Izvinjenje
  • melkijades

Izvinjavam se dragim članovima vukajlije što sam im ovih godina bivao težak i neporan, ulazio sa njima u bespotrebne rasprave, ponižavao na svekolike načine i čak ih ponekad psovao i nazivao pogrdnim imenima. Izvinjavam se za sve suvišne i nepotrebne reči kojima sam im oduzeo vreme - a da im ništa nisam dao zauzvrat, izvinjavam se na oholosti koju ničim nisu zaslužili. Izvinjavam se naročito

Kaizenu, Gambiju, Stratimiru, Hotulu i nekolicini drugih članova koji su odavno neaktivni na sajtu, te sumnjam da bi im ovo obraćanje uopšte moglo išta značiti.

Izvinjavam se i na ovom Boris Tadić izvinjenju ako je nekoga iznerviralo i donelo mu neraspoloženje. Gledaću da se naučim na učinjenim greškama i slabostima i ubuduće, ako budem uzimao učešća na forumu ili bilo gde drugo, budem bolji.

• P

Bog Otac Sapsitelj će ti oprostiti ako drugi već ne mogu, jer on svima oprašta, čak i Vukajlijašima. Ameno!

• houltu9l

No hard feelings,bro.

• Пипач хлеба

hvala, zaista što se tiče suvišnih reči preljevalo je, glava me zabolela čitajući postove.

• јп

M E L K O R

Kakvo samo-službovanje i samoljublje: čujte vukajlijaši, prek sam ja, težak, obremenjen, stišnjen podno ovih redaka k’o Atlas pod svodom; ako šta kane sa znojnog mi lica ne zamerite, sav žuč ostaje ipak meni...

Zato vam se izvinjavam, u sili svoje zamisli ja vas ponizih. Ne trebuje carstvo neljudima - vako da se pred svijetom ruže!

Neka, nečastivi, mirotočivi melkore, neka to, nemoj se saginjati pašće kugla i sjebaće nas sve

• melkijades

:) Zapravo tema je za sve autore, ako imaju zbog nečega nekome da se izvine. Ja sam samo postovao prvi, i stojim iza svake reči, najiskrenije. Nije vek lako izviniti se.

• melkijades

Dobro sastavljen post btw, rečit si čovek.

• М♦

Izvinjavam se sto sam poslao kurac sestri u pvt koji je kasnije zavrsio na forumu. Nisam mogao znati da mi je anonimna autorka sestra.

• Thilmo

Okačio si majmunoliku pozu sa fimoznim kurcem, u suludom tripu da si obdaren.

Posle si plakao kajzenu da se tema gde se prozivaš zaključa.

To da uđe u zapisnik.

• Thilmo

A verovatno si slao i sestrama, ali to nije tema sad jbg.

• Š

Druže taj kurac kakav god da je duplo je veći od mog tako da za mene je obdaren

• Glavni

Izvinjavam se što sam bio seljak većinom

• dusan1001

Izvinjavam se sto sam poslao kurac sestri u pvt koji je kasnije zavrsio na forumu. Nisam mogao znati da mi je anonimna autorka sestra.

LOOOOOOOOOOOL

• dusan1001

JEL TI POMERA DUPE JA ZNAM DA JA BIH HAHAHAHAHAHHAHA

• PA

dusane da ali to je bio samo neslani sketsch

...

nadam se.

• b

Tilmo jesi bio po onim niškim grupama za gole ženske?

• Earthworm Jim

GOLE ZENSKE
    O
    L
    E

Z
    E
    N
    S
    K
    E

• Čiča Morada

Opet vam se neka picka usrala u zivot, pa po koji put majku mu

• A

Izvinjavam se na svim banovima. A bilo ih je.

• melkijades

Brat Surovi čita i ne veruje :D