1. promenjena je implementacija "groblja". Sada su definicije sa groblja sličnije "živim" definicijama - imaju isti link, vide se komentari, učestvuju u onom ograničenju od 5 definicija na dan, čak se i glasovi ne poništavaju autoru (ovo i nije najsrećnije rešenje, ali u pitanju je tehnički razlog). (u toku je prebacivanje definicija sa starog groblja na novo)
2. ispravljeni su bagovi sa kašnjenjem u glasanju i brisanju/vraćanju definicija
3. moderatori ponovo imaju kontrolu nad glasovima
4. moderatori najzad mogu da prave podforume pa očekujte reorganizaciju foruma
5. ukinuto je menjanje nadimaka (na određeno vreme).
6. definicije više ne "smrde" nego se prijavljuju "za brisanje". sada samo moderatori mogu da vide broj ljudi koji su prijavili definiciju za brisanje.- Пд
Браво , ово је било кратко али јебитачно!
- Пд
Како то да могу да се читају коментари на дефиниције са гробља? Једна је за сад завршила на новом гробљу и нема могућност да се читају коментари...
- Ž
I usput mogućnost linkovanja definicije u profilu u delu ''O sebi''. :)
P.S. Svaka čas' za novosti!

Sređeni linkovi u temi: http://vukajlija.com/forum/teme/3534
- M
Surovi, onda ti briši glasove što su ti dali na te sahranjene definicije. Mislim da nikome neće smetat' ta zloupotreba. :)
- С
Јуче сам имао 99 деф., а сад имам 100. Који је то фазон?

Dobra promena.Ali mislim da je veoma glupo sto se vaze glasovi sa groblja, a opet da je veoma pametno sto i groblje ulazi u ogranicenje.Da kada neko pokupi hejt pa obrise defku mora to da plati tako sto mu se kvota za taj dan smanju,ali opet ima pravo da skine taj hejt jer se glasovi sa groblja ne racunaju. + mislim da bi mnooogo korisan bio link "moje definicije na groblju"
,hiljadu puta vidim da mi je obrisana defka,al se ne secam koja,a i ne znam zasto.Pa onda trazim pola sata po groblju.- Пд
Како то да су некима урачунате дефиниције са гробља у број дефиниција и да и се повећала популарност за поене тих гробљанских дефиниција , а мени не? Јел то као постепено иде , па тек треба да дође до мене или...?
- Пд
@Сурови
Не , мени још дефиниције са гробља нису ушле у онај број горе , а кад буду дошле , добићу минимум 200 ,300 поена који ми никако не требају.
Само једно питање. Каизен је у овом коментару рекао да ће тек да среди.Хоће ли он опет вратити све по старом кад пресели дефиниције са старог на ново гробље? Тј . хоће ли нам макнути те поене и склонити број са'рањених дефинција из броја дефиниција са профила?