- TI
Dakle, da li ljudi koji vas nisu dobro upoznali imaju neke urnebesne predrasude o vama?
Da li su vas neke njihove predrasude nasmejale i zabavile?
Da li ste neke predrasude doživeli kao uvredu ili kompliment?
Sve u svemu, tema su predubeđenja koja najviše govore upravo o ljudima koji ih imaju, neguju i veruju u njih. - TI
Koji konflikt?
Nisam obavešten. - SKoji konflikt?
Nisam obavešten. - 6Koji konflikt?
Nisam obavešten. - Š
ok lane gutović aforizmi headass
- TI
Ova tema me je podsetila na ovaj tekst.
http://www.tarzanija.com/ljute-predrasude-o-muskarcima-na-osnovu-imena/ 
Da sam lud i zao a istina je da sam jako normalan i fin decko koji je dusa od coveka i pravi mali slatki medo koji voli da jede med i kruske da grli ljude i voli ih sa puno paznje i ljubavi i sva ta sranja (i posle kad zadobije njihovo poverenje ih odvede u sumu na piknik i tamo ih napstvuje seksulano, veoma agresivno, u zbunu kad se najmanje nadaju, jer zna da istinski voli < salim se.)
- AImaju - da jebem balerine. Fuj.
Buhahahhaha zašto fuj profe, to je san svakog muškarca, valjda. Moj bivši muž bi život dao za to ☺️
- A
A predrasude o meni... ako krenem da nabrajam počev od realnosti do ovog sajta trebaće mi jedno dobrih 50 ak strana, tako da ne bih. Ljudima uvek pružim ono što oni žele od mene. Počastim ih. A ko sam zapravo ... mislim da samo ja znam.
- ADa sam lud i zao a istina je da sam jako normalan i fin decko koji je dusa od coveka i pravi mali slatki medo koji voli da jede med i kruske da grli ljude i voli ih sa puno paznje i ljubavi i sva ta sranja (i posle kad zadobije njihovo poverenje ih odvede u sumu na piknik i tamo ih napstvuje seksulano, veoma agresivno, u zbunu kad se najmanje nadaju, jer zna da istinski voli < salim se.)
Hahahahahahaha izvini, ali ja te volim. ☺️☺️☺️
A predrasude o meni... ako krenem da nabrajam počev od realnosti do ovog sajta trebaće mi jedno dobrih 50 ak strana, tako da ne bih. Ljudima uvek pružim ono što oni žele od mene. Počastim ih. A ko sam zapravo ... mislim da samo ja znam.avii jbt bukv ovo je bas mega krindz momenat.
Ja pa ja pa pajsad opet ja.Bukv sta god ja pa opet ja ali niko ne zna znam ja.
- A
Tako je. JA je za mene sveta reč. Ako nemaš *jastvo* nemaš ništa. Ti si dim. Nema te. Jebe se nekom ko si ti i kako si ti, ako ti toga sam nisi svestan.
- A
JA PA JA, I SAMO JA. Kome se ne sviđa - vrata su tamo. Drugi su na prvom mestu u mom životu bili dosta dugo. Najlepše svoje godine posvetila sam šušljacima od ljudi. Uludo. JA. Od sada do kraja života i zanavek. Nikakva više žrtva, nikakvo skrušenje, skromnost. Ćao, zdravo.
*Previše sebe dadoh tamo gde nije ni trebalo da me ima* - Meša Selimović
- A
Svima fali to ja, zato sam većini do jaja. Ali to nikad neće priznati. Baš ogromnom broju ljudi fali JA! I meni je falilo. Zato to druge toliko i nervira. Nisu sposobni da vole sebe, zamisli tek druge. Prerasla sam slična sranja. Shvatila sam ko mi je najbitniji - JA.
- A
Ma mene toliko zabole šta ko misli da vidi ... vene evo sve sečem.
I sa svim tim prenaglašenim ja, i dalje smatram da sam jedna u milion koja bi u današnjem vremenu i današnjem svetu dala život za druge.
A to što imam potrebu da to naglašavam ima koren u višegodišnjem gnječenju tog mog ja, u gušenju, sputavanju, omalovažavanju, pokušaju uništenja toga ja od strane svih, ali najviše bolesnika od supružnika. To će se vremenom korigovati. Žena sam koja do žene tek raste. U procesu, i oporavka i svega. Finalni proizvod biće zastrašujuće dobar.
- A
Ma jesam, kako ne lol
Nisi bio tu da ispratiš moju životnu ispovest. Možda je i bolje. Bilo, prošlo - rastem. ☺️⭐❤️ - P
Otkači sa avluv do ludila
- PA
Aaa najlejm tema i najlejm osoba ne mogu
- јпPreviše sebe dadoh tamo gde nije ni trebalo da me ima - Meša Selimović
Ne mislim da je Selimović baš odgovarajući kalibar za tvoju pušku. Šta više, sa ovim citatom ispod te narcističke orgije si toliko omašila da je projektil obrnuo krug zemaljski i vratio se tebi u prkno

Bukv imagine avii ti sestra/rodjaka imala nekog majmuna govorio si familiji de ce sa tom budaletinom sjebace se, dobili dete svi kao ajd fazon sredice se stvari dete je tu medjutim oslo sve po zlu, raspad braka sjeb, sestra trazi novi boost treba pomoc nova energija
Jok dodjes do seke kazes e alo aj smiri se malo ti si jedna budaletina crkni da te ne vidim. Ofc neces.
- k
Nije brt, otresao ga Caro već na Đokovića jutros. Ne može dvaput u istom danu, nije mu rođendan ni krsna slava.
- k
Nole stavi cev u moju reku
- DP
Predrasuda o meni, sad se ne zajebavam, neko je negde, još 2011, kad je krenulo ono sve, pustio buvu da imam ogromnu patku. I sad ne mogu da kazem da nije imalo efekta na sexualni zivot, bio sam popularniji zbog toga kod zena, al vise me je napinjalo, nadjemo se tako drustvo neko, eeee zapata izmotaj pitoooona izmotaj pitoooona.
Msm jebem li ga mozda i imam, ne znam sta je ogromno, ja sam uvek mislio da je ovih mojih 21 neki svetski prosek?
- Š
21 milimetar šta