Dakle, ovako:
Ne znam, niti me zanima da li je, kada je i kome je prodata vukajlija, ali me zanima ko je odgovorna osoba za gašenje postera i četa. Ne samo da me zanima ko je, nego i zašto je. Popišam se vlasniku na ceo sajt i na sve što je do sada napisano na Vukajliji. Popušiš kurac svima nama koji smo ovde na neki način nešto postigli i na koje je Vukajlija uticala.
Vrati sve kako je bilo i poradi na novitetima da vukajlija opet proradi. Toliko sam se pitao zašto propada Vukajlija i shvatio da nije do nas, autora, nego je do vlasnika. Koliko god mi pisali (ja i mnogi, mnogo bolji autori), nedovoljno je, jer majmunčina na vrhu ne radi ništa po pitanju napretka ovog sajta. Ovo neće niko ni videti, ali moje je bilo da napišem. Da pljunem ono što mi je na duši.
- k
Au Kajzene šta ti reče.
I popuši ga Kajzene, to se podrazumeva.
- P
Jedni ga napušavaju kurcem, drugi mu zahvaljuju za kresove.. čudan neki čikac taj Kajzen
- јп
Kaizene koliko tražiš otkupa za svog taoca vukajliju
- јп
Ozbiljan sam, uleteo sam u pare zahvaljujući pregospodi iz Saudijske Arabije
- S
uuuu
- S
BLZ kako jutjub karijera
- TS
granit dzaka lep siptar
- Š>lep>siptar
pick one
- Š
šteta brate bio si mnogo dobar
- Š
irrumatio >
- P
Bilo kako bilo, kajzen je babo vukajlije i stoga Kajzene, ja sam;
- k
Evo profe s druge teme, da se ne mučite ti i čika novi kajzen da tražite
Ma, nema šanse. Hoću čet. Hoću postere. Hoću Reakcije. Nikada nisam bio nešto dobar u svemu nabrojenom, ali se ne radi o tome ko je dobar, a ko ne. Meni treba napredak vukajlije. Želim da se sve vrati i da se još doda opcija na sajtu, pa da se ja i ko još želi, angažujemo da pozovemo sve one ljude od ranije sa garancijom da će biti zanimljivo. Da se nekako stare i neprimećene definicije podignu. DA SE VEĆA O TOME. Skoro 14 godina sam ovde i razne prepirke, svađe, prozivke i provokacije su me naterale da radim na sebi. Mnogo toga je Vukajlija učinila za mene i svi njeni članovi. SVI!
Ako nađem vlasnika, jebaću ga lično kurcem u dupe. JEBEM LI IM MAJKU. - SNikako jućub. Ne snimam odavno.
Steta. Ako se dobro secam delio si neke intimne price iz zivota, to obicno dobro prolazi. To i ako npr pravis budalu od sebe ko baka prase itd
- kAko nađem vlasnika, jebaću ga lično kurcem u dupe.Ako se BLZ slaže, da onda kopiram taj post i prosledim ga novom Kaizenu preko vibera.
Vukajlija - Grindr

Dakle, ovako:
Ne znam, niti me zanima da li je, kada je i kome je prodata vukajlija, ali me zanima ko je odgovorna osoba za gašenje postera i četa. Ne samo da me zanima ko je, nego i zašto je. Popišam se vlasniku na ceo sajt i na sve što je do sada napisano na Vukajliji. Popušiš ***** svima nama koji smo ovde na neki način nešto postigli i na koje je Vukajlija uticala.
Vrati sve kako je bilo i poradi na novitetima da vukajlija opet proradi. Toliko sam se pitao zašto propada Vukajlija i shvatio da nije do nas, autora, nego je do vlasnika. Koliko god mi pisali (ja i mnogi, mnogo bolji autori), nedovoljno je, jer ********** na vrhu ne radi ništa po pitanju napretka ovog sajta. Ovo neće niko ni videti, ali moje je bilo da napišem. Da pljunem ono što mi je na duši.
Hoću čet. Hoću postere. Hoću Reakcije. Nikada nisam bio nešto dobar u svemu nabrojenom, ali se ne radi o tome ko je dobar, a ko ne. Meni treba napredak vukajlije. Želim da se sve vrati i da se još doda opcija na sajtu, pa da se ja i ko još želi, angažujemo da pozovemo sve one ljude od ranije sa garancijom da će biti zanimljivo. Da se nekako stare i neprimećene definicije podignu. DA SE VEĆA O TOME. Skoro 14 godina sam ovde i razne prepirke, svađe, prozivke i provokacije su me naterale da radim na sebi. Mnogo toga je Vukajlija učinila za mene i svi njeni članovi. SVI!
- k
Obraćam se vama i Filipu Kostiću (koji je zapravo Lembas, Mesni, Kamenofil i još par ljudi čija imena ne bih navodio)...

Naime, u svom sastavu napisao sam da tebe volim više od mame i tate.
Narocito bih hteo da naglasim da su mi od tebe drazi i moji drugovi, jedna devojcica koju ne bih sada da imenujem i jos neshto - Od tebe vise volim i Dzoni Vajs Milera u ulozi Tarzana, Gari Kupera u svim ulogama, cirkus Adria kad nastupa, onog ciganina sto krpi lonce i serpe i onog ludog Labokva sto po ceo dan stoji u nasoj kapiji sa torbom pod miskom.