Napuštanje Srbije
  • Vo iz kupusa

Nikola Djurichko yeah goVOrio mesecima kako napushta Srbiju. Onda yeah i ozvanichio da se preselio u SAD. Par meseci nakon toga gostovao je po celoj Srbiji sa nekim sVOjim stend apom. Nikola Kojo vec 25 godina goVOri kako ce napustiti Srbiju i nikako da to uchini. Kazhe, oVO niyeah sredina za njega... Narod yeah ovakav i onakav... Sada i Boshko Dimitriyeahvic napushta Srbiju, ali koliko vidim vraca se brzo.
    https://www.youtube.com/watch?v=RUWkyQ7sDM8

Dokle oVO licemerje. Ako napushtate Srbiju idite tamo i ne vracajte se.

Koga josh imamo na oVOj listi?

• s

Tahchno. Ko god napušta Srbiju, treba to da učini mirno i dostojanstveno, a ne sa nekim pretećim stavom, kao da će svi propasti. Ima istine u tome da odliv civilizovanih i obrazovanih ljudi itekako utiče na stanje u državi, ali ovi su sve samo ne to

• Vo iz kupusa

Da li yeah moguce da se u nechemu slazhemo?

• Sevastokrator_95

ako srbija ikada udje u eu i olaksa se put za njemacke, u srbiji nece ostati ni 2 miliona ljudi

al zato cemo imati SAO juzna bavarska i hesen

• s

Teško to kod Nemaca

Sa EU pasošem, bukvalno samo penzioneri ostaju. Ali svakako će biti više para u ostavini, jer će ljudi više i trošiti, čim više imaju

• s

Zašto ne bih sebi priuštio jedan gala odmor ovde posle 6 meseci robije po germanskim štatovima. Da pišam po ovoj učmaloj žgadiji ovde što radi za 30 iljada. Evo ti

• s

I onda mi prilazi tako neka Jutkina, i Stalker preti da će me lemati... Druže, nije u redu

• s

Po tebe, po tvoju psihu, msm

• Bata Sale

Ja otisao. Mirno i dostojanstveno.

• Sevastokrator_95

moja drugarica iz vojvodine ovde u berlinu izvadila madjarski pasos kad je to bilo najlakse, terala brata da i on izvadi, on mazga kaze necu, ja sam srbin, koji ce mi kurac, ocu da ostanem ovde, ona ga ubedjuje da izvadi svakako, niko ga ne tera da ide, al moze mu dobro doci i ne mora da se odrekne srpskog pasosa, on jok

a kontam da bi pola srbije dalo oba guza za eu pasos

eno ga sad uci madjarski kad nije bio pametan da uzme za dz

• s

Dečko debil. Mada ga kapiram, imao sam i ja momente nacionalističkog zanosa. Fundamental fail. Srećom pa me stigla pamet, pre nečeg drugog.

Pozdrav za Bata Saleta.

• Sevastokrator_95

ma sto je najjace nije u nacionalistickom fazonu, nego tipa zivi u tom malom vojvodjanskom mestu ceo zivot i racuna boli ga kurac, tu se rodio, tu ce da zivi, tu ce da umre

al izgleda da se malo preracunao

• s

Kad su počele da mu trebaju pare, oko koje godine

• Sevastokrator_95

ma nemam pojma, jednom sam video lika u zivotu, samo me je fascinirala ta zadrtost kad sam cuo pricu

• .dr Vuk

Vo iz kupusa je Vodja iz Domanovicevog Vodje

• Vo iz kupusa

Pocheli ste da mashite poentu. Ovo yeah tema za one koji su otishli, a evo ih ovde...

• Čiča Morada

Pocheli ste da mashite poentu. Ovo yeah tema za one koji su otishli, a evo ih ovde...

Za srce si me ujeo.
    Pishe se oVO!!!!!

• fade

keš kolica i srbska sirotinjica

jbg, nisu ženske da prave skandale, pa izmišljaju gluposti da bi bili u medijima
    samo da više njih ne krene kao onaj specijalac trifunović

• s

Damn, I forgot how to 'murica. Budim se ujutru, umivanje, pranje zuba, slušam desetominutno predavanje keve kako treba da nađem posao, oblačim široke farmerke, bele najke, bela siledžijka, kajla sa raspetim Isusom, maramu vezujem na čelo, stavljam cvaje, palim do ortaka na periferiji grada, prepakujemo 200 grama vutre po paketićima, roba mora da ode za 3 dana jer Miki Pajser mora da bude ispoštovan do subote, rokovi su pritisli, žena mi ima 15 godina i trudna je već drugi put, njen ćale je obećao da će me roknuti kad izađe iz zatvora, nervozan sam jako, preživeo sam do 26-te pa me cela srednja škola gleda k'o Boga, imam šest telefona najmanje u fioci gde držim još i utoku i spid za mene da se popravim od stresa
    youtube.com/watch?v=W4VTq0sa9yg

• Čiča Morada

Najjace kad ti puste ovu stvar na sahrani a ti se budis u bolnici sa sto dolara manje u dzepu

• krupovrbaski zmaj

uf al je napakostio policiji. bježanjem od njih, to ce ih bas sjebati kad svi kriticari vlasti napuste drzavu.

• s

HESOYAM AND HESOYAM RIGHT FUCKING NOW

• хезно

istina, postoji mnogo obrazovanih ljudi koji jednostavno ne mogu da se zaposle ili ne mogu da nađu adekvatan posao u Srbiji, ali meni je najjači trip kad mi se polu-pismeni likovi sa jedva završenom srednjom školom žale na platu od 300e... a žive u svojoj kući i mama i tata im plaćaju račune. pa druže pls.

• celt

ma ima poslova i u srbiji nego se sve skoncentrisalo u beogradu majke im ga, a onda ti isto dodje isao u beograd ili bilo gde drugde, ispocetka kreces.

• celt

plus ne mora zivis realno u rupi i da si zaglavljen u autu/prevozu u guzvi 2h na dan.

• l

хезно, a vi sa faxom primate 400 i super vam je.normalno da ce da se zale ljudi na platu od 300e sta pises to..nije samo sredjivanje stvari sa kosovom uslov u eu;nece da nam daju da udjemo u eu jer im odgovara jevtina radna snaga na balkanu.turizam nemamo naftu nemamo pa ne mozemo sami da ispunimo ekonomski uslov za ulaz u eu a i moralo bi sve da se reformise.pre cu ja da zavrsim fax i postanem kosmonaut nego sto ce srb u eu

• l

a vi sto cekate da srb udje u eu pa da bezite malo ste se zajebali

• Sevastokrator_95

nacekacete se hahah

• s

Nemojte bežati iz Srbije, možda vas Boško potegne kamenom uz JEDNO PITANJE (FOTO) (VIDEO)

• Sanitarni čvor

ispunilu su kvotu sa pustanjem tih septicka jama ciganjskih drzava.
    mi jedino mozemo da budemo nesvrstani sa belorusijom.

• хезно

хезно, a vi sa faxom primate 400 i super vam je.normalno da ce da se zale ljudi na platu od 300e sta pises to..nije samo sredjivanje stvari sa kosovom uslov u eu;nece da nam daju da udjemo u eu jer im odgovara jevtina radna snaga na balkanu.turizam nemamo naftu nemamo pa ne mozemo sami da ispunimo ekonomski uslov za ulaz u eu a i moralo bi sve da se reformise.pre cu ja da zavrsim fax i postanem kosmonaut nego sto ce srb u eu

ja hoću da kažem da ljudi koji bi da fizikališu za više od 300 eura u Srbiji nemaju pojma gde se nalaze

• хезно

i presra ga sa tim 400... uostalom koji mi sa faksom, studiram i dalje

• Sanitarni čvor

nije svaka fizika ista.na gradji uzmu 3 soma dnevno.to je najgora sljaka,pa je zato i nasjkuplja.

• Vo iz kupusa

Thug life Serbia

• Čiča Morada

Miki Metjava more like Miki the roadrunner, Miki Magla, Miki Pobegunja

• s

This guy from india is literally amazing, I really enjoyed this video
    youtube.com/watch?v=bQxqIKTO2Ck

• s

Apliciraću za zelenu kartu na lutriji u novembru... Wish me luck. Ako mi je suđeno, biću izvučen... Taman posle imam vremena za practicing my eksent i to train my acting skills, moram i par estetskih operacija da odradim, keramičke navlake za zube, da presadim kosu na zaliscima, nos da smanjim... I pravac Holivud. Naravno, neću odmah, nego ću prvih par meseci raditi svakakve poslove, da kad postanem svetski megasuperstar za deset godina, mogu da kenjam u intervjuu "Pa, bilo je teško u početku, when I moved from Russia. They're still communists there, ya know. Radio sam svakakve poslove, dish washing, Walmart, gas station". Još ćete vi čuti za Škudetta, majke vam ga nabijem seljačke

• L@ki

Зар нису укинули лутрију?

• s

Then I'll find another way, maybe even more funny

• s

Ali mislim da nije, samo su odloženi rezultati, vize itd. Videćemo, za samo par meseci, a ja ću svojim predanim radom

• s

You know how much I appreciate ~★lifestyle★~, instead of "način života"

• s

Serbs don't like to share, so you can give 'em billion they still won't be rich

• s

Ja u Americi, sa svojom moćnom pojavom od 143 cm, pozdrav za sve dušmane
    youtube.com/watch?v=XTKKj0CX3yQ

• TEČA!

Veliki pozdrav iz za vas, mister Stratimir, još uvek daleke Amerike, konkretnije, iz Chicago, IL. Javite mi se privatnom porukom ukoliko ste zainteresovani za preseljenje i život u najboljoj i najbogatijoj državi na svetu. Hope you're doing well. I'll be waiting for your message!

• Vo iz kupusa

Techa, yeahl nas primate za 52. drzhavu SAD? Mislim na grad Beograd, ne na one divljake oko nas.

• Bata Sale

Strate ozeni se i izrodi jedno dete. Da vidis kako dobijas na "lutriji".

• Mister_NO

https://www.youtube.com/watch?v=IiIECMCIEoY

Hahaha ovo zaslužuje da bude viđeno od većeg broja ljudi