Izvinjavam se dragim članovima vukajlije što sam im ovih godina bivao težak i neporan, ulazio sa njima u bespotrebne rasprave, ponižavao na svekolike načine i čak ih ponekad psovao i nazivao pogrdnim imenima. Izvinjavam se za sve suvišne i nepotrebne reči kojima sam im oduzeo vreme - a da im ništa nisam dao zauzvrat, izvinjavam se na oholosti koju ničim nisu zaslužili. Izvinjavam se naročito
Kaizenu, Gambiju, Stratimiru, Hotulu i nekolicini drugih članova koji su odavno neaktivni na sajtu, te sumnjam da bi im ovo obraćanje uopšte moglo išta značiti.
Izvinjavam se i na ovom Boris Tadić izvinjenju ako je nekoga iznerviralo i donelo mu neraspoloženje. Gledaću da se naučim na učinjenim greškama i slabostima i ubuduće, ako budem uzimao učešća na forumu ili bilo gde drugo, budem bolji.
- P
Bog Otac Sapsitelj će ti oprostiti ako drugi već ne mogu, jer on svima oprašta, čak i Vukajlijašima. Ameno!
- јп
M E L K O R
Kakvo samo-službovanje i samoljublje: čujte vukajlijaši, prek sam ja, težak, obremenjen, stišnjen podno ovih redaka k’o Atlas pod svodom; ako šta kane sa znojnog mi lica ne zamerite, sav žuč ostaje ipak meni...
Zato vam se izvinjavam, u sili svoje zamisli ja vas ponizih. Ne trebuje carstvo neljudima - vako da se pred svijetom ruže!
Neka, nečastivi, mirotočivi melkore, neka to, nemoj se saginjati pašće kugla i sjebaće nas sve
- М♦
Izvinjavam se sto sam poslao kurac sestri u pvt koji je kasnije zavrsio na forumu. Nisam mogao znati da mi je anonimna autorka sestra.
- Š
Druže taj kurac kakav god da je duplo je veći od mog tako da za mene je obdaren
- PA
dusane da ali to je bio samo neslani sketsch
...
nadam se.
- b
Tilmo jesi bio po onim niškim grupama za gole ženske?
- A
Izvinjavam se na svim banovima. A bilo ih je.