21. februar, 2010. - novosti na sajtu
  • kaizen

1. promenjena je implementacija "groblja". Sada su definicije sa groblja sličnije "živim" definicijama - imaju isti link, vide se komentari, učestvuju u onom ograničenju od 5 definicija na dan, čak se i glasovi ne poništavaju autoru (ovo i nije najsrećnije rešenje, ali u pitanju je tehnički razlog). (u toku je prebacivanje definicija sa starog groblja na novo)
    2. ispravljeni su bagovi sa kašnjenjem u glasanju i brisanju/vraćanju definicija
    3. moderatori ponovo imaju kontrolu nad glasovima
    4. moderatori najzad mogu da prave podforume pa očekujte reorganizaciju foruma
    5. ukinuto je menjanje nadimaka (na određeno vreme).
    6. definicije više ne "smrde" nego se prijavljuju "za brisanje". sada samo moderatori mogu da vide broj ljudi koji su prijavili definiciju za brisanje.

• Пд

Браво , ово је било кратко али јебитачно!

• МаријанаП

Свака част!

• Пд

Како то да могу да се читају коментари на дефиниције са гробља? Једна је за сад завршила на новом гробљу и нема могућност да се читају коментари...

• merci

i meni nije jasno sad ovo sa grobljem. jos nije gotovo?

• kaizen

dakle u toku je prebacivanje definicija sa starog groblja na novo. pojavljivaće se postepeno.

a što se tiče te koja jedne koja je na groblju, pa ta i nema komentare :)

• brainiac96_Dio

A što je ukinuta promena nadimaka?

• kaizen

zato što pravi konfuziju. biće ponovo uvedeno, ali uz nove uslove, itd. otom potom.

• Ž

I usput mogućnost linkovanja definicije u profilu u delu ''O sebi''. :)

P.S. Svaka čas' za novosti!

• Surovi

ajoj sjebe li nam se teme za oplemenjivanje groblja biću mnogo tužan. tu ima dostaaaaa.

• MOTIKA

Pravda za Grobalje!

• kaizen

hmmm, da. videcu da to nekako sredim.

• Surovi

obavezno. ili koja god forma da bude, da može da se piše definicija za koju ne može da se glasa. neutrala, samo za čitanje.

• Slavk0

O kvragu. Ne poništavaju se glasovi sa obrisanih definija? E jebiga sad...

• Јова

3. moderatori ponovo imaju kontrolu nad glasovima

Jel to znači da mogu namještati i prekrajati rezultate glasanja kako im se ćefne?

• MOTIKA

Ne. To znaci da imaju opet opciju da regulisu hejt.

• Јова

Usput, slažem se sa Slavkom da je glupo da definicije sa groblja ulaze u skor.
    Tako se može ladno nabiti vještački dobar prosjek. Brišeš definicije, time smanjuješ njihov broj, a svi ti bodovi na njima zarađeni ostaju.

• Јова

@MOTIKA : Pa zar to nisu i dosad mogli? Mislim na regulisanje hejta. Čak je i lajk brisan, a kamoli hejt.

• Surovi

@jovičić: nije nam radila ta opcija jedno vreme.

• MOTIKA

Proteklih mesec dana nisu mogli da se skidaju hejt i lajk.
    Jebi ga, nesto se bilo sjebalo... Sad opet normalno funkcionisu te opcije.

• Јова

aha, u tom slučaju dobro, mislio sam da se radi o nekoj radikalnijoj vrsti kontrole

• kaizen

@Јовичић: "Brišeš definicije, time smanjuješ njihov broj, a svi ti bodovi na njima zarađeni ostaju."

Obrisao ih ili ne u toku 24 sata možeš da daš samo 5 definicija.

• Surovi

К царе čD ♥

• merci

svidja mi se :)

• merci

sad mi se jos vise svidja :D

• Surovi

ovo je bila najbrže rešavanje problema koje je ovaj čovek uradio ikada ::-))

ljubav!

• Surovi

doduše, ovo što piše da imam 600 definicija, a kad se uđe u njih ima 300i kusur malo zbunjuje, a i izuetno smara što sam dobija jedno hiljadu - dve poena, potpuno nezasluženo, ali štagod, groblje je lepo.

• celt

hehe... i meni malo zivnuli poeni :)

nije nezasluzeno... to si plemenio u znoju lica svog.

• Surovi

ma glupo mi. to sam hteo da mi bude neocenjeno. njah... ideja je da ne skupljam poene, a da pišem...

• M

Surovi, onda ti briši glasove što su ti dali na te sahranjene definicije. Mislim da nikome neće smetat' ta zloupotreba. :)

• prvi srpski vampir

Surovi, zaživelo je i groblje :)

• Џими

Аааааа! Пише ми да имам 260 дефиниција. :)))
    А хтео сад да држм испод 250. :/

Али ипак ми се свиџа промена.
    Збогом, Антита... :(

• Џими

Узгред, нешто није у реду са скором једне дефиниције коју сам сахранио јуче. Имала је 3:2 ПРИ САХРАЊИВАЊУ, а сада има 1:1

:)

• С

Јуче сам имао 99 деф., а сад имам 100. Који је то фазон?

• kaizen

Sada je to broj svih definicija (i živih i mrtvih)... dok ne sredim to malo bolje.

• Il Capitano

Dobra promena.Ali mislim da je veoma glupo sto se vaze glasovi sa groblja, a opet da je veoma pametno sto i groblje ulazi u ogranicenje.Da kada neko pokupi hejt pa obrise defku mora to da plati tako sto mu se kvota za taj dan smanju,ali opet ima pravo da skine taj hejt jer se glasovi sa groblja ne racunaju. + mislim da bi mnooogo korisan bio link "moje definicije na groblju"
    ,hiljadu puta vidim da mi je obrisana defka,al se ne secam koja,a i ne znam zasto.Pa onda trazim pola sata po groblju.

• Пд

Како то да су некима урачунате дефиниције са гробља у број дефиниција и да и се повећала популарност за поене тих гробљанских дефиниција , а мени не? Јел то као постепено иде , па тек треба да дође до мене или...?

• .Vule

Znaci sad ako obrisem definiciju ona ce se racunati kao ravnopravna u mom profilu?

• Moćni Ming

"učestvuju u onom ograničenju od 5 definicija na dan, čak se i glasovi ne poništavaju autoru (ovo i nije najsrećnije rešenje, ali u pitanju je tehnički razlog)."
    Konačno!!! Svaka čast...
    Ako je u pitanju tehnički razlog, neka i ostane tako... da se vidi ko je stvarno, koliko popularan...

• Урош

Ја синоћ помислио неко ме готиви на сајту, кад оно међутим... Те бодове од обрисаних дефки треба уклонити ако је могуће... Све остало савршено!

• Tom Ripli

И ја, чини ми се имам проблем који има Пеки Д Бој. Мени се гробљанске дефиниције нису урачунале у скор.
    Мада, то је можда добар знак. Скор ми није измалерисан дефиницијама са ...ГРОБЉА :)

• Surovi

@peki i tom:
    možda vam je u zbiru 0

• Earthworm Jim

Meni su sve ove promene do jaja! Pogotovo ovo sa grobljem... Samo, mislim da ce se sada manje oplemenjivati groblje... :)))

• Earthworm Jim

I da, Kajzene, kad krece drugacije racunanje popularnosti (ono sa algoritmom)?

• tasmanijski djavo

sve je ok, ali ne valja što se ne vidi koliko definicija ima nominacija za brisanje
    sad kad moderatori izbrišu neku definiciju dana, reći će, dvaes' ljudi je tražilo brisanje, a mi smrtnici nemamo pojma:)

• Пд

@Сурови

Не , мени још дефиниције са гробља нису ушле у онај број горе , а кад буду дошле , добићу минимум 200 ,300 поена који ми никако не требају.

Само једно питање. Каизен је у овом коментару рекао да ће тек да среди.Хоће ли он опет вратити све по старом кад пресели дефиниције са старог на ново гробље? Тј . хоће ли нам макнути те поене и склонити број са'рањених дефинција из броја дефиниција са профила?

• kaizen

ne. trajno rešenje (ili bar sada tako mislim :)) je da se glasovi sahranjenih definicija računaju.

@gamby: to je prioritet za ovu godinu :)