https://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_Serbia
Some estimates suggest that Serbia has the highest abortion rate in Europe. Official data from the Belgrade Institute of Public Health claims that 23,000 abortions are performed in Serbia annually, but unofficial data suggests a number as high as 150,000.Izvor 2 (2009):
https://www.politika.rs/sr/clanak/80379/Srbija-prva-u-Evropi-po-broju-abortusaSvaka druga žena u Srbiji ne koristi kontracepciju, a svake godine u našoj zemlji obavi se oko 150.000 abortusa. Na prekid trudnoće najčešće se odlučuju žene koje su u braku ili dugoj vezi, a godišnje se na abortus odluči i 6.000 devojaka od 16 do 19 godina starosti, koje tek otkrivaju svoju seksualnost.- DP
Hajde to da promenimo.
- Д
Nemam seks.
A i tada koristim kondom.
https://i.postimg.cc/y8r0x1Ny/mypart.jpg - Pkako molim? de nas prosvetli.
Tako sto cemo subvencionirati raznorazne šmoove koji ne jebu i tim direktno uticati na smanjenje abortusa
- P
Čak i da naprasno krenu da jebu, Šmoovi nemaju namjeru da svoj odnos okončaju začećem već svršavaju duboko u grlo držeći se za sise partnerice..
- ŠTako sto cemo subvencionirati raznorazne šmoove koji ne jebu
Može
- DP
aBoRBus
A
B
O
R
B
U
S - DP
Abortvs
- P
Totalno promašena “argumentacija” mesni, mora to bolje
- DP
Nemam sexualne odnose, hvala.
- Š
A i ta kontracepcija (osim kurtona) nije baš da nije štetna po krhko žensko tijelo.
- P
Pa sto nisu praktikovali kontracepciju, majmuni
- Š
Baš nedavno sam naleteo na klip neke e-thot twich strimerke i dotakla se te teme kontracepcije. Kaže kao onako relativno promiskuitetna osoba, od svoje 16te godine svaki dan guta po pilulu, sad ima 23 valjda. E sad ako ona laže lažem i ja, ali brate mili pa ja ne bih mogo da zamislim život gde mora gutam tako neku hemiju svaki bogovetni dan. A i nije mi jasna uopšte ta potreba za sredstvima, pa što ga ne izvadite pre nego svršite majmuni.
- k
Boggajebo, jel iko čita ovde dalje od naslova?
Na vikipediji piše da su neslužbeni podaci 150K a kad otvoriš link na izvor, dobiješ kurac.
Politika članak iz 2009 a nema ni naveden izbor, nego eto neka srblji klikću i trigeruju se.Za tvrditi pizdarije treba izvor za podatke. Molim autora da navede bolje izvore. Ne kažem da podaci nisu istiniti, ali jbg izvor treba, bez toga go kurac.
- DP
Pull out game strong
- k
Službenih podataka NEMA, dakle sve posle toga naricanje. Zvanično oko 17K godišnje, nezvanično nebulozne procene.
Nezvanično Kamenofil ima debelu batinu od 24cm, hoće li ovaj čestiti forum verovati meni na reč?
- Š
daj sliku da vidimo
- k
Ne tebra, veruj mojim nezvaničnim podacima.
- k
Caro, to je kršenje principa rasprave. Par postova ranije sam upitao postoji li izvor za te podatke. Ako navodiš podatke, navedi im i izvor, inače lupaš bezveze.
Šta ako ja napišem da su njegovi netačni i da je broj abortusa zapravo 4 godišnje, što uopće nije puno?

Istiniti podaci ne postoje.
Politika je po mom misljenju pouzdan izvor
Zvanicni podaci kazu da je 23.000
Ali, imas i privatne klinike i slicno, tako da su to procene, mada niko ne zna tacne podatke
Na en.wiki pise da smo 1. u Evropi. (Ili poslednji, rekao bih.) Malo li je?
- k
Vuče, konjino disleksična, izvor za te podatke ne postoji na tvom linku, prvo.
Drugo, 24K i nije puno, iskreno. Gore bilo u jugoslaviji, za što postoje službeni izvori.Dakle, rasprava o broju abortusa sviranje kurcu. Rasprava o činu abortusa nešto drugo.
- k
Autore Dr Vuče, ako se ti ne slažeš da je 2+2 jednako 4, to ne menja činjenicu da 2+2 jednako 4.
Neproveren podatak nije podatak, nego glasina. Recimo da je Kamenofil vlasnik moćne batine od 24 cm.
- DP
Vuk izrasta u solidnu debilčinu, cara lvl.