Zamisao se sastoji iz toga da se obrišu nalozi koji su napravljeni pre odredjenog vremena (npr. pola godine, godinu dana), a za to vreme nemaju nijednu definiciju, komentar ili bilo šta. Bukvalno, neko je napravio profil, prošetao kroz desetak definicija i otišao. Takvi nalozi su nepotrebni pa ne bi bila loša ideja (po meni) da se pobrišu. Šta vi mislite?
- Пд
Ја кажем једно велико ДА.
Зашто би писало да вукајлија има 18000 аутора кад пола њих нису уопште аутори нечега? Као што си рек'о - направе профил и прошетају кроз 10ак дефиниција...
- Пд
Сад ће Гамби да таласа , Каизен му чува леђа...:)

Slazem se sa ninnom.A ne slazem se sa idejom.Mozda neko voli da glasa i gleda defke a ne voli da definise.A i zbog cega bi za dzabe srozavali broj clanova.Mislite da na fbu su svih par milijardi aktivni?A na wikipedii?A na forumima? ...Nigne gde pise 20000 clanova ne mogu biti svi aktivni.Kad bi brisali tako,realno ostalo bi stotinak clanova na vukajliji.Kada ceo internet drzi brojke od preko 1000 kada je petoro aktivno zasto bi smo mi radili drugacije?
p.s. Moje misljenje :D- Пд
Зато што ово није смрдљиви фејсбук.

Pa o tome i pricam..samo zameni u mom postu "članovi koji ne definišu, a čitaju definicije" sa "bezveze otvoreni nalozi".Na to sam mislio :) I jesam razumeo :)
@Peki ne pricam samo o fejsbuku smrdljivom,pricam o celom internetu
p.s. Ne pricam bas sad da se nista ne obrise,ali moramo biti pazljivi...da margina bude negde npr. godinu dana.- C
ja nisam napiso ni jednu definiciju i mislim da je gamby u pravu. treba da se napravi prostor. a ne slazem se sa capetanom koji razume sve a tvrdi da i moj nalog treba da se obrise. ako ima 18000 hiljada korisnika bar 10000 je zaboravilo sifru. a i koliko sam video mnogima je poslednja aktivnost istog dana kada i prijava.
P.S. capetane citaj pazljivije stvari pa onda kazi svoje misljenje.

Dupli nalozi prvi na tapet, pa onda ovi ostali "bezveze otvoreni nalozi" Moj dupli, banovan, http://vukajlija.com/recnik/autori/17066, krenite od toga. Kajzene, pitaj autore za duple naloge, ako su iskreni i voljni da pomognu smanjenju ovog broja autora, nek lanu koji su im dupli, mada... znaš ti mnogo njih koji imaju duple.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.