- s
Nisam indijanac pa da nasednem na foru
- s
Provalio sam da mi suva loza, prepecenica, bas prija onako. Ljuta i suva. Nego poludim posle a nisu ti dozivljaji da za noc pijan promenim dvadeset lokacija i probudim se na dvaesprvoj ziv i zdrav iako sam siguran da sam negde napravio sranje
- s
Samo suva veprovina iz pusnice
- s
Americki filmovi
- s
Uz neki masivan radni sto, sekretaricu i sef pun dolara
- s
I naravno Joviciceve postove, obavezno procitam nekoliko uz jutarnju dozu kokaina kafe viskija seksa i svog tog ludila i jurnjave za parama i to
- s
Umalo na ljubav da zaboravim u svemu tome... Ne mogu sebe da zamislim da postanem nekakav skot

ovo je ustvari sranje tema, al ono, prodo se čovjek... prešao u komercijalu... haha :)
al kad je već komercijala, bar nek je neka komercijala koju gotivim... Džekonja mi paše... jednom sam se ozbiljno lešio od njega na jednoj svadbi gdje ga je bilo u velikim količinama... baš sam bio veseo, i super mi bilo...
mada u pravu ste vi i za stare teme, istina je da sam trebao malo biti koncizniji... ono tipa da mi dužina posta bude max tipa 0,3 Jovičića mogli bi se i tolerisati
Al to ti je donekle i zbog ljenosti... ponese me neka tema, a odna me mrzi da kratim i izbacujem stvari... Što je ono rekao Mark Tven jednom prilikom "Izvinjavam se zbog dugačkog pisma, nisam imao vremena za kraće"... Ja jesam imao vremena, al često ne i živaca.
- 6
Џек данијелс мајице 2013 године господње, криво ми што не поседујем једну :'(
- s
Dobro srolana sarma prelivena burbonom brate, to je moja neka vizija
- s
Sarma krckana u dobrom burbonu, keva pada u slog
- s
Dajte koksa da se mrce nekog
- s
Suvo penkalo bez inspiracije, ko da das bajonet vojniku kome su amputirali obe ruke
- s
Mesto tebe nocas pasce
https://youtu.be/MEGPfK3YSuY