocarenje, glumila silu i serifa, ko sadista najgori bila i bukvalno onog dana kad joj ukinut mod nestala sa lica zemlje

• Марко 

мени ће јебени расни вероватно да дође на славу мислим ја нећу бити тамо ал јебени расни ће ми доћи на славу

• Марко 

оставиће пластично говно испод славске трпезе фазон

• Eru Ilúvatar

hahahaha da jebote marko i rasni
    ma rasni je sad pripitomljen sem kad se napije pocne da lomi beograd

• Galantni kosovac

Rekoh ja okumicete se ti i rasni na kraju

• Сантјаго Коровјов

objasnjavanje kompleksne mreze hejta medju vukajlijasima i razloge za to, odnosno kad je otprilike pocelo

reme - - - - - bohor

(nedovrseno)

Kad je otkrivena njegova i babina mreža spletkarenja po FBu. Mada nema nekog hejta, samo ću razgnjecati govno svaki put kad ga vidim i to je to.

• Eru Ilúvatar

s kim je bese bilo ono za tanak vrat

• Petar Pan Pezo$

sa maestrom, tipa dal je deblji vrat ili kurac tako nesto

ali primer kosmopolite je da se nikad ne treba preterano leteti u zivotu i zamisljati da si bog jer te zivot kad tad opauci i pokaze ti de ti je mesto...ej od onakve zene ko hanka paldum sto je sutirala zarobljenike u logorima po jajima da tako samo nestane odjednom cim joj oduzeli moc

• Мачак у чизмамa

Хахах, добар је био Расни док је био на ланцу... Сад је осетио чари велеграда, вожњу трамвајем и пицу код Буцка па нас заборавио, то можда више говори о њему но добро... козополитен убедљиво најјаднији створ икада на сајту, човече кад сам јој видео слику једино по чему се разликује од Ердогана је дужа коса

• Мачак у чизмамa

Пезосе, мислиш ли да она и даље живи у убеђењу да јој је одузимањем мода учињена неправда, хахаха

• Марко 

једино по чему се разликује од Ердогана је дужа коса

хсхахаха

• Мачак у чизмамa

Хахах а ложиш ме за јебеног расног на слави буразер га твој звао шта? Ти као да си крао из цркве к'о Стефћа хахаха

• Thilmo

Zapata- - - - - Tarzanija

(tišti ga još(nedovršeno))

• Eru Ilúvatar

(daniel pojeo svu drogu)

• Thilmo

Mene Zap sa tim stolicama podseca na Travoltu. Kad Kale kaze da ce da baca rime a Travolta pita a sta cu ja, ovaj mu kaze da ga odjebe, pa ti isto.

Onda ovaj mucenik pocne da improvizuje i igra nesto.

https://youtu.be/-mb-QaeeZ4s

• DP

A što sad odjednom hejt druže?

• Thilmo

Animozitet

• Thilmo

U skladu sa temom

• Thilmo

Nema hejta druže moj

• DP

Pa nemamo ti i ja medjusobni

• Thilmo

Ma zezam se bre. <3

• Mali Mujo

Al najjaci je Travolta sto ne jebe Kaleta ni 2% i prica preko njega "ovde dzon travolta deste amerikanci"

• Thilmo

Baka prase ukrao travolti ovaj mark muv.

• DP

Elem u pogledu Tarzanije i to: propao je sajt bez mene, ne postoji, stranica fb koju sam uređivao maltene sa 300k pratioca (skoro svaki status bio moj), ne postoji, a ovi dnevnjaci su se sveli na reklamne skečeve za maxbet. Tako da to je to što se tiče te priče.

• Thilmo

Kolko jak ovaj poster sa nik vujicicom hahahah

https://vukajlija.com/forum/teme/73105#post_3895413

• Che-Vu

A kakva je to govedina bila izmedju Tilma i Pseta, nisam školovala?

• Мачак у чизмамa

Мачке су хаос направиле на Новом Зеланду. Истребиле гамад и разне киви птичурине. Нећете умаћи мојој шапи, неприлагођени!
    https://m.youtube.com/watch?v=GtAIo7de3wU

• Мачак у чизмамa

Узгред, мени је много интересантнија психоза овдашњих глава, него анимозитети... Тилмо провоцира Келта како му фали српски тамо у туђини где зарађује најмање десет тусућа франака месечно у једној од топ пет земаља за живот на свету док њему за шесто евра газда набија кулен у дупе ако га не испродаје преко таргета, човек се са 35+ теши тиме што је ОСТАО ОВДЕ, жена га оставила због менаџера из такође Златиборца, са којим правом кењаш некоме, па тачно те за десет година видим као достојног наследника Бобана Здравковића на тој столици, у истој пози и са којим промилом више у крви... Онда имаш Декуја, мусавог крмка који мисли за себе да је фрајер јер је упропастио пар малолетница које капирам да сви јебу јер ако су му се натртиле за ђус водку и вожњу колима, то је то... имамо и Псића са сличним комплексом, са тим да је он већи дегенерик, получовек са полудипломом полуфакултета "ај дај чисто да завршим нешто"... и тако даље. Бохор архетип сељоберчића, листи нема краја али имам неке обавезе сада

• DP

Ajde mene ajde mene

• celt

Tilmo je u pravu donekle macak. U principu nigde ti nece biti 100% sve potaman. Imam osecaj da kad dodjes u situaciju da ti je sve na mestu da je to otprilike trenutak kad umres, tako da to je to.
    Problem je doduse kad se fokusiras iskljucivo na lose stvari kod drugih, jer onda najverovatnije propustas da ispravis stvari kod tebe sto ne stimaju. Komunisti su usadili to misljenje dugo na foru truli zapad, nema dusa i tako to, jer onda gledas i razmisljas, ok jeste imaju bolju medicinu, infrastrukturu, sigurnost na poslu, uslove za zivot blablabla, al nema to dusu. i onda kazes ok, nemam ja ovo prvo, al imam dusu i ok sam sa tim. I onda i ne pokusavas da mozda napravis bolje onde gde moze da bude bolje, jer to znaci da ces da izgubis dusu. i tako to :)

A generalno, svi smo u istom sranju, rodis se, ako si srecan preneses gene dalje, ako si bas srecan prenes gene i svoju pricu dalje, razbolis se i umres, i to ceka svakog. Muka je ako uzmes pa tako racionalizujes sranja oko sebe

Koji ti je orginalni nalog.

• b

Sve će krenuti bolje kad ugasimo džvedždu. Grobari će znati da je Srbija na pravom putu i da nisu uzalud trošili energiju, a musavima će laknuti poput nekog ko je počinio krivično delo, pa ga milicija skemba konačno. Biće im krivo, ali će osetiti ogromno olakšanje jer je izvor njihove sramote nestao

• celt

dobra fora bombas

• Eru Ilúvatar

molim bez ovoliko oftopika
    s kim je bese hteo da se bije valdemar kad su ga zvali vlade limar?

• Thilmo

Mačak je reme ili ona njegova promiskuitetna, nema druge.

• Мачак у чизмамa

Разделио сам шифру неколицини људи. Са молбом да се држе аутентичног стила Мачка у чизмама и ћирилице. Можда ћу и Тилму, жао ми га је, није он превише лош човек, ето реновирао стан, хтео да свије породично гнездо, а дроља га оставила... Ожени се поново, немој да се патиш. Иначе не капирам те ваше јужњачке жене које лелемуде о некој љубави, а ето продају се за скупљи ауто и генерално тешке су курветине. Овај пут ружнију, Тилмо.

• Eru Ilúvatar

hahah definitivno reme

• Thilmo

Ok lorde od tankog vrata i njegova konkubino.

• Мачак у чизмамa

Не стижем никако ових дана да похвалим Еришу, препознао сам његов таленат од првог тренутка, сада се показало да је моје мишљење о њему као истински проницљивом, детективском уму, тачно, хумор такође баш по мом укусу.

Бај д веј, буди речено. Розбратна између Влада Лимијера и Грањке је један од лепших момената сајта

• Thilmo

Haha ne stiže danima da napiše pohvalu na vukajliji kao zauzet je hahhahhaha lol.

• јп

Нечовечно је прозивати Тилма. Кад год ми дође имам неку задршку. То је као да шутнеш циганче. Можда је стварно дупли налог мали ублажај за ту дилему

Мада ваља с времена на време састругати то гованце са ђона