Muvanja,startovanja i te fore
  • priplodni bik

Kako sam mlađani slobodan as koji je tek krenuo u upoznavanje sveta starijih i studentskog života a s druge strane neiskusan ali sa potencijalom ,voleo bih iskusniju braću da svoja iskustva i mišljenja prenesu na ovu temu u cilju edukovanja nas mlađih , ako nije problem naravno

• priplodni bik

meni rekli stariji mangupi jednom uvatiš je pijanu negde u ćošak kreneš da drkaš pred njome i krene samo sve,ja probo jurila me braća njena i ćale moro kod kuma u Bor da idem na mesec dana dok se ne slegne prašina, E DA BI SE TO IZBEGLO , PUCAJTE

• Ejdus

Gitarica, pivce i kališ. Pa ujutru na vruć burek. Tako je u moje vreme bilo. Danas deca nisu više luda za instrumentima. Luda su da postanu dileri droge.

• Zglavkar

Ejdus danas je vrh biti plastična marioneta za Sašu Popovića. Njega treba za jaja objesit

• Š

gitarica pivce i kaiš

• kierkegaard

fora koja uvek prolazi uzivo
    "ej mala, ja se tebi svidjam, a ti meni?"

• Мосасаурус

"А ти нећеш курца, је л' да, нећеш?" Обрнута психологија, тебра, пробај, приплодни, можда оплодиш нешто.

• houltu9l

Ma kakva muvanja,startovanja,nista to ne vredi,pusti to u kurac.

• Zelen Lukac

Priđi opušteno i samouvjereno.

Imaćeš kresove.

• dr .Vuk

Hvala ti za kresove, bilo ih je

• Zelen Lukac

Ne zahvaljuj meni mlad Vuče, već Kazanu

• хезно

ma ako joj se svidiš svaka glupa fora prođe
    ja moju smuvao na ovo: "joj baš su mi ispucale usne" "ljubim da prođe" i ona stane i pogleda me i ja joj krnem jezičinu. šalim se, samo je cmoknem. eto ti ga

• houltu9l

Svaki tvoj post je transfer blama.

• Čiča Morada

Rok, cigare, poneko pivce, gitarica i naravno kalish

• хезно

ок хоулту9л

• ŠKODILLAC

Priđeš i kažeš: Biću kratak, ženska imaš strahovit batak.
    Posle namesti obraz za šamar ili tefter da upišeš broj.

• Earthworm Jim

Ajde odjebi vise odavde jbt

• ŠKODILLAC

Pružiš felacio hahahahahahahahahaha

• Earthworm Jim

Muda mi se oznojila od humora. Povuci se ne uklapas se daune

• Srpski Del boy

Muvati poznanice, biti raspoložen, duhovit, pomalo dvosmislen ali bez ili minimalno seksualnih aluzija...
    Na prvom dejtu, samo malo o sebi, životnim stavovima, o ukusima filmova, muzike, knjiga, o tome šta volite...
    Nikako o poslovno-finansijskim uspesima, problemima, o bivšima, polako se upoznavajte, a u međuvremenu se smuvajte, makar veza bila kratkog roka...
    Bez velikih kritika i suvišnih komplimenata...

• melkijades

Pusti ovo na žurci kada se dočepaš tastature, radi provereno. https://www.youtube.com/watch?v=lmlXqz1SK4g&ab_channel=PowerHouse

• DP

Najjaca fora za brzi seks: pridjes ribi i kazes "imam komično mali penis, svrsim za pet minuta i imam staminu 5/100. Seks sa mnom bice dno koje si dotakla. A sa dna se moze samo prema gore. Posle mene svaki sledeci ce ti biti giga chad. Bicu tvoj Džordanov poraz od Pistonsa dve godine zaredom u finalu Istoka. Posle toga te čeka 6 prstenova"

• Š

Pa nije Džordanu dno to što je izgubio od te odlične ekipe Pistonsa, pre toga je šest godina gulio kurac i duvao jaja Birdu i Seltiksima pre finala konferencije, ako bi uopšte i ušli u plejof. Tako da ako ćeš joj biti Džordanov poraz od Pistonsa to i nije baš toliko loše po nju, koliko može da bude.

• Earthworm Jim

Ovo zapatino radi ja sam probao

• Čiča Morada

Zapatinho a šta kad shvati da je veliki? Na koju foru da se izvadim?