KAZANE, PUŠI KURAC!!! KPQRC
  • BLZ

Dakle, ovako:

Ne znam, niti me zanima da li je, kada je i kome je prodata vukajlija, ali me zanima ko je odgovorna osoba za gašenje postera i četa. Ne samo da me zanima ko je, nego i zašto je. Popišam se vlasniku na ceo sajt i na sve što je do sada napisano na Vukajliji. Popušiš kurac svima nama koji smo ovde na neki način nešto postigli i na koje je Vukajlija uticala.

Vrati sve kako je bilo i poradi na novitetima da vukajlija opet proradi. Toliko sam se pitao zašto propada Vukajlija i shvatio da nije do nas, autora, nego je do vlasnika. Koliko god mi pisali (ja i mnogi, mnogo bolji autori), nedovoljno je, jer majmunčina na vrhu ne radi ništa po pitanju napretka ovog sajta. Ovo neće niko ni videti, ali moje je bilo da napišem. Da pljunem ono što mi je na duši.

• k

Au Kajzene šta ti reče.

I popuši ga Kajzene, to se podrazumeva.

• Mali Mujo

ne pri caj sa njim nabodi gaaa

• P

Jedni ga napušavaju kurcem, drugi mu zahvaljuju za kresove.. čudan neki čikac taj Kajzen

• BLZ

Nije on čudan, nego su čudni oni koji mu zahvaljuju za bilo šta.

• BLZ

VUČE, PUŠI I TI KURAC. JAKO!

• јп

Kaizene koliko tražiš otkupa za svog taoca vukajliju

• јп

Ozbiljan sam, uleteo sam u pare zahvaljujući pregospodi iz Saudijske Arabije

• dr .Vuk

Čoveče ne smiri se

• S

BLZ kako jutjub karijera

• TS

granit dzaka lep siptar

• Š

>lep

>siptar

pick one

• BLZ

Nikako jućub. Ne snimam odavno.

• Š

šteta brate bio si mnogo dobar

• mesni narezak

daj nam felacio kajzaro

• mesni narezak

a čet i postere NEKA JE ukinuo, svaka mu čast.

• mesni narezak

kakav god da je on, gori su bili posterdžije i čekaoničari.

• BLZ

PUŠI KURAC I TI, MESNI! MNPQRC

Ma kakvi dobar. Da sam bio dobar, potrajao bih.

• mesni narezak

mrš mamu ti jebem

• BLZ

šta ti znaš, majmunčino o vukajliji. paljba

• houltu9l

Nek ukine i forum i definicije i ostane samo logo.

• mesni narezak

još samo da ukine govnare kao što je ovaj blz i opet će zlatno doba vukajlije.

• mesni narezak

dAj NaM pOsTeWe i WeAkCiJe I čEt a forum ko jebe.

• BLZ

napusti vukajliju imbecilu

• P

Bilo kako bilo, kajzen je babo vukajlije i stoga Kajzene, ja sam;

https://youtu.be/-OhwdtJ0Vbk

• BLZ

Plidz, puši kurac.

• Тхе Проф

Pozdrav, Blz, upravo se na vajberu dopisujem sa novim Kaizenom, nažalost on trenutno ne može da se uloguje i pogleda ovu temu ali mogu mu preneti tvoju poruku. Samo bez psovki, moliću.

• k

Evo profe s druge teme, da se ne mučite ti i čika novi kajzen da tražite

Ma, nema šanse. Hoću čet. Hoću postere. Hoću Reakcije. Nikada nisam bio nešto dobar u svemu nabrojenom, ali se ne radi o tome ko je dobar, a ko ne. Meni treba napredak vukajlije. Želim da se sve vrati i da se još doda opcija na sajtu, pa da se ja i ko još želi, angažujemo da pozovemo sve one ljude od ranije sa garancijom da će biti zanimljivo. Da se nekako stare i neprimećene definicije podignu. DA SE VEĆA O TOME. Skoro 14 godina sam ovde i razne prepirke, svađe, prozivke i provokacije su me naterale da radim na sebi. Mnogo toga je Vukajlija učinila za mene i svi njeni članovi. SVI!
    Ako nađem vlasnika, jebaću ga lično kurcem u dupe. JEBEM LI IM MAJKU.

• Тхе Проф

Ako se BLZ slaže, da onda kopiram taj post i prosledim ga novom Kaizenu preko vibera.

• Тхе Проф

KPQRC

Jebote a ja mislio nešto Queen Park Rangers Club…o Bože…

• dr .Vuk

Kaizenov dvojnik. To je kao ona prica sa Titovim dvojnikom

• S

Nikako jućub. Ne snimam odavno.

Steta. Ako se dobro secam delio si neke intimne price iz zivota, to obicno dobro prolazi. To i ako npr pravis budalu od sebe ko baka prase itd

• k

Ako nađem vlasnika, jebaću ga lično kurcem u dupe.

Ako se BLZ slaže, da onda kopiram taj post i prosledim ga novom Kaizenu preko vibera.

Vukajlija - Grindr

• dr .Vuk

why are you gae

• BLZ

Profo, izvinjavam se na rečniku. Nisam znao da ima mudova. Svakako ne bih pravio sranja da sam znao da si ti jedan od njih. Veliki respekt prema tebi. Da pročitam šta ste pisali, pa da ti kopiram sve što želim da mu preneseš. Tačnije, sve što može imati efekta.

• BLZ

Dakle, ovako:

Ne znam, niti me zanima da li je, kada je i kome je prodata vukajlija, ali me zanima ko je odgovorna osoba za gašenje postera i četa. Ne samo da me zanima ko je, nego i zašto je. Popišam se vlasniku na ceo sajt i na sve što je do sada napisano na Vukajliji. Popušiš ***** svima nama koji smo ovde na neki način nešto postigli i na koje je Vukajlija uticala.

Vrati sve kako je bilo i poradi na novitetima da vukajlija opet proradi. Toliko sam se pitao zašto propada Vukajlija i shvatio da nije do nas, autora, nego je do vlasnika. Koliko god mi pisali (ja i mnogi, mnogo bolji autori), nedovoljno je, jer ********** na vrhu ne radi ništa po pitanju napretka ovog sajta. Ovo neće niko ni videti, ali moje je bilo da napišem. Da pljunem ono što mi je na duši.

Hoću čet. Hoću postere. Hoću Reakcije. Nikada nisam bio nešto dobar u svemu nabrojenom, ali se ne radi o tome ko je dobar, a ko ne. Meni treba napredak vukajlije. Želim da se sve vrati i da se još doda opcija na sajtu, pa da se ja i ko još želi, angažujemo da pozovemo sve one ljude od ranije sa garancijom da će biti zanimljivo. Da se nekako stare i neprimećene definicije podignu. DA SE VEĆA O TOME. Skoro 14 godina sam ovde i razne prepirke, svađe, prozivke i provokacije su me naterale da radim na sebi. Mnogo toga je Vukajlija učinila za mene i svi njeni članovi. SVI!

• dr .Vuk

BLZ gospodin…

• BLZ

IZDAO SI NAS KAZANE I ZATO MOŽEŠ DA NAM PUŠIŠ KURAC. Ovo je za starog vlasnika.

• Скелетор

Počni pismo sa
    Gospodine D. Simiću,

• k

Obraćam se vama i Filipu Kostiću (koji je zapravo Lembas, Mesni, Kamenofil i još par ljudi čija imena ne bih navodio)...

• dr .Vuk

Poslužio sam se nečim što ne priliči nijednom Kaizenovom pioniru

• dr .Vuk

Naime, u svom sastavu napisao sam da tebe volim više od mame i tate.

Narocito bih hteo da naglasim da su mi od tebe drazi i moji drugovi, jedna devojcica koju ne bih sada da imenujem i jos neshto - Od tebe vise volim i Dzoni Vajs Milera u ulozi Tarzana, Gari Kupera u svim ulogama, cirkus Adria kad nastupa, onog ciganina sto krpi lonce i serpe i onog ludog Labokva sto po ceo dan stoji u nasoj kapiji sa torbom pod miskom.

• Mali Mujo

Zasto KPQRC? Kontam od cega je skraceno, al ako su rijeci "kazane" i "pusi" predstavljene samo jednim slovom, zasto je "kurac" predstavljen sa 3?