- DP
MELKIJADES VS SEVASTOKRATOR95
Teme: geo, istorija, filozofija, sport, književnost, muzika.
Pobednik odnosi slavu i pravo na hvalisanje
Gubitnik će uvek da se vadi da je drugi guglao.
Ovde diskutujemo kad i kako će se to održati
- Š
Dobra su pitanja onako ima nekih malo zajebanih, ali uglavnom su lagana za takvu dvojicu erudita. Kolač vam je skoro spremljen čekam još samo za muziku.
- Š
Nema opcije da ograničim kviz u celosti ali zato mislim da postoji opcija da vam se ograniči vreme za odgovor na svako pitanje. Kolko da stavim tipa 10, 20 sekundi po pitanju? Tries?
- Š
E kurčinela malo, sajt mi ne dozvoljava da usnimim kviz bez ponuđenih odgovora. Šta će radimo el da im damo tipa 4 ponuđena ko u milijunašu il da nađemo neki drugi način da odgovaraju na ova pitanja?
- PA
E jebiga daj diskord onda
- Š
Celtov predlog mi je ok, samo mi je 6 sekundi po pitanju malo nekako, ali ako im se da više onda mora baš precizan da bude kraj kviza u sekundu.
- Š
Dobro de melky ne jedi se, pitanja su tu (osim muzike), ako nemaš sad vremena imaćeš neki drugi put. Što si besan tolko i što pretiš neodržavanjem kviza kao da si bilo koga zajebao time a ne kao da si sebe predstavio kao nekog ko se plaši poraza?
- Š
Neka pitanja sadrže više od dve reči kao odgovor, ali ako kažeš da može i ponuđeni onda samo biraš ne mora kucate ništa, samo što mora sačekate jebiga da smislim neku kolko tolko krštenu ponudu odgovora. Međutim, ako nećete na onaj trajforsov sajt može i ovaj celtov predlog, okačim pitanja ovde na forum, dam vam određeni vremenski period da odgovorite na koliko god možete, i pošaljete odgovore kad završite.
- Š
Ništa, biće dana za megdana, ionako je nedovršen qwiz bez tih pitanja iz muzike.
- Š
ae saću iskopiram