Čet ne radi skoro godinu dana, traženje definicija ne radi nekoliko meseci, posteri i reakcije ukinuti, embedovanje isključeno, definicije u skorije vreme sve sami vicevi, plagijati i šizofrenična cepanja, moderatori haraju sajtarom, srpski del boj nije banovan, favicon od sajta jednog dana nestao, do danas ga nema, sajt općenito spor svako malo, kao da fasuje DoS napad, svi pametni otišli, ostalo nas 20 debila koji se napušavamo na temi Vaccina...
sretan 15. rođendan, da doživiš još toliko.
- 6
вукајлија
- 6
хахахахаахаахаахаха

"Jedan od 'onih' sajtova (za ljude sklone crnjaku - mislim na humor, ne na vino). Poželite ponekad da se nasmejete kao Draguljupče nakon valjano okončane "psine"? Mislite da cenzura ne treba da postoji? Mislite da nema preosetljivih tema i nedodirljivih osoba? Na ovome sajtu ćete naći sebe!!! Dakle - samo za vickaste: vukajlija.com"
SerbianForum | 13. Februar, 2010.

Kako zamišljam Profa i rad na ospososbljavanju šaljivog sajta vukajlija https://www.youtube.com/watch?v=NcLMUF7ADEs&ab_channel=Nind%C5%BEakornja%C4%8De
- В
Шеснаест година вама фале три слова? Љаксе, њушка, џеп?
- 6
ср р св нај
- S
Tacno, Artyom Alekseyevich Chyornyj im je team lead, imam ga na linkedinu u konekcijama. Kaze bice gotovo dok prvaci ne krenu u skolu.

Dobro je, znači nisu puke izmišljotine. Vratiće se Vuka jača nego ikad. E sad ovo što sam čuo danas, to mi zvuči nerealno, ali navodno su se Elon Musk i Kazien sastali u Tesliću i dogovorili su da naprave internacionalnu Vuku, sa posterima, reakcijama i svim mogućnostima koje je imala u svoje najslavnije vreme kao odgovor Cukenbergu na Threads, jer je shvatio da je Twitter promašaj.
- S
legit skroz, sve mi je to Artyom potvrdio, ima i jos nekih sitnica, ekskluziva tipa Mirotic i Veseli u partizanu, npr cak ce se i mrmun i zmija vratiti u prvi plan, smoklja ide u ilegalu opet da farmuje xp, cara ce ovaj put biti zanimljiv kad trooolouje a vuzi ce imati pun kofer slika u pvt. Pregovara se sa rasnim jos.
- PA
A naš Top G bombas? Bez njega UAE neće pristati na ponuđene uslove za izradu i ICO Vukacoina
- В
људождер, њума, џип?
- В
Добро, ја признајем да мој стил и гледишта нису у складу са овим сајтом али, искрено, не налазим довољно респекта према вашим мишљењима, глаголима, именицама...
- В
љига, Њофра, џек?
- В
љубичица, Newgate, џаба?