Obaveštenje: došao je kraj uvredama na forumu
  • kaizen

Uskoro će godinu dana bez moderatora i mislim da je svako imao priliku da kaže šta je kome hteo na forumu u tom periodu. Od sada, želja mi je (a verujem i svih dobronamerih ljudi na sajtu) da na forumu više nema tog otrova. Umesto da se ponovo angažuju moderatori za ovu svrhu, krenula je da radi skripta koja će da automatski onoga koji krši ova pravila da trajno ograniči u korišćenju sajta. Kao krajnja mera predvidjeno je i brisanje profila.

• BV

Moze li se videti spisak zabranjenih reci

• kaizen

Nema striktne liste nego predvidja vredjanje na osnovu poruka koja su brisane godinama unazad.

• kaizen

ali i ako moze bez ovih testiranja, njih cu sam da banujem...

• A

Skynet bokte.

• fade

sledeće otvorena tema će biti takmičenje ko će više, i vremenski duže da psuje, koristeći neka slova sa diakritikom, možda kombinacija ćirilice i latinice, možda malo oni fensi simboli što koriste klinke

sky(net) is the limit

• Mali Mujo

Nije ih trebalo brisati, trebalo je ostaviti samo ovu skriptu koja prepisuje sa ***UVREDA***, bilo bi kul, kad te neko nervira ne moras vise da smisljas koga mu sve nataknes na kurac i kako, vec samo napises ***UVREDA*** sam

• kandidar

Bravo Mujo, ideja od milion dolara

• riffraff

Gazda, imaš 100 evra na zajam? :D

• Eru Ilúvatar

sto se mene tice uvrede su i formirale forum i ne slazem se s ovim, ovo je povreda slobode govora

• kaizen

Nije ih trebalo brisati, trebalo je ostaviti samo ovu skriptu koja prepisuje sa UVREDA, bilo bi kul, kad te neko nervira ne moras vise da smisljas koga mu sve nataknes na kurac i kako, vec samo napises UVREDA sam

u pravu si

• krupovrbaski zmaj

Bice ovo zanimljivo :D

• јп

Hahah skripta za uvrede, ma daj. Je l koristi Jogurtov komentar kao apsolutni šablon?

Uostalom, uvek može da se nadje nov sklop reči, kovanica i pazi sad SLENGA koji nijedna skripta ne bi mogla da pokrije. Za ovo ako hoćeš da isteraš - ili živ čovek da reguliše ili free for all.

• krupovrbaski zmaj

da li će kao uvredu prepoznati ako nama bosancima kažu da je burek sa sirom, bombasu da je zvezdas, bolji da je hrvat itd. Vidjecemo.

• Рус

**UVREDA**

• Džonimir

Uostalom, uvek može da se nadje nov sklop reči, kovanica i pazi sad SLENGA koji nijedna skripta ne bi mogla da pokrije. Za ovo ako hoćeš da isteraš - ili živ čovek da reguliše ili free for all.

Apsolutno se slažem sa ovim. Poštujem što se konačno radi nešto na sajtu ali ovo je teška glupost. Jbg vidi samo šta je bilo sa skriptom za hejt.

• Zelen Lukac

Haj da vidimo i to čudo.

• Eru Ilúvatar

kajzene ako uklonis uvrede ubio si pola coveka u meni
    ej kazjene napunim ti...

• kaizen

Uostalom, uvek može da se nadje nov sklop reči, kovanica i pazi sad SLENGA

Pa dobro tako nešto će pre da zabavi nego uvredi... Pričam o klasičnim psovkama i pretnjama.

Ne tvrdim da imam rešenje već početak rešenja.

• Eru Ilúvatar

ovo nije pocetak resenja nego resenje
    ako hoces da zatvoris forum
    i sve prozivke su bile do jaja poslednjih godinu dana nista nije bilo nesportski, ovo ti je kao da u birtiji zabranis ljudima da se deru i biju

• kaizen

i sve prozivke su bile do jaja poslednjih godinu dana nista nije bilo nesportski,

Daa bas je do jaja bilo kako su se delile fotografije clanova sajta, kada im se pretilo cak su i clanovi porodica bili kontaktirani. Ako je to cena da postoji forum i sajt na kraju krajeva, i bolje da ga ne bude.

• b

napusim vam se masne kurcine, poz imam posla uskoro se sastajem sa ministrom licno i moram da pripremim neki materijal bitan, drzavne stvari jbg ne kapirrte vi to musavci, samo sam svratio na kratko da vidim sta ima novo

• kaizen

skripta ne igra fer, samo toliko cu reci

• krupovrbaski zmaj

bilo bi kul da je skripta po principu ruskog ruleta.

• Petar Pan Pezo$

znaci neka legendica sajta koja ti je i stvorila ovaj sajt napise nekome aj mrs debilu, bice zauvek uklonjen sa sajta...
    znaci smecemo samo kao pedercici neki da pricamo bez prozivanja i uvreda....za 4 meseca nece biti 2 coveka ovde, jedino je trebalo sankcionisati bombasevo kacenje slika porodice i te stvari

• krupovrbaski zmaj

bombas
    napusim vam se masne kurcine, poz imam posla uskoro se sastajem sa ministrom licno i moram da pripremim neki materijal bitan, drzavne stvari jbg ne kapirrte vi to musavci, samo sam svratio na kratko da vidim sta ima novo

Mora da si eminentan član pozorišne grupe u vašem sanatorijumu.

• fade

više je bilo do jaja što si bio upućen u temu, a nisi udario ban, bar bi vratio bonbašu malo dostojanstva, imajući u vidu da mu je 43 godine, a ponaša se kao da mu je 9.

stavi glasanje na post, ako neko kao tipa bonbaš, u skoro svakom postu psuje i pljuje, skripta pokupi uvrede, i članovi mu minusiraju post, onda neka dobije ban na XX sati.
    mogli bi da glasaju samo članovi sa 100,200 il više poena.

ili banuj bonbaša, onda ti skripta više netreba.

• krupovrbaski zmaj

ma prekomplikovano je to. jedina kul stvar je što skripta nije fer. podsjeca me na kosticevo modovanje.

• Eru Ilúvatar

deljenje privatnih fotografija nije vredjanje, vredjanje je sastavni deo ovog foruma, ovo sto je pezos rekao, niko ne zeli da dolazi da cita remea kako kenja o kraft pivu nego remea kako tovari kosmopolitu i bombasa i obratno

• Thilmo

Reaelno je debilko bombas kršio neka "moralna" pravila na forumu, gde je iz nemoći i skroz bez razloga kačio fotografije članova porodice.

Ali lik je retard i niko ga ne shvata ozbiljno na sajtu, tako da uvođenje nekih kazni zbog par debila je skroz nepotrebno.

Eksperiment je pokazao da je sajt mnogo bolji bez moderatora.

Da si to ranije shvatio, umesto što si mislio da si mnogo pametan jer ti modovi rade za džabe, sad bi imao milijarde umesto hiljada i sajt bi ti bio živ.

• K

Pa ta kacenja slika su incidenti koji se dese jednom u pola godine. Ti kaizene mozes sam da ih pobrises realno, dovoljno je da udjes jednom dnevno na forum, posto je to jedini problem i jedino sto stvarno moze nekome da napravi problem. Najveci problem su deljenje licnih podataka i spam koga ima previse, a uvrede stvarno ne bi trebale da ikoga vredjaju na internetu u 2020-oj godini. Jedino ako neko bas prevrsi meru, al i to vise moze da se okarakterise kao problem spamovanja, a ne vredjanja

• Бадвајзер

Увреде насумичних интернет слова на шаљивом сајту.

• Mali Mujo

ili banuj bonbaša, onda ti skripta više netreba.

U sustini.

Niko drugi nije ni dijelio tudje slike i podatke koliko znam, a ova klasicna napusavanja polnim organima su bukv 90% postova na Vukajliji, nece nista ostati ako se uklone.

Nije ovo neka ana.rs ili sta ja znam, pa da ce biti zabavistance i da cemo se fino igrati ako nam se budu brisali postovi i profili zbog psovki

• Petar Pan Pezo$

To je kao kad jelena djokovic dodje na tv i drzi predavanje kako narod u srbiji tesko zivi sa 500e, pa sta ti znas o tome, valjda o tome moze da prica neko ko se muci da zaradi, a ne ti sto ti muz aseksualni daje milione u dzep, ti bas znas kako se narod muci...tako i ovo, sta kaizen zna sta je dobro za sajt bukvalno nije ucestvovao u stvaranju bilo cega samo malo selektivno gledao sa strane i sad dodje on i kao ukidam sve psovke trajno se udaljava svako ko kaze nekom da je picka valjda ja znam najbolje kako treba...pa evo ti ga onda sajt pa sam pisi po njemu

• Thilmo

Al bukvalno su mu stefani kostici i kosmopolite unistile sajt.

Jer su mu bili ljudi od poverenja lol

• A

Kostić je bio odličan moderator. A bio je i dobar za sajt. Ne znam da je neko zbog njega otišao odavde, recimo.

Zbog tebe, Tilmo, recimo znam da neki jesu.

• Eru Ilúvatar

ahhahaha vidi kako se pise o jeleni djokovic tako agilni se pojavljuje na temi

• Сантјаго Коровјов

Eksperiment je pokazao da je sajt mnogo bolji bez moderatora.

Pa naravno da je bolji tebi Tilmić, pošto je sada sajt sa 11 specijalnih olimpijaca, s kojima niko neće da bleji.
    Al' u suštini je krš, jer je skrojen po meri Tilmića i Bohora i ostalih narikača. Mada moderatorkinog pastuva čini mi se da nema toliko svuda u poslednje vreme.

U suštini, vređanje je ok u nekoj meri, ali kada vređanje dostigne nivo gde se ljudi međusobno diskredituju na osnovu toga što se ne podnose, i kontra argument na temi koja se bavi nečim što nije suva spamčina bude pljuvanje te ličnosti, onda je vređanje problem. Tj. sajt postaje za krupnu i sitnu stoku, koja na njemu obitava. I to je to.

• krupovrbaski zmaj

veći problem je spem.

• Сантјаго Коровјов

Hahahahahah, al kad lik koji je u svojih 40 išao po sajtu i plakao i vređao okolo, uz povremene pretnje jer su mu obrisali Snežanu i sedam jegera, a onda kačio pijane maloletnice iz Urgentnog u Nišu, pa lagao kako je zinuo, a sve to da bi ga udruženje paraplegičara Vukajlije prihvatilo kao nekog svog, kaže da je Kostić uništio sajt, onda definitivno jeste.

Kostić je tu apsolutno nebitan.

• Thilmo

Reme, navukao sam te da kačiš sliku gde dokazuješ da nemaš tanak vrat jbt.

• Цар

Ух добро је, већ сам помислио да ће сајт да оживи.

• Eru Ilúvatar

ja vec kriziram ne mogu da ne izvredjam nekoga

• Eru Ilúvatar

ubaci bar na profilu opciju:
    filtriraj uvrede
    pa onda ko izabere ne mora da cita, ovako mozemo slobodno da pretvorimo forum u tipa vukajlija pcelarstvo ili tako neki hobi

• krupovrbaski zmaj

treba neka tema ko oktagon na vukajliji.
    Ko udje na temu time prihvata pravila da na toj temi nema pravila i da se sve može. jedini uslov mozda da bude ljekarsko uvjerenje da šifre ko bombas i bolja ne mogu učestvovati.

• Petar Pan Pezo$

Samo treba da se sankcionise to otkrivanje slika porodice i tako ta pickasta sranja, sve ostalo treba da bude kao sto i jeste proteklih 10+ godina....cuj da nema vredjanja hahah imam osecaj kao da sam kod lee kis u emisiji

• l

kako ce da predvidja uvrede na osnovu brisanih poruka kad su te poruke obrisane.videcemo kako ce to skripta da zavodi red na forumu

• industrial

kaizen: "Nema striktne liste nego predvidja vredjanje na osnovu poruka koja su brisane godinama unazad."
    +one koje nisu= i`m fucked