Upisujte koji pretraživač koristite, i komentarišite pretraživače.Google Chrome je 2. po popularnosti u svetu pretraživača,Molzila je najbolja(piše u ScreenFanu,a i ja je koristim),Opera je na 3. mestu,dok je Internet Explorer 4.-ti.Ovo su Diskusije.
- dl
Malecki imaš PVT.
A koristim mozillu i operu , pretražujem na google. 
http://www.google.com/chrome/eula.html
Evo,odavde besplatno Downloadujte Google Chrome.
Da li za ovo treba da se otvara tema??
Jebote ne morate za sve živo da otvarate temu.Forum je ionako nepregledan.- P
Opera je zakon! Chrome-u kod mene treba 300 godine da otvori stranicu, a Firefox mi sam po sebi radi užasno. Internet Explorer nije vredan pomena. :P Jedino mi Opera valja. :)

Chrome...koristim sad najnoviju verziju (8.0....)
najbolji mi je jer je najkasnije napravljen i samim time pravljen po najnovijoj tehnollogiji.
Naravno opera je isto dobra ali naviko sam na chrome.
Mozzila je malo manje govno od explorera(koji je uzas i o njemu nema diskusije) ali me nervira sto CPU i RAM UNISTAVA...znaci uzas non stop se ruši(crash) i nerviraju me addon-ovi i toolbar-ovi..kolko god da se borite protiv toga jos vise ce vam trositi ram a nikako ih necete izbaciti.
Chrome FTW!
Прво користио Мозилу,јер Експлорер од почетка није хтео све да учитава (тек прошле године сам увео нет). Онда Мозила почела да запуцава и ја инсталирам Оперу,али је грешком обришем из система. Након тога сам скинуо Хром (управо га користим) и могу рећи да је то најбољи браузер досад. И најпрактичнији.

Користио прво ИЕ, наравно. Јеби га, није ми падало на памет са диал-уп везом да скидам било шта с нета што нису слике на порнићарским сајтевима. Кад сам узео адсл, прво сма скинуо Мозилу и користио је добре 3 године. Онда се појавио Хром, и од тад га користим. Једноставан, прегледан, брз, практичан... До сад најбољи који сам користио, убједљиво. Е једино што и даље користим Оперу за порнићарење. Њу не користи нико па нема бојазни да ми виде најјаче порниће из Букмаркса.
- jJa sam koristio Mozilu ali sam prešao ma Hrom i zadovoljan sam.
firefox koristim samo za ogame, zbog add-ons, hrom za sve ostalo
- n
Upravo htedoh da dodam.
Koristim Safari i Hrom na kompu, podjednako. Tu je trenutno win 7.
I Safari na lap topu, navikla sam, sve mi je uredno i pregledno. I nikad mi nije "pao". Na lap topu je OS X snow leopard. - [
Da li iko koristi Internet Explorer još uvek?
- P
Meni je stariji komp i Opera mi radi najbolje. Mozilla mi radi sporo, Chrome radi ok, ali nekad stranice iz čista mira jednostavno neće da otvara, Safari nit' smrdi nit' miriše, dok IE nije vredan pomena.