Značenje vukajlijaških nadimaka
  • хезно

Sad sam čitao neka sranja na forumu i provalio da se scouser tako zove verovatno jer navija za Liverpul, veliki pozdrav za njega ovom prilikom.
    Pa sam pomislio baš nema ovakva neka tema a većinu nadimaka na vukajliji ni ne kapiram, tako da pucajte, svoje, tuđe zanimljive inspiracije za niknejm

p.s. ko bude kmečao hotul je

• Galantni kosovac

Koji splet okolnosti je doveo do toga da lik sebi da nik: Autobus? Haha najsmesniji nik meni ubedljivo

*Autobus, pre 2 minuta*

Uvek smesno za videti

• P

A kako nastade galantni kosovac, jel neka situacija s četa koliko se sjećam ?

• Galantni kosovac

Galantan sam plus sa Kosova, sam se namece nik xD

• P

Haha sjecam se na četu kad sam pitao zašto kosovac a ne kosovaR

• јп

Moj brat kad je bio mali je reko na nekoj priredbi da oće da bude jebač presretač kad poraste. Dan danas ne znam ko ga je naložio da kaže

• Cara™

Houltu9l sta e to

• хезно

Moj brat kad je bio mali je reko na nekoj priredbi da oće da bude jebač presretač kad poraste. Dan danas ne znam ko ga je naložio da kaže

hahaha prejako

• Mali Mujo

Houltu9l sta e to

Nastavak automatski generisanog nicka, kao tubsaroe

• P

Sta god da je, postalo je kultna riječ vukajlije

• Cara™

Hoti kul baja ostavi generisan nik houltu tubsoare promeni u pajsad smoklja

• mesni narezak

šta kažeš, hrnjau?

• Cara™

Ovo dupli nalog mejmune izvorno bio cara bez ovog tm

• Cara™

Bukv modovi me molili se vratim na sajt tupavac

• Galantni kosovac

Sig ali sig te molili

• Mali Mujo

Plakali su, molili me
    tim zivotom da ne zivim
    sta sve nisam pokusao
    pogledom ja da ih smirim

• k

Ostaje misterija šta znači Bergas Vintertom.

Bukv modovi me molili se vratim na sajt

Ajoj.

• L

Plastični zet

• L

Pre 9 meseci, forum, tema Bergase puši kurac

Mali Mujo
    Izmislili cebe za pusenje https://www.svezakucu.rs/posteljina-i-cebad/cebe-bergas-130x180-siva-58167/

kamenofil
    To je ono ćebe kojom bergasa pokriješ po glavi kad ti safta u javnom prevozu ili u kinu

I dan danas odem na stranicu da se podsetim

• A

Svaki nadimak je dobar ako nije produkt onog *haha saću random pridev imenica generator u glavi upaliti pa da bude smešno* pa ispadne neko sranje tipa Naduvani albatros, Nindža jazavac, Baršunasti rč...

• L

Ali Plastični zet je misterija ipak

• хезно

a nemoj, dobar je baršunasti

• S

loool sad vidim ovo

A cek hezno jel si ti negde obj svoj nick, ako jesi ja nisam video, moze link do posta, bas me zanima?

• Kirilov

Nije Plastični zet misterija, to je iz onog starog vica kad ćale nađe ćerkin vibrator pa ga stavi na astal u kujni, ispred njega šolju kafe, i sam sedne preko puta sa svojom kafom, a kad ga zapanjena ćerka pita šta to pobogu radi, on odgovori: "Pijem kafu sa zetom".

• Бохор

Plastični zet je ujedno i najbolji nick ovde

• хезно

A cek hezno jel si ti negde obj svoj nick, ako jesi ja nisam video, moze link do posta, bas me zanima?

mislim da jesam neđe ranije, ali baš je glupost. kad sam bio mali svuda mi je nik bio kleo, po fudbaleru, ali na nekim sajtovima je kleo bilo zauzeto. a u to vrijeme sam igrao top eleven fudbal menadžer na fejsbuku, i najbolji igrač mi se zvao Nohez, ali mi to zvučalo glupo pa ja stavio hezNo i tako ostalo. 12-godišnji mozak hahaha

• јп

Hteo si da napišeš zezno al si se zezno, eto ti origin story

• хезно

da sam predvidio ove fore prije bih stavio nadimak OSAM :DDD

• Скелетор

Rakun baca fleš i dalje neprejebiv

• S

mislim da jesam neđe ranije, ali baš je glupost. kad sam bio mali svuda mi je nik bio kleo, po fudbaleru, ali na nekim sajtovima je kleo bilo zauzeto. a u to vrijeme sam igrao top eleven fudbal menadžer na fejsbuku, i najbolji igrač mi se zvao Nohez, ali mi to zvučalo glupo pa ja stavio hezNo i tako ostalo. 12-godišnji mozak hahaha

haha loool da defintivno nisam ovo video ranije, vrh

Da rakun baca fles je dobar, ja se uvek ismejem i na PRELEPI CRNAC FREDO

• хезно

Petar Pan Pezos...

• хезно

alo pretvorili ste mi temu u gde su i šta rade, dajte neka objašnjenja ili bar pozadinske priče

• P

627 kako je nastao i sta znaci

• Cara™

pajsad glavni

• Galantni kosovac

Silujes vec sa ovim "pajsad", menjaj malo. Aj sad replika sa jednim kmeeeee

• Cara™

Moguce kmejmune pajsad ovo nisi ocekivo

• mesni narezak

džoković mi je pušijo gowno

• 6

Rakun baca fleš

хаахахахаха

627 kako je nastao i sta znaci

значи онај што сам те јебо шалим се нећу ти кажем
    ајде де је проф да ми одабере 20 комада да променим ник у нпр галк као фудбалер онај хулк или тако некако

• mesni narezak

нећу ти кажем

pazi se, ja bih ti za ovo poslao pvt a la bombaš.

• 6

неееее

• Krle96

Brt sećam se nekog postera, u GSP-u sede Dačić, Toma i Krkobabić. I kaže Dačić: Jao ulazi kontrola, Toma i ja ćemo na zadnja a ti Krle reci da si srednja škola. xD
    Meni je to bilo toliko smešno da sam napravio profil, nazvao se krle i stavio godište.
    Posle su me na nekim Ol star okupljanjima zvali Krle a ono niđe veze niko me nikad tako nije zvao...

• A

Nije da ikog zanima, ali eto:

Htela sam neki zao vajb pa sam se poigrala semantički i vizuelno.

Evil
    AvvI

Pošto je jako teško, odnosno gotovo nemoguće napraviti razliku između velikog latiničnog I i malog latiničnog (L), namerno sam se poigrala.

Inače je sasvim prosto - ovo je skraćenica mog imena, čitano unatraške. Iva.

Duplo v mi je zanimljivo na više načina, liči mi na krunu, obrnuto mi liči na mačije uši (mačke su sinonim za mene).

vv simbol je stihova ili stiha - poezija dakle - ct. victory verses

I naravno Venus Victrix

• P

Previse si se ti to nesto potrudila kao da si neka holivudska diva pa ti trebao pseudonim

• Cara™

Avvi ewil plus ta slika plus gospa od noci mracne sile su se nadvile na forum

Mozda je samo tezi nadimak zlo

• A

Previse si se ti to nesto potrudila kao da si neka holivudska diva pa ti trebao pseudonim

Trud od jedva pola stotinke, bukvalno, lol

A da, mogla sam da budem imperatorka da sam išla pravim putevima. hh

Avvi ewil plus ta slika plus gospa od noci mracne sile su se nadvile na forum

Mozda je samo tezi nadimak zlo

Zapravo mi je žao što sam promenila niknejm Zloduha, i čekam krunu da ga vratim za trajno.

• хезно

a čemu to zlo i tama avl, zar nije bolje da smo svi srećni veseli i da se fino družimo