- BV
E ovo sam cekao
Sad mogu mirne duse da nastavim sa zivotom - BV
Zelim ti sto uspesniju temu
Sto je usoesnija dublji je glib ali lepsi osecaj da si u pravu i da si nekoga ponizio i tako mu suknuo
Jer ja zasluzujem napusavanje nije nista drugo razlog nego ja to trazim nema tu sta
Ti ostajes sa ovom temom a ja ostajem isti pusac kurca i sutra
Nista se nece promeniti sem sto ces ti biti zadovoljniji na tren a to je dovoljno da odobravam ovu temu i pozelim uspeh - S
Haha nisam ocekivao da je celt otvarac teme loool nooob
- S
ne ali 2x refreshujem i proveravam na kojoj sam temi, ok gedam prvi post - celt, prva strana - checked..nista mi nije jasno, gledam sta se desilo xd
- P
Monaku
- A
Sad ste otvorili i ovu skaradnu temu. Mnogo bre veliki udar na tu oralnu radnju. Mnogo.
- d
Sto dirate decka?
Pusi ga Bergase

Dobar je Bergas čova. Ja sam se s njim kačio, al sam skonto da nije imao lošu namjeru, bar ne prema meni.
Zna nekad da iznosi prema ljudima neke pretpostavke, i da onda popuje na tu temu... npr. o meni da sam ljenčuga par excellance. Al mislim da smo na kraju manje više skontali otprilike stavove i razjasnili stvar.
Tako da neću da učestvujem u nekom napušavanju samo zato što je to u nekom trenutku popularno.
- b
Ne zagadjuj svaku jebenu temu stetocino
- STako da neću da učestvujem u nekom napušavanju samo zato što je to u nekom trenutku popularno.
Kakav pregospodin

haha, možda... nikad ne reci nikad
Kažem, o meni je iznio pretpostavku, bez neke jače osnove da sam ono ljenčuga teška...
Al uspio sam preći preko toga, jer mislim da nije imao neku lošu namjeru... i čak i ako jeste htio prosto da podjebava, opet sam se o nekim stvarima zamislio, i mogu reći da sam izvukao neku korist iz toga.- b
koga boli kurac
- k
Bergase popuši mi kurac jer je to trenutno popularno.

Izmislili cebe za pusenje
- k
To je ono ćebe kojom bergasa pokriješ po glavi kad ti safta u javnom prevozu ili u kinu
- S
Ćebe Bergas AHHHHHHHHHHHHHHHXAXAXAXHAXHhsfhwgwrgurguerbg