Pa dokle
  • s

Najpre da mi se objasni, cime sam ja kao gradjanin koji uredno placa porez i izmiruje sve obaveze prema drzavi, zasluzio da oni za koje sam glasao na izborima da me predstavljaju u duhu ponosa i dostojanstva jer sebe smatram patriotom, zasto mene ponizavaju politicari tako sto me predstavljaju kao roba i jeftinu radnu snagu, zivim li ja u Zimbabveu a da jos uvek nisam obavesten, odakle pravo njima da mi dovede Kineze ovde male zute popisance da ja radim za njega za 30 iljada i jos da mi sefuje, pa necu jebote alo

Dal je realno da ovu Srbiju saftaju vec 30 godina svi je redom jebu suse i pljackaju a ovaj narod nema trunke svesti glavu da podigne i pohapsi sav rltaj najgori olos jer ne mozes da ides u crkvu i slavis slavu i pozivas se na Boga a pljackas sopstveni narod i dovodis ga do ludila ja razumem da averidz srb srecan je kad udje u prodavnicu sve lepo sareno ukusno ima da pojebe nesto ima posao i njega vise nista neinteresuje

Jel realno da se gradjani nista ne pitaju u sopstvenoj drzavi i da su stvari izokrenute u perspektivu da narod treba DA SE PLASI DRZAVE i da nema nikakav uticaj na donosenje zakona na revnost u sprovodjenju zakona na izmene zakona ja mogu Amsterdamom slobodno da setam sa 5 grama vutre u dzepu a ovde idem u zatvor 3 godine a politicari koji na dnevnoj bazi kroz razne seme i poslove opljackaju milione evra niko dan robije video nije cekaj o cemu mi pricamo politicar koji cim oci otvori ujutru vec prekrsio dva zakona ne on bi da hapsi stratimira zbog buksne jebene

Dokle ce vise da nam prodaju sranja i lazi i dokle cemo mi mirno da posmatramo sve to a svi smo svesni istine

Vise mi je pun kurac svega i neki EU pasos bi stvarno postane cilj u dogledno vreme jer ovde se nista ne desava

• 6

па док не цкрнемо.
    Може бити само горе јербо србија је у толико рупи да нас нико никад више неће извући из исте.

• s

2021 godina Srbija nema bejzik level demokratiju vec bandu koja pljacka drzavu koju su razmontirali do poslednjeg srafa i usput laze taj narod i maze mu oci kupuje sirotinju sa po 5 soma od kredita nekog naravno a znamo da su socijala i penzosi najodgovornija biracka grupacija koja za svake izbore uredno ode i zaokruzi propast i svoju i nasu jer u drzavi u kojoj se NE KRADE i socijalne pomoci i penzije normalno da moraju da budu vece dakle prosta logika

• Синиша Вуцо

Брате, зар стварно мислиш да ће се на овде икада живети нормално? Да ће се икад ишта променити? Ја сам пропустио више шанси да побегнем одавде и сада се жестоко кајем због тога.
    А докле овако? Немам појма земљаче. Ја некако догурах до тридесете... Докле ћу да дишем, видећемо...

• Earthworm Jim

Ejdus, ejdus ejdus

• s

Gile, nikad ti nije kasno, narocito ne sa 30 brate, hahah... U zavisnosti sta si sve spreman da radis i na sta si sve spreman da bi nesto napravio, nesto video, prosao. Moras biti avanturista u srcu i prigrliti citav svet, mozda ne ide trenutno ali problem nije hronicno stanje, razumes?

• l

haha sta dokle.vi koji zivite u srb valjda znate da cete dok ste zivi jedva da krpite kraj sa krajem

• s

Hahaha, reci labo koja prevara od drzave, da ti 30 soma da opstanes i onda sledeci mesec tako i samo te vrti u krug a on ti otima zivot a da se obogatis mozes samo na tri ponudjena nacina, prevara, kriminal, politika, eventualno ako si nasledio nesto od caleta neku firmu ili sta god.

• 6

prevara, kriminal, politika

како је добро

• s

I niko se ne buni, lepo mu sta, ima tu da pojede, popije, kredit da podigne, provoza neki polovnjak izadje sedne u kafic DA BUDE VIDJEN i eto ti. Koji su to kompleksi brate

• s

Pa kako se postaje politicar. Moras da budes vanserijski sljam i otpadak da bi se bavio politikom ovde. Nula skrupula, milimetar obraza, i nekako, zao moras da budes, moras da budes losa, govno osoba da bi otisao u politiku, neostvareni kompleksas koji nikad nije razmisljao da napravi nesto kroz privatno preduzetnistvo, ciscenjem ribe na Aljasci, umetnoscu, nebitno

• 6

учланиш се у странку брукаш се јавно за њих и за пар година ако се покажеш добро постајеш посланик и ту иду огромни бенефити можеш крадеш радиш шта оћеш ништа те не дотиче ни закон ни лимунада ништа баш ништа

• s

Znam masu takvih slucajeva, ja brate nikad ne bih mogao da istrpim tu kolicinu ponizavanja koliku istrpe ti govnari, jebote ti likovi bi preziveli i nuklearnu kataklizmu, uclanili bi se vec negde, jedino sto mi je simpaticno kod tih njuski je to da su naucili iz istorijskih gresaka Srbije i posle svakih izbora, oni su redom na strani pobednika

• 6

Јбг пара врти де бургија неће, познајем лично једног лика посланик неки тако нешто није имао кер за шта да га уједе до пре пар година, сад факултет завршен, трособан стан нова градња, брука ауто, покрао све што је могао...

• l

e bas tako.a i za taj polovnjak ima da se namuci ko isus.ljudi su jos odavno lepo prihvatili da kupuju gaderobu najnizeg kvaliteta,nekad se oblacili u italiji sad od kineza.i svima je to ok, misle da si lud ako das za majcu 7-8 hiljada, stedi se i na hrani, na svemu.ali bitno je da moze da se prezivi i da se ne ide go i bos.ljudi zadovoljni sta ce im vise.ustvari nisu zadovoljni nego su se pomirili

• s

Sledeci korak je da se kradja zakonski legalizuje i da se na ljude koji umeju da ukradu iz budzeta, gleda kao na uspesnu i postovanu gospodu. Zalosno

• 6

па тај закон незванично и постоји мислиш да осуђују људи који краду ХА ХА ХА
    како да не, то је она прича када постоје докази и све против неког јачег политичара који је покрао све и свашта па се он појављује сваких годину две у медијима и ЕВО САМО ШТО ГА НИСУ оптужили, после 5-6 година буде помилован не знам ни ја шта и наравно задужи министарску фотељу, свака част заиста.

• s

Auh brate kad vidim devojku da se oblaci kod kineza. Ili je neko sav u tomi hilfigeru. Na kom stupnju ostane covek kad se pomiri sa nametnutim stanjem. Borba je must have. Da steknes nesto, ostavis deci da se ne bi ona morala muciti i pocinjati od nule, kao mi. Da imaju lep i udoban zivot od pocetka, a ne ulica

• s

Hahah ono i jeste, mada mislim da bi i zvanicno trebalo da se ozakoni. Kao u Rumuniji sto su coruptia legalizare do 10 soma eura, znaci mozes da ukrades 9999 e i onda samo dodje cika policajac i kaze pruzi packe ali to je to, ne ides u zatvor. Mislim da treba dati mladima da vode drzavu, fakultetski obrazovanim, napravili bi nesto, makar sveziju atmosferu

• 6

нема од младог вођења ништа окупирани смо деценијама могу само да баце атомску на државу па да нас спрже лепо не би било лоше то

• s

Mora mladost da vodi ovu zemlju, ali ne esenes omladina nego nezavisne mlade licnosti. A okupiran si dokle god se ne usprotivis

• 6

срби данас су слаб народ за револуцију јбг то се видело Х пута кроз протесте у последњих пар година.

• 6

750 учлањених људи у снсу свака част

• s

Ista garnitura politicara od 90ih godina, pa sta mislis zasto je on tu 30 godina, sigurno mu lose. Jebote iz tog doba ostali su da vladaju jos jedino Lukasenko i dinastija Kimova

• 6

лукашенко наводно не прави срања ко ови наши бар није спровео онај карантин шта већ

• s

Ne znam brate sta se desilo sa ovim narodom. Nekad su obozavali proteste i revolucije, da idu da lome, kradu i unistavaju makar... Verovatno se mnogo ljudi zaposlilo u medjuvremenu, nasao negde parce leba i zaboravio otadzbinu, pre je bila velika nezaposlenost pa ono, znam da sam najvise voleo proteste jer sam bio nezaposlen a nesto se desavalo i onda mnogo dobar osecaj ratujes za ideju nekakav si ledolomac Mesija bas bas lozenje

• 6

јбг сад пандури изгледају као нинџе неке оклопи и све то па још кад пошаљу жандарме и војску хахха бедници само то знају не морају ни да похапсе људе само их олеше и то чопоративно

• l

ovaj narod i zasluzuje da zivi ovako, zao mi samo zbog par desetina hiljada ljudi koji ne zasluzuju to.i ta stoka ce da pljuje po zapadu i americi,a pljuje samo iz ljubomore kao i uvek sto rade srbi.pljuju i izmisljaju gluposti, samo to znaju.za zapad konkretno kako ce da nas unisti porobi da upropasti ceo svet i ko zna kakve jos gluposti a ovamo im rastu usi kad dobiju pohvalu od nekog zapadnjaka.

• 6

ovaj narod i zasluzuje da zivi ovako, zao mi samo zbog par desetina hiljada ljudi koji ne zasluzuju to.i

• b

koga uopšte boli kurac za bivši narod... borili smo se svi dok je bilo za koga da se bori... ovo što je ostalo je sprdnja čovečanstva... da idem da gazim za nekog kome je Nebojša Čović legenda? hahhaha jebeno, žirafe su na višem evolutiivnom statusu. Gledam još da proživim, obezbedim i evakuišem porodicu iz ovog brloga i to je sve.

• s

Sta kaze supruga kad si joj saopstio destinacija Azerbejdzan? Mislim, ne kazem, verovatno se cak ni tamo ne krade kao ovde... Dizu spomenik Stefanu Nemanji, umesto da su izlili Cecu u bronzi visoku 27 metara i preimenovali ga u Cecin Trg, i onda svecano otvaranje Cecinim koncertom i da mi lepo objasnimo sta znaci obozavanje do imbecilnosti celom tom navodno civilizovanom Zapadu

• 6

ма немају ковид пасош

• s

Unisteno je jedinstvo naroda, previse nekih podela, insistiranja na individualnosti, trazenje izgovora "jer zasto bih ja kad mi je sav ovaj narod antipatican" nema to veze, ja mogu da te prezirem iz dna duse ali dok protestujemo, ti si moj brat po oruzju i tu nema podela. A posle lako cemo, cilj je bitan

• s

Ali Zapad gleda na ove prostore kao na jedan kavez pun ludaka, nije realno a ne bi ni trebalo nastojati da se POBEDI EVROPA vec treba teziti evropskim vrednostima. Makar da ne mogu vise da kradu iz budzeta, ako nista, nego da te pare idu gde treba da idu. Nijedna clanica EU nije potonula u govna i bedu, ipak

• s

Esenes je grupa jebeno najiritantnijih smradova ikad igde. Evo dacu vam jedan eksperiment: pokusajte da se setite gotivne esenes njuske

• s

Ne treba tu ni previse cimanja u sustini, nadjes neku da se kapirate bar 50% i pravac neka zapadna zemlja sa jakom socijalom, gde je vutra legalna, i da ima izlaz na more i lepu prirodu, Kanada, tako nesto, to su dve socijale plus odes ovako nesto istovaris odradis i super

• Earthworm Jim

Tako sam i ja razmišljao kao mladji, nerviralo me to kopkalo, ali jbg posle se kad tad odlucis da je beznadezno i da ili zapalis ili se vec snadjes nekako

• Earthworm Jim

E da ne zaboravim,
    Ejdus

• s

We America We always win

• s

Boli Gambija uvo za bilo sta osim za Beograd, a treba misliti i na tog malog Muju tamo u Novom Pazaru sto nema leba da jede ali Gambi ga ne vidi i on za njega ne postoji, to nije u redu. Svuda postoje centri ali u EU zemljama su svi krajevi podjednako razvijeni. Ja se ne zalim, cinim dobro i meni Bog sve vrati desetostruko, ovako ili onako, ali treba misliti i na one koji nemaju i koji nisu te srece, treba im pruziti neku nadu, mogucnost za zaradu, nesto. Da se ne bi ubijali zbog tartufa

• Earthworm Jim

A sta pomazu tvoje misli, brate? Moja poenta je da se ovde stvari nece menjati na vidno bolje narednih par decenija, pa nek se odseli i muja i ti i ja i svi u picku materinu, necu da se nerviram zbog stvari na koje ne mogu da uticem

• s

Zrno po zrno pogaca, Gambi... Sto je vise nas koji sirimo istinu, to ce ona dopreti do sve sirih masa, razumes, budi i ti jedan od apostola novog doba

• s

Koliko je radnika recimo poginulo u Beogradu na vodi, pa nikakve istrage nije bilo. Ali i to te verovatno boli kurac

• хезно

ova tema je takav ejdus....

• Eru Ilúvatar

Koliko je radnika recimo poginulo u Beogradu na vodi, pa nikakve istrage nije bilo. Ali i to te verovatno boli kurac

koliko?